Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Değil canım. Az önce daha da fenalaşınca doktorumu aradım PROGESTAN HAPINI YANLIŞ KULLANDIĞIMI ASLA AĞIZDAN LAMAMAM gerektiğini vajinal kullanmam gerektiğini söyledi Üstelik ben sana demiştim dedi. Aama demedi eminim. hatırlamaz mıydım böyle bir şeyi. Bi kutuyu baygınlık geçire geçire bitirdim ama bu defa çok ağır oldu. Ayrıca geceki karın ve bel ağrım kesildi. Garip şeyler oluyor yani. Sağlığımı kaybetmek üzereyim.[/QUOTE

canım benim çok geçmiş olsun,allah bu doktorları bildiği gibi yapsın inş çoğu aynı.. inş çabuk toparlarsın bizi haberdar etmeyi unutma..

bende birkaç iş yaptım geldim yanımada bir sürü abur cubur aldım:52::52::52::52:

midemde asırı yanma var halsizim uyku halim bıtmek bilmedı ve alt karnım(kasık bölgem)şişti bariz bir sekilde ama adet oldum hanı adet olmasam cidden hamiş oldugumu düşünürdüm:27::27::27:

oh iyi yapmisin az olsa bile briseyler yapmisin ben ise hala ayni yerimdeyim haa bulasiklarimi yikadim onlar durmaz hemen kaldiririm..:52::52::52::52:
ye canim abur cuburu... bugun cok sessiz bir gun veya bana oye geliyor

Kızlar hadi BAT tarih listesi yapalım.... Ordan heyecanla takip edelim.... Konu sahibi ne dersin????????????

canım bizim liste işine sudemerve arkadasımız bakcaktı benım bazen girmeme durumum fln oluo herzaman güncelleyemem diye o yapck zaten yeni gelen herkesin BATlarını topluodu en son yapar tahmıımce..

merhaba kızlar.. bende geçen sene kasım ayında 24 haftalık bebeğimi kaybettim . 6 aylık korunma sürecini tamamladıktan sonra 1 2 ayda kendimiz bekledik. ve biz korunmayı bıraktık benim adetlerim düzensizleşti.. doktora gittim ve pkolu olduğumu öğrendim progestan verdi. progestanı adet söktürücü olarak kullandırdı 5 gün içtim ve adet oldum . bu ilaç hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş öyle dedi ben nasıl içiceğimi sormayı unuttum . aranızda içen varsa bana yardımcı olabilirmi ?

Back