- Konu Sahibi antidepresif
- #1.141
ya iş yerinde bağlatım koptu eve gldim bi bakiyim kızlara dedim kocma balık pişiriyo bende yanında oturuyorum![]()
ohhh ne güzel canım kocişin kıymetini bil
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
![KK6 :6: :6:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk6.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya iş yerinde bağlatım koptu eve gldim bi bakiyim kızlara dedim kocma balık pişiriyo bende yanında oturuyorum![]()
ohhh ne güzel canım kocişin kıymetini bilbende kendime bere örmeye basladım an itibarıyle
![]()
bizim burda bi abla 3 ay görmüş
Değil canım. Az önce daha da fenalaşınca doktorumu aradım PROGESTAN HAPINI YANLIŞ KULLANDIĞIMI ASLA AĞIZDAN LAMAMAM gerektiğini vajinal kullanmam gerektiğini söyledi Üstelik ben sana demiştim dedi. Aama demedi eminim. hatırlamaz mıydım böyle bir şeyi. Bi kutuyu baygınlık geçire geçire bitirdim ama bu defa çok ağır oldu. Ayrıca geceki karın ve bel ağrım kesildi. Garip şeyler oluyor yani. Sağlığımı kaybetmek üzereyim.
kızlar netten baktım şimdi sonucuma beta hcg 207 hamişim galiba dimi:)
ohhh ne güzel canım kocişin kıymetini bilbende kendime bere örmeye basladım an itibarıyle
![]()
aaaaa doğrudur bende bugün bişi duydum bi arkadaşımdan oda bebek istiyo 5 yıldır bekliyo 3.yu.. bi akrabası bebek karnında 7 aylık olana kadar anlamamışartık göbüş çıkınca doktora gitmiş çok şaşırdım valla
![]()
selam kızlar
bugün öğrencilerden biri yanıma geldi öğretmenim kızmazsanız bişey sorcam kaç aylık hamiesiniz dedine diyosun kızım dedim nerden çıktı dedim
meğer öğrenciler kendi aralarında dedikodu çıkarmışlar ama kız sorduğunda içimden ahh keşke dedim yaa öyle işte
![]()
hadi regl olmuşta duygu drumuda mı değişmemiş bizde burda belirti bekleyelim :)
kızlar bende ayın 15 i ni bekliyorum aynı gün mü yapayım testi yoksa 1 gün öncede bellolur mu?
beeen 21 aralığı bekliyorum
3 yumurtam varmış çatlatma iğnesi yapındımm
ALLAH cc isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahhh
reglin gecikmeden çıkmaz diye düşünüyorum idrardan
kan testinde çıkar demişlerdi ama ben adet tarihimin geçmesini bekliycem bakalım
evet canım kandan çıkar ben evde test yapıcan sandım
yaa aslında cesarette edemiyorumm sadece bekleyip görcez:)