Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

belki sipoşla yumoş birleştiii ne biliyonnnn

ya ben dün hasta olucam die die ağlayıp zırlıyodum bugun içim kıpır kıpır

iki ihtimal var ya gebeyim

yada ovu testleri doğru ymurtlamadım ve bu yuzden hastalanamıyorum

hayatım boyunca hiç ama hiç sekmedi benim adetlerim

aslında içimden de beklesen mi diyorum canım ya boşa umutlanmakta kötü kendimi rahatlatmak içinde böyle diyorum yoksa koşucam kan testine
işte kendimide tutabilirsem ve gelmezse p.tesine kan vereyim diyorum hem varsa değerde yükselir yoksada nasip dr yolu görünür

benimde böyle olmustu biliosn canım hep yazdm buraya hatta arkadasllar üşütmüş olmayasn fln dediler ama belki de hamişsin kalmaya calısıosn o yüzden öyle oluyo bakalım hep birlikte bekleyip sonucu görcz

belki sipoşla yumoş birleştiii ne biliyonnnn
ayyy inşallahhh ama umutlanmayım daha kafadan en az 10 gün var. sora 10 gün didikler dururum beynimi artıkınn

kızzz inşallah. mubarek bi gün bugün. başta bat ı geçenler olmak üzere hepimizin dualarını kabul etsin rabbim.

kızlar müdür çağırdı sayfam açık gelince devam ederim

aminnnnn inşallahhh bitaneeemmmmmmmm

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

yaaa psklojik mi bilmiyrum ikide bir wc ye gidiyorummm heleki silinip gelen giden olmadığını o kokunun olmadığını görünce baslıyo kalbim tepinmeye rabbbimmmm hayırlısını ver inşalllahhhhhh

benimde içim kıpır kıpır yaaaaaaaaaaaaahüsranla sonuclanmz inşallah

günaydın kızlar bende ayın 15ini bekliyorum listede adım var.
ama dün dayanamadım test yaptım,hiç çizgi çıkmadı sizce neden?

canım şimdi sakin oluyoruzzz günümüz geçmemiş gibi davranıyoruz farzedelim ki günümüz p.tesi

sence becerebilirmiyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…