- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.961
hoop hoppp
bu müzik eşliğinde hem kıvırtmaya hem de temizlik yapmaya gidiyorum ara ara gelir laf atarım sizee
keşke bebeğim ama ne bilim hiç yapamam gibi geliyo bana muhasebe finans senelerdir hep böyle yoğun çalışıyorum şimdi 4 yıllık emeğimde var burda anca bebişten sonra kpss olur benim için onun dışında mümkün değill
sende çalışıyosun haftaiçi dimi reçelim ))
olur olur hepsi olurr yaa hem temizlik hem iş hem koca hepsi olur :) planlı davranınca her iş de yetişir. boş adama vakit dar geliyo
kpss ye girip memur olsanaaa. ciddi diyorum kuzum. mesai saatleri içinde yoğun oluyosun ama hafta sonu var resmi tatil var.
ben bir yıl kendimi kapattım eve ders çalıştım, allahıma şükür rahatım. iş yeri dışında hayat benim..
bebiş olunca da ders çalışması zor olabilir tatlım. hamişken çalış, atan, o arada doğursan bile doğum iznin var...
tabi ,ç,ndeki şartları en iyi sen bilirsin. özel sektörün de kendine göre iyi yanları var. maaş, yükşselme, kendi alanında iş yapabilme.
memurluk biraz daha tek düze bi iş hayatı sunuyo.
üst kat komşum da temizliğe başladı benden kıskandı herhall
ben yine buralardayım yazamasam da okuyorum siziiii
selam hatunlar nerelerdesiniz bugün benim de temizlik günümdü...
ayrıca bugün test yaptım yumurtluyorum!!!çok mutluyuummm çünkü polikistik over biri olarak yumurtlamamnın önemi büyük
doktorumu aradım buakşam ve pzt aksiyon önerdi
galiba birileri daha bugün gıdaklamış
Desenize bugün yumurtlayan yumurtlayana:)) Ben dün gece ilk defa çatlatla iğnesi vuruldum. Hem de kocam yaptı iğneyi:))) Doktor 12 saat sonra çalışın dedi. Biz de hiç sözünü ikilemedik bu sabah:))
Bu arada eşime hergün çalışsak daha iyi olmaz mı dedim. Ne dese beğenirsiniz. Beni karşısına aldı. Sandım ki bilimsel bir şey söyleyecek. Bak yavrum dedi. İki metrelik bir beton düşün. Hava çok sıcak. Sen betonu ıslatmak zorundasın ki kırılmasın. Bir kova su atarsan betonun yarısını ıslatırsın. Ama ik kova su atarsan betonun tamamı ıslanır, demez mi:))))
Bu arada yumurtam çok güzel gelişmiş bu defa.
Ama doktorum hakkında hiç iyi şeyler duymadım dün. Bebek ölümüne sebep olduğunu söylediler. Birde doğumlarda ilgisiz olduğunu. Oysa çok güler yüzlü, kardeş gibi, çok tatlı. Ameliyat yaptığı hastane de mimli bir hastane Özel Konak Hastanesi. Çok üzüldüm.
canım merhaba sanırım sende izmirdesin özel konak hastanesi demişsin bende çeşmedeyim ve burda kadın doğumcu yok izmirdede kimseyi tanımıyorum
bende izmirde kadın doğumcu arıyorum tavsiyen olursa sevinirim
evet bugün yumurtlama günü 29 aralık belkide 2013ün ilk bebeği olacak
sudemerve katırladığım kadarıyla izmitli değilmi sudemerve?
izmitte yengemin doktoru vardı bbasimın memleketlisydi biri tavsiye etmişti kadın doğum ve çocuk hastansinde memnundu bildiğim kadarıyla ama adını hatırlamıyorum o hamileleğinden doğumuna kadar oraya gitti sanırsam
kızlar merhaba ,
doğum kontrol hapımı 2 ay önce bıraktım , bgn güzel haberi aldık:)çok şaşkınız ama çooook mutluyuz:)
darısı isteyen herkesin başınaa:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?