- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.901
günaydın tatlım nasılsın iyisindir inşalah
günaydın canıım
günaydın bebeqiimmm
günaydın canım hayırlı haberler alacagımız bir gün olsn
günaydın canım hoşgeldin insan ne kadar kızsada kıyamıyor kocasına
ay şeker ben olsam çatlarım ayoll. bugün 4ü ayınnn.
canım benim biz evlendiğimizde kayınpederimin 20 bin lira kredi ve kredi kartı borcu varmış. ben evlendikten sonra öğrendim bunu. düğün için kredi çekcez diyip duruyodu. 30 bine yakın da çekti. sonra da bu parayı ben düğün için çektim diye bize kakaladı. halbuki düğün için salon vs. parasını eşim, kına gecesi masraflarını da ben ödedim. eşyalarımızı da kendimiz aldık. evlendiğimiz ilk 1 yıl borç ödedik.
senin baban beni enayi mi sanıyo. ben düğünde ne kadar gitti bilmiyor muyum dedim. vermek istemedim
sonra kayınvalidem ve görümcem eşimi aramışlar ayrı ayrı evimize haciz geliyo acil yardım diye. öle öle para bizden gitmeye başladı.
güya dükkanı ve arabayı satacaklardı(bu arada arabayı geçen sene aldılar, borç üstüne borç yaptılar) ama baktılar ki musluk akıyo bizden, banka tıkır. satmaktan vaz geçtiler.
6 ay öncesine kadar tüm maaşlarımız onlara gidiyodu. hatta ay sonu arayıp artan para varsa bize göndersenize diye kayınpederim arıyodu. sora eşimi sıkıştırdım ev borcuna girdik. bana hayırlı olsun bile demediler onlara giden para kısılıyo diye. ama hep eşimi ararlar para konusunda hiç benle muhatap olmazlar, beni kaideye almazlar.
amaaa sonuç hep aynı.
HEP İSTİYOLAR HEP İSTİYOLAR
ayyy çok yazdım başınızı ağrıttım di mi
Günaydın kızlar. Hayırlı Cumalar. Cuma hürmetine Allah sağlık ve mutluluk versin hepiciğimize. Her birinizi güzel gözlerinden öpüyorum
Canlarım elimi kana bulamadım. Çok işim vardı, bitene kadar öfkem gitti, yeniden sevmeye başladım keratayı
Ayvareçeli, canım aynı şeyi senin ailen yapsa varya şimdiye boşanmıştınız Allah korusun. Erkeğin ailesine her ay para gönderilir sorun olmaz, kız ailesine üç kuruş versin kıyamet kopar. Çok yaşadım bunlar. En sonunda "Onlar beni aç garip okutup meslek sahibi yaptı, karışmayacaksın" dedim de kurtuldum. Bir evlat kolay büyütülmüyor, elbette ileriki zamanlarda eşimizin ve kendimizin ailesine yardım edeceğiz. Bizde varken ele mi gidip el açsınlar. Ama bu iş rutine dönerse kötü. Sonuçta genç yuvanın da tutunması lazım. Senin kaybananınki biraz bencilliğe kaçmış canım. İnsan oğlunu bu kadar sıkboğaz etmemeli.
günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim gelen giden yok çok şükür..sabah test yaptım şansıma bozuk çıktı test
ay şeker ben olsam çatlarım ayoll. bugün 4ü ayınnn.
canım benim biz evlendiğimizde kayınpederimin 20 bin lira kredi ve kredi kartı borcu varmış. ben evlendikten sonra öğrendim bunu. düğün için kredi çekcez diyip duruyodu. 30 bine yakın da çekti. sonra da bu parayı ben düğün için çektim diye bize kakaladı. halbuki düğün için salon vs. parasını eşim, kına gecesi masraflarını da ben ödedim. eşyalarımızı da kendimiz aldık. evlendiğimiz ilk 1 yıl borç ödedik.
senin baban beni enayi mi sanıyo. ben düğünde ne kadar gitti bilmiyor muyum dedim. vermek istemedim
sonra kayınvalidem ve görümcem eşimi aramışlar ayrı ayrı evimize haciz geliyo acil yardım diye. öle öle para bizden gitmeye başladı.
güya dükkanı ve arabayı satacaklardı(bu arada arabayı geçen sene aldılar, borç üstüne borç yaptılar) ama baktılar ki musluk akıyo bizden, banka tıkır. satmaktan vaz geçtiler.
6 ay öncesine kadar tüm maaşlarımız onlara gidiyodu. hatta ay sonu arayıp artan para varsa bize göndersenize diye kayınpederim arıyodu. sora eşimi sıkıştırdım ev borcuna girdik. bana hayırlı olsun bile demediler onlara giden para kısılıyo diye. ama hep eşimi ararlar para konusunda hiç benle muhatap olmazlar, beni kaideye almazlar.
amaaa sonuç hep aynı.
HEP İSTİYOLAR HEP İSTİYOLAR
ayyy çok yazdım başınızı ağrıttım di mi
bende de gelen giden yok yapmadım da ben pazartesiyimi beklesem
günaydın canım...
33lük çıtır anne seni
aynen dediğin gibi canım.
benim eşim benim ailem bi şey istese ki hiç istemediler güle oynaya verir. çünkü bana karşı o kadar mahçup ki. hep sorar sizinkilerin bi ihtiyacı var mı diyeee.
kayınvalidem de o kadar rahat ki şimdi eşime kayınpederimin doğum günü için cep telefonu aldırcak. eşime "biz karedeşinle almayı düşünüyoruz sen de ortak olur musun" demiş. kayınvalidem ev hanımı nerden bulcak parayı, eşime kalcak ihale.
ay alsan bi test ya heyecanlandım
tüh şansa bak yaww. hemen koş bi tane daha al anticim. ayyy flyrey ile sen beni meraktan çatlatcaksınızzzzgünaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim gelen giden yok çok şükür..sabah test yaptım şansıma bozuk çıktı test
kuzum ne biliyim içimden bi ses bekle dio bi ses çıldırıyo ne yapsam sasırdımm
çok yazmadın da okudukça ben sinirlendimyüz vermişsiniz astarınıda istiyolar kuzum buna dur demezseniz yuvanızda çok huzursuzluklar çıkar
bende de gelen giden yok yapmadım da ben pazartesiyimi beklesem
bende iyiyim cnm benım saolgünaydın antikuşum hoşgeldin bebeğimmm iyiyim saol sen nasılsın
bende p.tesi bekleyeblirm ama bilemiyorum kararsızmbende de gelen giden yok yapmadım da ben pazartesiyimi beklesem
tüh şansa bak yaww. hemen koş bi tane daha al anticim. ayyy flyrey ile sen beni meraktan çatlatcaksınızzzz
sen çıldıran sesini dinle kuzummmm yap testini
dur demek mümkün olmuyo bacım. allaha şükür evimizin huzurunda bi sıkıntı yok. ama ne zaman eşimin ailesi arasa biliyorum ki bi şey isticekler ve biz o akşam tartışıcaz...
BEKLEMEEEE.... içindeki sabırsız dürtüyü dinleeee
bende iyiyim cnm benım saol
bende p.tesi bekleyeblirm ama bilemiyorum kararsızm
çıkmıyo bebeğim çıkmıyooo iddrardaaaaa
teşekkür ederim bacımm. ay dün akşam eşim dediğinden beri sinirden bunalmıştım valla çatlayacaktım.ne ağrıtması kızım ya aşk olsun canımcım ne aileler var allah ıslah etsin onları
çıkmıyo bebeğim çıkmıyooo iddrardaaaaa
benimde öyle oluyo cnm kızıımda 3 gün gecınce zar zor silik bir çizgi görmüştm
kuzum benim idrarda çıkmıyo zaten bi hafta on gün geçmeden
o zaman kan testi mi yaptırsan acaba
bende pazartesine kadar gelmezse kana giderim direk die düşünüyorum ama bebiş olsun yaaaa umutlanıyorum böylede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?