• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

biz eşimle 2 ayda bir falan bir aray gelebiliyoruz şu sıralar o yüzden çok istiyyorum aslında kasık ağrılarım var belimde ağrıyor akşamları bir kaç gündür adet olmam için 5 gün var daha önce bir düşük yaptım o yüzden korkuyorum.bu ay çok misafir ağırladım yıl sonmu nedeni ile işyerinde çok koşturdum ama doğru söylüyorsunuz.forumlarda hamile olanların 1 hafta önce bile öğrenenini duydumda o yüzden üzüldüm olsa çıkardı diye ama umudumu kesmeyeyim o halde

hoşbuldum bitanemmm daha tam gelemedim yarım yatağın içinde sankiii bide bat yaklaştıkça üzülüyomuyum ne temzi bi dayağa ihtiyacım var sanırım :31::31::31::31:

çalışıyomusun bugün bebeğim

3 ocaktı dimi ne oldu senin yumurtlaman

bu arada valla benimde içim uyuyorr düğünden geldim çok feciyimm

hoşbuldum bitanemmm daha tam gelemedim yarım yatağın içinde sankiii bide bat yaklaştıkça üzülüyomuyum ne temzi bi dayağa ihtiyacım var sanırım :31::31::31::31:

şekerrr senin bata az kadı dimi. batasıca gelmez inşallah :1::1:
ooh hamarat hatun yemekleri de yapmış. ben bütün hafta sonu ev temizliği dışında tembellik ettim. daha doğrusu çalıştım da başka şeye çalıştım :1: ekşın ekşınnnn yanii :9::9::9:
bu akşam eve gidince hazırlıcam herşeyi. kocişimle yalnızız zaten. ama afilli bir sofra var planımda :34:

sanada yaldızlı günaydın ballı lokmammmm :29::29::29::29: Ayakta uyuyom ben yaaa görmedimm

günaydınn iremimmmm iiyi dielim iyi olsun yoğun bir gün olucak nedense keyifsizim dünde akşam için bi dünya ymk yaptım h.sonu hiç dinlenmedim yani ayakta uyuyorum şimdi :31::31::31::31::31::31: Sen nasılsın bebeğimmm

ben temizlik yemek işini bıraktım kocişe dedim açsan aşaıda annen alır yersin senle işim bitti :47::47::47: :60::60::60: Haftasonu eve girmedim bendede onun yorgunluğu ........

ücretlisi mi 6 ay olacak süpermiş memurlara mı tüm çalışanlara mı

işçi memur ayrılmaz herkese aynı izin olur ki .....

Esmiras bir hafta önce öğrenenler bile kolay kolay idrar testiyle öğrenemez kandır, sebebide bebek bir hafta kala anca yerleşiyo rahme erken döllenme olursa belki öyle öğrenilir, en iyisi batı beklemek, ve dayanabiliyorsan batın geçmesi :34:

çalışıyomusun bugün bebeğim

3 ocaktı dimi ne oldu senin yumurtlaman

bu arada valla benimde içim uyuyorr düğünden geldim çok feciyimm

valla ya test yanlış ya yumurtlamadımm ama :44::44::44: bilmiyorum ama feci şişti karnımm miğdemmm tuhafım ya bilmiyorumm:31::31::31:

şekerrr senin bata az kadı dimi. batasıca gelmez inşallah :1::1:
ooh hamarat hatun yemekleri de yapmış. ben bütün hafta sonu ev temizliği dışında tembellik ettim. daha doğrusu çalıştım da başka şeye çalıştım :1: ekşın ekşınnnn yanii :9::9::9:
bu akşam eve gidince hazırlıcam herşeyi. kocişimle yalnızız zaten. ama afilli bir sofra var planımda :34:

evet kuzum 3 ocak içim bi tuhaf nedendir bilmiyorummm bende c.tesi temizlik biz bebek için çalışmayı bıraktık ama essek kocamın eksını tuttu tabı onca işi arasında :17::17::17::17:

pazar günü de yemeklerimi mezelerimi tatlımı yaptım bizde basbasa olucaz ama bugun çok yoğun olucağım için bi sofra hazırlama derdm olsun dedimm :1::1::1:

Test yapmadım ama hissediyorum biliyorum ben hamileyim dr a gitmeyeceğim reglim 10 gün geçti ufak ufak lekelenmeler yaşıyorum kahverengi böyle ama bili,yorum hamileyim rüyamdada gördüm ikizlerim olacak eminim dualarım kabul oldu

Gamyoncu nerde patron nerde sevo nerde daha da adını hatırlayamadığım gacılar nerde???

Gamyoncunun batı bugun çok mrk ediyorum insallah batmaz batasıca

ben temizlik yemek işini bıraktım kocişe dedim açsan aşaıda annen alır yersin senle işim bitti :47::47::47: :60::60::60: Haftasonu eve girmedim bendede onun yorgunluğu ........

işçi memur ayrılmaz herkese aynı izin olur ki .....

Esmiras bir hafta önce öğrenenler bile kolay kolay idrar testiyle öğrenemez kandır, sebebide bebek bir hafta kala anca yerleşiyo rahme erken döllenme olursa belki öyle öğrenilir, en iyisi batı beklemek, ve dayanabiliyorsan batın geçmesi :34:

canım memurların mesela 2 yıl ücretsiz izni var ben işçiyim mesela benim ücretsizim 6 ay

Test yapmadım ama hissediyorum biliyorum ben hamileyim dr a gitmeyeceğim reglim 10 gün geçti ufak ufak lekelenmeler yaşıyorum kahverengi böyle ama bili,yorum hamileyim rüyamdada gördüm ikizlerim olacak eminim dualarım kabul oldu

oooo masaAllah,:53: darısı bizlere insaAllah :1:

Son düzenleme:
gamyoncu nerde patron nerde sevo nerde daha da adını hatırlayamadığım gacılar nerde???

Gamyoncunun batı bugun çok mrk ediyorum insallah batmaz batasıca

kız sen doktoru arayacaktın noldu o iş, ya ben bu ay olmadı sanki hiç bir belirti yok, 7 sinde öyle veya böyle doktora gitcem kocie dedimki sende 7 sinden önce ürologa git o sonuçla gideyim klomen mi verir aşılama mı der yok çalışın takip mi der dedim ama benim ki yan çizmeye başladı yine :106::106::106::106::106:

doktora gitmeme sebebin ne
bak lekelenmelerinde oluyormuş, buna göre haplar iğneler var düşük önleyici
folik asit aldın mı
en azından idrar testi yap

valla ya test yanlış ya yumurtlamadımm ama :44::44::44: bilmiyorum ama feci şişti karnımm miğdemmm tuhafım ya bilmiyorumm:31::31::31:

evet kuzum 3 ocak içim bi tuhaf nedendir bilmiyorummm bende c.tesi temizlik biz bebek için çalışmayı bıraktık ama essek kocamın eksını tuttu tabı onca işi arasında :17::17::17::17:

pazar günü de yemeklerimi mezelerimi tatlımı yaptım bizde basbasa olucaz ama bugun çok yoğun olucağım için bi sofra hazırlama derdm olsun dedimm :1::1::1:

test yanlış bence :):)
bu arada geçen senin yaşadığın başıma geldi uyuyodum geçen gece sonra bi baktım çalışmaya başlamışız nasıl oldu anlamadım galiba sana çok güldüm o gün:1::1::1::1:

Back