Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

selam kızlar:3:

bugün öğrencilerden biri yanıma geldi öğretmenim kızmazsanız bişey sorcam kaç aylık hamiesiniz dedi:25: ne diyosun kızım dedim nerden çıktı dedim:20: meğer öğrenciler kendi aralarında dedikodu çıkarmışlar ama kız sorduğunda içimden ahh keşke dedim yaa öyle işte :31:

Değil canım. Az önce daha da fenalaşınca doktorumu aradım PROGESTAN HAPINI YANLIŞ KULLANDIĞIMI ASLA AĞIZDAN LAMAMAM gerektiğini vajinal kullanmam gerektiğini söyledi Üstelik ben sana demiştim dedi. Aama demedi eminim. hatırlamaz mıydım böyle bir şeyi. Bi kutuyu baygınlık geçire geçire bitirdim ama bu defa çok ağır oldu. Ayrıca geceki karın ve bel ağrım kesildi. Garip şeyler oluyor yani. Sağlığımı kaybetmek üzereyim.

çok çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın peki daha iyisindir inş:16:

aaaaa doğrudur bende bugün bişi duydum bi arkadaşımdan oda bebek istiyo 5 yıldır bekliyo 3.yu.. bi akrabası bebek karnında 7 aylık olana kadar anlamamış:1::1::1: artık göbüş çıkınca doktora gitmiş çok şaşırdım valla:1:

hadi regl olmuşta duygu drumuda mı değişmemiş bizde burda belirti bekleyelim :)

selam kızlar:3:

bugün öğrencilerden biri yanıma geldi öğretmenim kızmazsanız bişey sorcam kaç aylık hamiesiniz dedi:25: ne diyosun kızım dedim nerden çıktı dedim:20: meğer öğrenciler kendi aralarında dedikodu çıkarmışlar ama kız sorduğunda içimden ahh keşke dedim yaa öyle işte :31:

inş canım çocuklara malum olmuştur belkim :16:

kızlar bende ayın 15 i ni bekliyorum aynı gün mü yapayım testi yoksa 1 gün öncede bellolur mu?

beeen 21 aralığı bekliyorum
3 yumurtam varmış çatlatma iğnesi yapındımm

ALLAH cc isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahhh

Back