- Konu Sahibi antidepresif
- #5.221
kız fulyaa senin mamalarla benımkıler nerdeyse aynıııı

biz kardes olabilir miyiiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim kızlar ne var ne yok...
elimde işler bitti. sadece bir tedarikçi firma gelmedi. şimdi bi şey dicem akşam akşam olmıycak burda![]()
![]()
ama sinir ettiler bizi. yarın gelmek zorunda kalmam umarımm.
ama az kaldı bugünkü mesainin bitmesine.
eve gidip içine sevgimi kattığım mamamlar hazırlıycam kocişe. tabi fulya gibi döktürmek mümkün deil.
ben fırında tavuk dolma yapıcam iç plavlı. bi kaç salata meze, mercimek çorbası, sigara böreği bu kadar.
tatlı olarak da kendimi sunacambu gece de işimi var onunla
yan çiziyo amma mırın kırın ederse ben çizicimmm onu
![]()
son cümle beni benden aldıııııııııııııııııııııııııı![]()
doktor demişti ki yumurtladığın dönemde libido da artış olur. valla o durumdayım aynen anticim![]()
ay akşama az kaldı yarım saate mesaim bitiyor şimdiden herkesin yeni yılını kutlayım hepinizi kocaman öpüyorum yeni sene hepimize istediklerimizi getirsin![]()
Belirti olsa bi dert olmasa bir dert.. Bu ay bende de acayip karın ağrıları var ama göğüslerde tık yok. Adetten 8-9 gün önce hassaslaşırlardı 6 gün kaldı ama faaliyet yok. Az önce test yaptım tabiki negatif çıktı :))
ben geldim kızlar ne var ne yok...
elimde işler bitti. sadece bir tedarikçi firma gelmedi. şimdi bi şey dicem akşam akşam olmıycak burda![]()
![]()
ama sinir ettiler bizi. yarın gelmek zorunda kalmam umarımm.
ama az kaldı bugünkü mesainin bitmesine.
eve gidip içine sevgimi kattığım mamamlar hazırlıycam kocişe. tabi fulya gibi döktürmek mümkün deil.
ben fırında tavuk dolma yapıcam iç plavlı. bi kaç salata meze, mercimek çorbası, sigara böreği bu kadar.
tatlı olarak da kendimi sunacambu gece de işimi var onunla
yan çiziyo amma mırın kırın ederse ben çizicimmm onu
![]()
kız fulyaa senin mamalarla benımkıler nerdeyse aynııııbiz kardes olabilir miyiiz
![]()
doktor demişti ki yumurtladığın dönemde libido da artış olur. valla o durumdayım aynen anticim![]()
aminn kuzum sanada iiyyii yıllarrr
herşeyin hayırlısı işte bebeğimmm rabbim yeni yılda bebeklerimize kavuştursun inşallahhhh
uujjjgeldinn ballı lokmammmmmm ben dün döktürdümm ya napıyımm oldu bitti akşama işim hafiflemiş oldu iştee tatlı kısmına bayıldımmm eminim gıoncanda bayılacaktır. bayıllmazsa vur kafasına tavayı sen bayılt
bende var içten içe bir şüpheeee olabiliriz kardeşşş
evet anam yükselir o tavan yaparbende su an yerlerde ama koçiş yumurtluyo herhalde
![]()
belirti olsa bi dert olmasa bir dert.. Bu ay bende de acayip karın ağrıları var ama göğüslerde tık yok. Adetten 8-9 gün önce hassaslaşırlardı 6 gün kaldı ama faaliyet yok. Az önce test yaptım tabiki negatif çıktı :))
doktor demişti ki yumurtladığın dönemde libido da artış olur. Valla o durumdayım aynen anticim![]()
çılgınnnnnevet anam yükselir o tavan yaparBende su an yerlerde ama koçiş yumurtluyo herhalde
![]()
kızım herkes mi aceleci 6 gün kala ne testi yaw
libido bizde ya artmıyo yada o kadar çok görev ediniyoz ki iştahımızı kaçırıyo inan yumoş dönemi dışındakiler daha zevkli bana göre![]()
aminn kuzum sanada iiyyii yıllarrr
herşeyin hayırlısı işte bebeğimmm rabbim yeni yılda bebeklerimize kavuştursun inşallahhhh
uujjjgeldinn ballı lokmammmmmm ben dün döktürdümm ya napıyımm oldu bitti akşama işim hafiflemiş oldu iştee tatlı kısmına bayıldımmm eminim gıoncanda bayılacaktır. bayıllmazsa vur kafasına tavayı sen bayılt
bende var içten içe bir şüpheeee olabiliriz kardeşşş
evet anam yükselir o tavan yaparbende su an yerlerde ama koçiş yumurtluyo herhalde
![]()
kızım herkes mi aceleci 6 gün kala ne testi yaw
valla fulyacım davaylan davaylan indiricem
libido bizde ya artmıyo yada o kadar çok görev ediniyoz ki iştahımızı kaçırıyo inan yumoş dönemi dışındakiler daha zevkli bana göre![]()
hele bi ögelmesin yamacıma davylan dövcem onu
Bebeişim şarlamayın kendinizi.. Ondan kaçıyo iştah sizde. Hem daha önce dediğim gibi tedbili mekanda ferahlık vardır. Yatak odasına hapsolmayınnn. Fantezi iyi bi şeydirrr..![]()
bende zor tutuyorum kendimi test yapmamak içiin:18::18::18:
sen de döferim haBende ya çıkmazsa diye hiç cesaret edemiyom gerçi bende koyu çizgi takıntısıda var aklımca beklersem silik değilde koyu çizgi görürüm
![]()
bu arada 2013 hepimize saglık huzur mutluluk ve en önemlisi de bebişşşş getirsinn...mutlu yıllaaar
![]()
benimkide kudurduuu kız şimdide o kovalıyo benii![]()
çılgınnnnn![]()
hele bi ögelmesin yamacıma davylan dövcem onu
Bebeişim şarlamayın kendinizi.. Ondan kaçıyo iştah sizde. Hem daha önce dediğim gibi tedbili mekanda ferahlık vardır. Yatak odasına hapsolmayınnn. Fantezi iyi bi şeydirrr..![]()
bende kacıyorum kızlar kapanışı her yıl yapılan iğrenç ötesi espiriyle yapıyorum '''seneye görüşürüüüz'''![]()