- Konu Sahibi antidepresif
- #1.121
üstüne görme ihtimalin yok mu ki
oo ihtimali hiç düşünmedim aslında bilmiyorumki cnm:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üstüne görme ihtimalin yok mu ki
oo ihtimali hiç düşünmedim aslında bilmiyorumki cnm:44:
valla bunu yaşayan çok insan var heveslendirmek istemem ama belirtilerin çoksa bi baktır
çok teşekkür ederim allah herkese nasip etsin allahım herkesin yüzünü güldürsün kucağını doldursun :)
Değil canım. Az önce daha da fenalaşınca doktorumu aradım PROGESTAN HAPINI YANLIŞ KULLANDIĞIMI ASLA AĞIZDAN LAMAMAM gerektiğini vajinal kullanmam gerektiğini söyledi Üstelik ben sana demiştim dedi. Aama demedi eminim. hatırlamaz mıydım böyle bir şeyi. Bi kutuyu baygınlık geçire geçire bitirdim ama bu defa çok ağır oldu. Ayrıca geceki karın ve bel ağrım kesildi. Garip şeyler oluyor yani. Sağlığımı kaybetmek üzereyim.[/QUOTE
canım benim çok geçmiş olsun,allah bu doktorları bildiği gibi yapsın inş çoğu aynı.. inş çabuk toparlarsın bizi haberdar etmeyi unutma..
kızlar netten baktım şimdi sonucuma beta hcg 207 hamişim galiba dimi:)
bende birkaç iş yaptım geldim yanımada bir sürü abur cubur aldım![]()
midemde asırı yanma var halsizim uyku halim bıtmek bilmedı ve alt karnım(kasık bölgem)şişti bariz bir sekilde ama adet oldum hanı adet olmasam cidden hamiş oldugumu düşünürdüm![]()
Kızlar hadi BAT tarih listesi yapalım.... Ordan heyecanla takip edelim.... Konu sahibi ne dersin????????????
offfff daha yemek yapıciiiiimsu işler hiç bitmio arkadaşşş
![]()
offfff daha yemek yapıciiiiimsu işler hiç bitmio arkadaşşş
![]()
Ne yapmayi dusunuyorsun yemekde , bende yapacamda erken daha ..![]()
eveeettttt dğru anlamışsın beybi göründü :)
zeytinyağlı pırasa bol limon eşliğinde![]()