Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım benim morelini bozma. testin gıcıklığı bozuk mu ne. senin o yüz gülecek 3 ocakta allahım inşallahh

ne yapayım canım eşimle kahvaltı yaptık onu nöbete gönderdim bende evi derledim topladım sobamı da yaktım oturuyorum. Sen ne yapıorsun işte misn?

geç oldu amma günayydın şeker. ayyy darısı benim başıma. eşim birazdan gidecek işe. benim de bi evi derleyip toparlamam lazım. temizlik günüm bu günn...

günaydınn bebişimmm açtım sarkını diliyorummm

anladım ben senin cvbını

sen yap kahveni akp sipoşuuuu güzel değerlendir bu gunleri olmadı yarın sabah yakala kocişini

canım benim morelini bozma. testin gıcıklığı bozuk mu ne. senin o yüz gülecek 3 ocakta allahım inşallahh

ne bilim cnm yaaa bilmiyorum kiiii neyse halimm çıksın falimmmmmmmmmmmmmmmmmm

geç oldu amma günayydın şeker. ayyy darısı benim başıma. eşim birazdan gidecek işe. benim de bi evi derleyip toparlamam lazım. temizlik günüm bu günn...

benimde temizlik yapmam lazım eve gidinceama hiççç içimde yokk hiiçççççççç sabah kafamı zor kaldırdım yataktan 08:30 da zorla kalktımm

yok bebeğim bi pazar izinliyim işte ben (( ühhüüü oda yetmiyo temizlikmi yapıcan dinlenicen mi eve mi ailene mi arkadaslarına mı zaman ayırıcaksın

walla canım çalışanlar için öyle malesef. biz de evde boş boş işimiz yok gücümüz yok anca temizliğe veriyoruz kendimizi

oda zor be kuzummm çalışmakta evde oturmakta zor işteee

walla canım ben çalışmak için can atıyorum ama iş yok. bakıyorum mezun olup ilk senesinde işe başlayanlar var benim 3. yılım bu mezun olalı hala tık yok ne şansıszlık ne kadersizlik böyle.

işim olsun da tek bi de bebek daha bişey istemem

valla dediğim gibi çalışmakta der çalışmamakta çalışana evde oturmak çok zor bakma mızıldandığıma ama bu aralar çok yorgunum çokkk

ben pazarları ful kendime ve kocişime ayırıyorum...
cumartesi de öğleden sora gidiyo işe kocam anca işte şimdi işleniyom. :111:

işte bende bunun için öğleden sonra iş çıkışı 3 te çıkıyorum yetmiyo gun ama eve gider gitmez giriyorum temizliğe pazar günü de neye vakşit ayırabilirsemm

yok bebeğim bi pazar izinliyim işte ben (( ühhüüü oda yetmiyo temizlikmi yapıcan dinlenicen mi eve mi ailene mi arkadaslarına mı zaman ayırıcaksın

kpss ye girip memur olsanaaa. ciddi diyorum kuzum. mesai saatleri içinde yoğun oluyosun ama hafta sonu var resmi tatil var.
ben bir yıl kendimi kapattım eve ders çalıştım, allahıma şükür rahatım. iş yeri dışında hayat benim..

keşke bebeğim ama ne bilim hiç yapamam gibi geliyo bana muhasebe finans senelerdir hep böyle yoğun çalışıyorum şimdi 4 yıllık emeğimde var burda anca bebişten sonra kpss olur benim için onun dışında mümkün değill

ben pazarları ful kendime ve kocişime ayırıyorum...
cumartesi de öğleden sora gidiyo işe kocam anca işte şimdi işleniyom. :111:

sende çalışıyosun haftaiçi dimi reçelim ))

işte bende bunun için öğleden sonra iş çıkışı 3 te çıkıyorum yetmiyo gun ama eve gider gitmez giriyorum temizliğe pazar günü de neye vakşit ayırabilirsemm

olur olur hepsi olurr yaa hem temizlik hem iş hem koca hepsi olur :) planlı davranınca her iş de yetişir. boş adama vakit dar geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…