Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bebiş olunca da ders çalışması zor olabilir tatlım. hamişken çalış, atan, o arada doğursan bile doğum iznin var...
tabi ,ç,ndeki şartları en iyi sen bilirsin. özel sektörün de kendine göre iyi yanları var. maaş, yükşselme, kendi alanında iş yapabilme.
memurluk biraz daha tek düze bi iş hayatı sunuyo.

ne güzel canım bende uğraşıyom kpss ye atanayım diye 87 puanım var ama lanet olsun bölümüme bu puan da işe yaramadı. memur olmak da öyle kolay değil benim için anlayacağın

dediğin gibi özel sektöre alıştım işte ben bilemiyorum dediğin gibi özel sektör daha aktif diğer ayrıcalıklarıda cabası bi bebişimiz olsunda zaman bize ne göstericek bilmiyorum

ben geldimmm
bu haftalık temizliğim bitti allaha şükür bi çamaşır asma seansım kaldı
kimse kalmamış burda. herkesler tatile girdi galiba...

selam hatunlar nerelerdesiniz bugün benim de temizlik günümdü...

ayrıca bugün test yaptım yumurtluyorum!!! çok mutluyuummmçünkü polikistik over biri olarak yumurtlamamnın önemi büyük

doktorumu aradım buakşam ve pzt aksiyon önerdi

galiba birileri daha bugün gıdaklamış

Desenize bugün yumurtlayan yumurtlayana:)) Ben dün gece ilk defa çatlatla iğnesi vuruldum. Hem de kocam yaptı iğneyi:))) Doktor 12 saat sonra çalışın dedi. Biz de hiç sözünü ikilemedik bu sabah:))

Bu arada eşime hergün çalışsak daha iyi olmaz mı dedim. Ne dese beğenirsiniz. Beni karşısına aldı. Sandım ki bilimsel bir şey söyleyecek. Bak yavrum dedi. İki metrelik bir beton düşün. Hava çok sıcak. Sen betonu ıslatmak zorundasın ki kırılmasın. Bir kova su atarsan betonun yarısını ıslatırsın. Ama ik kova su atarsan betonun tamamı ıslanır, demez mi:))))

Bu arada yumurtam çok güzel gelişmiş bu defa.

Ama doktorum hakkında hiç iyi şeyler duymadım dün. Bebek ölümüne sebep olduğunu söylediler. Birde doğumlarda ilgisiz olduğunu. Oysa çok güler yüzlü, kardeş gibi, çok tatlı. Ameliyat yaptığı hastane de mimli bir hastane Özel Konak Hastanesi. Çok üzüldüm.

canım merhaba sanırım sende izmirdesin özel konak hastanesi demişsin bende çeşmedeyim ve burda kadın doğumcu yok izmirdede kimseyi tanımıyorum
bende izmirde kadın doğumcu arıyorum tavsiyen olursa sevinirim

evet bugün yumurtlama günü 29 aralık belkide 2013ün ilk bebeği olacak

sudemerve katırladığım kadarıyla izmitli değilmi sudemerve?

izmitte yengemin doktoru vardı bbasimın memleketlisydi biri tavsiye etmişti kadın doğum ve çocuk hastansinde memnundu bildiğim kadarıyla ama adını hatırlamıyorum o hamileleğinden doğumuna kadar oraya gitti sanırsam

canım merhaba sanırım sende izmirdesin özel konak hastanesi demişsin bende çeşmedeyim ve burda kadın doğumcu yok izmirdede kimseyi tanımıyorum
bende izmirde kadın doğumcu arıyorum tavsiyen olursa sevinirim

Canım ben İzmitteyim. Kocaeli Konak Hastanesi söz ettiğim hastane. Keşke sana yardımcı olabilseydim kuzum ya...

:86:ay katırladığım kadarıyla yazmışım

Son düzenleme:
kızlar merhaba ,
doğum kontrol hapımı 2 ay önce bıraktım , bgn güzel haberi aldık:)çok şaşkınız ama çooook mutluyuz:)
darısı isteyen herkesin başınaa:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…