Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın antikuşum hoşgeldin bebeğimmm iyiyim saol sen nasılsın

kuzum ne biliyim içimden bi ses bekle dio bi ses çıldırıyo ne yapsam sasırdımm

çok yazmadın da okudukça ben sinirlendim yüz vermişsiniz astarınıda istiyolar kuzum buna dur demezseniz yuvanızda çok huzursuzluklar çıkar

günaydın canım...
33lük çıtır anne seni
aynen dediğin gibi canım.
benim eşim benim ailem bi şey istese ki hiç istemediler güle oynaya verir. çünkü bana karşı o kadar mahçup ki. hep sorar sizinkilerin bi ihtiyacı var mı diyeee.
kayınvalidem de o kadar rahat ki şimdi eşime kayınpederimin doğum günü için cep telefonu aldırcak. eşime "biz karedeşinle almayı düşünüyoruz sen de ortak olur musun" demiş. kayınvalidem ev hanımı nerden bulcak parayı, eşime kalcak ihale.

ne ağrıtması kızım ya aşk olsun canımcım ne aileler var allah ıslah etsin onları

heeeyyy yarabbim yaaaaaaaa

ballı lokmam bizde eksiklerimizi enişte beye iletebiliyomuyuz???

bu nedir yaaaaaa bende yumuşak yüzlüyümdür hep sömürüldüm bekarken nişanlımla bile buluşurken hep anneme bi hediyeler alırdım güzel kullanılırdım yaniii tabi evlenene kadar yine az çok yardımım oluyo ama devede kulak baktım olmuyo bende yok diye ağlamaya basladımmm artık herkes ağlıyo arkadasım sizde ağlayın azıcık belki rahat edersiniz

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim gelen giden yok çok şükür..sabah test yaptım şansıma bozuk çıktı test
tüh şansa bak yaww. hemen koş bi tane daha al anticim. ayyy flyrey ile sen beni meraktan çatlatcaksınızzzz

sen çıldıran sesini dinle kuzummmm yap testini
dur demek mümkün olmuyo bacım. allaha şükür evimizin huzurunda bi sıkıntı yok. ama ne zaman eşimin ailesi arasa biliyorum ki bi şey isticekler ve biz o akşam tartışıcaz...

çıkmıyo bebeğim çıkmıyooo iddrardaaaaa

ne ağrıtması kızım ya aşk olsun canımcım ne aileler var allah ıslah etsin onları
teşekkür ederim bacımm. ay dün akşam eşim dediğinden beri sinirden bunalmıştım valla çatlayacaktım.
size açıldım rahatladım. terapi merkezi gibi maşşallah topiğimiz.

çıkmıyo bebeğim çıkmıyooo iddrardaaaaa

o zaman
GİTTTTT KAN VEEEERRRR. ÇİNDEKİ DÜRTÜYÜ DİNLEEEE

bende pazartesine kadar gelmezse kana giderim direk die düşünüyorum ama bebiş olsun yaaaa umutlanıyorum böylede

aslında içimden de beklesen mi diyorum canım ya boşa umutlanmakta kötü kendimi rahatlatmak içinde böyle diyorum yoksa koşucam kan testine

kızlar 2 gündür benim sağ kasığımda batma var.
daha BAT'ıma 10 gün var. (tabi o da şaşmazsa) yan hamilelik için erken bi belirti.
üşüttüm mü yoksa benim yumurtanın çatlaması yarım kaldı da şimdi mi tamamlıyo. bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…