- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.941
bilmem belki havanın kasvetindennn birde ovu testi almıştım clearblue dijital olandan yumurtladığın gun gülen yüz çıkandan adetin bitiminden beri yapıyorum hala gülmedi kafam onada takık bat 3 ocak hamile olduğuma ihtimal vermiyorum da bu test bozuk mu bende mi sorun var kafam takılı ona
ne yapayım canım eşimle kahvaltı yaptık onu nöbete gönderdim bende evi derledim topladım sobamı da yaktım oturuyorum. Sen ne yapıorsun işte misn?
geç oldu amma günayydın şeker. ayyy darısı benim başıma. eşim birazdan gidecek işe. benim de bi evi derleyip toparlamam lazım. temizlik günüm bu günn...
kızlarrr nasılsınızzz....
flyrey kuzum ben geldim sıkılma bebişimmm.
Ajda Pekkan - Severek Ayrılalım / 2012 Orijinal Şarkı / "Orhan Gencebay İle Bir Ömür" - YouTube
hade bakem eller havayaaaa
başlıktan da anlayacağınız gibi bu gün yumurtluyorum. sabah sağ kasığımdaki batma ve akıntı ile uyandım...
sabaha karşı uyur gezer olarak eşimi dürtüyomuşum. kalk ben yumurtladım diye. o da demiş ki ne yapayım. verdiğim cevabı yazmıyorum burayayat sabah sabah tövbe tövbe demişş.
ben akşama gösteririm sana dedim ben de...
dün bi tuş etmiştim onu. acaba bu gece de bi fincan kahvenin ar kasından bi maç daha mı yapsak kiii
canım benim morelini bozma. testin gıcıklığı bozuk mu ne. senin o yüz gülecek 3 ocakta allahım inşallahh
geç oldu amma günayydın şeker. ayyy darısı benim başıma. eşim birazdan gidecek işe. benim de bi evi derleyip toparlamam lazım. temizlik günüm bu günn...
öğleden sonra temizlik de pöfff çok sıkıcı :)) onu sbahtan yapacan sonra mis gibi oturacan )
ama sabah sabah işteyim benn
pazar sabahları da mı işe gidiyorsun? merak ettim :)
yok bebeğim bi pazar izinliyim işte ben(( ühhüüü oda yetmiyo temizlikmi yapıcan dinlenicen mi eve mi ailene mi arkadaslarına mı zaman ayırıcaksın
walla canım çalışanlar için öyle malesef. biz de evde boş boş işimiz yok gücümüz yok anca temizliğe veriyoruz kendimizi
oda zor be kuzummm çalışmakta evde oturmakta zor işteee
walla canım ben çalışmak için can atıyorum ama iş yok. bakıyorum mezun olup ilk senesinde işe başlayanlar var benim 3. yılım bu mezun olalı hala tık yok ne şansıszlık ne kadersizlik böyle.
işim olsun da tek bi de bebek daha bişey istemem
öğleden sonra temizlik de pöfff çok sıkıcı :)) onu sbahtan yapacan sonra mis gibi oturacan )
ben pazarları ful kendime ve kocişime ayırıyorum...
cumartesi de öğleden sora gidiyo işe kocam anca işte şimdi işleniyom. :111:
yok bebeğim bi pazar izinliyim işte ben(( ühhüüü oda yetmiyo temizlikmi yapıcan dinlenicen mi eve mi ailene mi arkadaslarına mı zaman ayırıcaksın
kpss ye girip memur olsanaaa. ciddi diyorum kuzum. mesai saatleri içinde yoğun oluyosun ama hafta sonu var resmi tatil var.
ben bir yıl kendimi kapattım eve ders çalıştım, allahıma şükür rahatım. iş yeri dışında hayat benim..
ben pazarları ful kendime ve kocişime ayırıyorum...
cumartesi de öğleden sora gidiyo işe kocam anca işte şimdi işleniyom. :111:
işte bende bunun için öğleden sonra iş çıkışı 3 te çıkıyorum yetmiyo gun ama eve gider gitmez giriyorum temizliğe pazar günü de neye vakşit ayırabilirsemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?