• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben geldim kızlar ne var ne yok...
elimde işler bitti. sadece bir tedarikçi firma gelmedi. şimdi bi şey dicem akşam akşam olmıycak burda :47: :47: :47: ama sinir ettiler bizi. yarın gelmek zorunda kalmam umarımm.
ama az kaldı bugünkü mesainin bitmesine.
eve gidip içine sevgimi kattığım mamamlar hazırlıycam kocişe. tabi fulya gibi döktürmek mümkün deil.
ben fırında tavuk dolma yapıcam iç plavlı. bi kaç salata meze, mercimek çorbası, sigara böreği bu kadar.
tatlı olarak da kendimi sunacam :1::1::1::1: bu gece de işimi var onunla :1: yan çiziyo amma mırın kırın ederse ben çizicimmm onu :38:

son cümle beni benden aldıııııııııııııııııııııııııı:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ay akşama az kaldı yarım saate mesaim bitiyor şimdiden herkesin yeni yılını kutlayım hepinizi kocaman öpüyorum yeni sene hepimize istediklerimizi getirsin:16::16::16:

aminn kuzum sanada iiyyii yıllarrr :16::16::16::16:

Belirti olsa bi dert olmasa bir dert.. Bu ay bende de acayip karın ağrıları var ama göğüslerde tık yok. Adetten 8-9 gün önce hassaslaşırlardı 6 gün kaldı ama faaliyet yok. Az önce test yaptım tabiki negatif çıktı :))

herşeyin hayırlısı işte bebeğimmm rabbim yeni yılda bebeklerimize kavuştursun inşallahhhh

ben geldim kızlar ne var ne yok...
elimde işler bitti. sadece bir tedarikçi firma gelmedi. şimdi bi şey dicem akşam akşam olmıycak burda :47: :47: :47: ama sinir ettiler bizi. yarın gelmek zorunda kalmam umarımm.
ama az kaldı bugünkü mesainin bitmesine.
eve gidip içine sevgimi kattığım mamamlar hazırlıycam kocişe. tabi fulya gibi döktürmek mümkün deil.
ben fırında tavuk dolma yapıcam iç plavlı. bi kaç salata meze, mercimek çorbası, sigara böreği bu kadar.
tatlı olarak da kendimi sunacam :1::1::1::1: bu gece de işimi var onunla :1: yan çiziyo amma mırın kırın ederse ben çizicimmm onu :38:

uujjjgeldinn ballı lokmammmmmm ben dün döktürdümm ya napıyımm oldu bitti akşama işim hafiflemiş oldu iştee tatlı kısmına bayıldımmm eminim gıoncanda bayılacaktır. bayıllmazsa vur kafasına tavayı sen bayılt :9::9::9::9::9:

kız fulyaa senin mamalarla benımkıler nerdeyse aynıııı:9::9::9::9:biz kardes olabilir miyiiz:27::27::27:

bende var içten içe bir şüpheeee olabiliriz kardeşşş :1::1::1::1::1:
doktor demişti ki yumurtladığın dönemde libido da artış olur. valla o durumdayım aynen anticim :1::1::1:

evet anam yükselir o tavan yapar :1::1::1::1::1: bende su an yerlerde ama koçiş yumurtluyo herhalde :30::30::30::30::30::30::30::30:

herşeyin hayırlısı işte bebeğimmm rabbim yeni yılda bebeklerimize kavuştursun inşallahhhh

uujjjgeldinn ballı lokmammmmmm ben dün döktürdümm ya napıyımm oldu bitti akşama işim hafiflemiş oldu iştee tatlı kısmına bayıldımmm eminim gıoncanda bayılacaktır. bayıllmazsa vur kafasına tavayı sen bayılt :9::9::9::9::9:

evet anam yükselir o tavan yapar :1::1::1::1::1: bende su an yerlerde ama koçiş yumurtluyo herhalde :30::30::30::30::30::30::30::30:

benimkide kudurduuu kız şimdide o kovalıyo benii:27::27::27::27::27:

belirti olsa bi dert olmasa bir dert.. Bu ay bende de acayip karın ağrıları var ama göğüslerde tık yok. Adetten 8-9 gün önce hassaslaşırlardı 6 gün kaldı ama faaliyet yok. Az önce test yaptım tabiki negatif çıktı :))

kızım herkes mi aceleci 6 gün kala ne testi yaw:20::20::20:
doktor demişti ki yumurtladığın dönemde libido da artış olur. Valla o durumdayım aynen anticim :1::1::1:

libido bizde ya artmıyo yada o kadar çok görev ediniyoz ki iştahımızı kaçırıyo inan yumoş dönemi dışındakiler daha zevkli bana göre :17::17:

libido bizde ya artmıyo yada o kadar çok görev ediniyoz ki iştahımızı kaçırıyo inan yumoş dönemi dışındakiler daha zevkli bana göre :17::17:

içimden bişey dürttü beni git yap diyee :9::9::9::9:

sana katılıyorum aynen sanki görev icabı yapıyoruz gibi oluyo diğer zamanlar daha zevkli:9::9::9:

hele bi ögelmesin yamacıma davylan dövcem onu :1:

valla fulyacım davaylan davaylan indiricem :1::1:

bebeişim şarlamayın kendinizi.. ondan kaçıyo iştah sizde. hem daha önce dediğim gibi tedbili mekanda ferahlık vardır. yatak odasına hapsolmayınnn. fantezi iyi bi şeydirrr..:9::9::9:

Son düzenleme:

Bebeişim şarlamayın kendinizi.. Ondan kaçıyo iştah sizde. Hem daha önce dediğim gibi tedbili mekanda ferahlık vardır. Yatak odasına hapsolmayınnn. Fantezi iyi bi şeydirrr..:9::9::9:

tebdili mekanla alakası yok o konuda sıkıntı yok bizde :9::9: Inan yumoş dönemi herşey aksi mi gider gidiyo bizde :31::31::31:

bu arada 2013 hepimize saglık huzur mutluluk ve en önemlisi de bebişşşş getirsinn...:16::16::16::16::16::16::16:mutlu yıllaaar:46::46::46::46:

sanada iyi yıllar bebeğimmmmmmmmmm

benimkide kudurduuu kız şimdide o kovalıyo benii:27::27::27::27::27:

heheheh aynen aynennnnn :1::1::1::1:

:27::27::27::27::27::27::27::38:

Bebeişim şarlamayın kendinizi.. Ondan kaçıyo iştah sizde. Hem daha önce dediğim gibi tedbili mekanda ferahlık vardır. Yatak odasına hapsolmayınnn. Fantezi iyi bi şeydirrr..:9::9::9:

kap davayııı vur kafaya :1::1::1::1::1:

Kızçelerim bebeklerimmmm canım arkidişlerimmmmm ne zaman çıkarım tekrar girebilirmiyim bilmiyorum o yüzden şimdiden hepiniz eiyi seneler diliyorum. Geride bıraktığımız seneyle birlikte sıkıntılarımızıda kapı dısında bırakalım. Yeni umutlarımız hayallerimizle 2013 te dilediğimiz herşeye kavuşacağımız özellikle yüreğimizin en derininden geçen evlat sevgisine kavuşmamız dileğiyle hepinizi seviyorum mutlu :16::16::16::16::16::16::16:

Back