• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Eşinin gece yarısı uyku sersemi seni öperekk öbür tarafa dönmesidir evliliğin tarifi. Yada bacakları sana karışmış kafası kolunun altında uyanmaktır sabahlarıı.. Belkide bu vaziyetten rahatsız olsada o uyanmasın diye kımıldamamaktır evlilikk :)
Enn çoktaa onunla uyuyup onunla uyanmaktırr hayata...:16::16::16::16:

aynı bizi tarif etmişsin ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi eline sağlık kuzummm:16::16::16::16:

burda daha 2 senemiz var nasıl geçicek bilmiyorum küçük yerlerin insanları daha bi betermiş bunu anladım burda ama şuan elimden bişey gelmiyo valla ben istnbuldan geldim buraya bazen kaçasım geliyo geri ama eşime bırakmaya kıyamıyorum çok sıkılıyorum ve sıkılıncada herşey tepe taklak oluyo bilmiyorum şuan o kadar doluyumki ne yapcam gerçekten bilmiyorum umarım yeni yıl bize yeni umutlar olur.

Canım benim, inşallah seni de hepinizi de bu sıkıntılardan kurtarsın Rabbim. Bazen namazdan sonra aklıma geliyorsunuz hepinize dua ediyorum. 2013 anne olmak isteyen tüm kadınalrın dolu dolu göbişlerle gezdiği bir yıl olsun inşallah. Boşver etrafı. Bak ben 3. için 6 yıldır uğraşıyorum. İlki ilk geceden oldu ki ben adet bile olmuyordum. İkincisi eşim askerden geldiği ay oldu kazayla:) Ama üçüncü için 6 yıldır bekliyorum. Herşey kısmet işi anlayacamız. Vakti saati var. Ama benim ailem şiddetle karşı 3.çocuğa. Kızkardeşlerime bile tedavi gördüğümü söylemedim. Eşim ve ben bir de doktor biliyor ne olduğunu. Kime 3. çocuğu isterim desem sen deli misin, kızları büyüttün çalışıyorsun ne gerek var diyor. Ama içindekileri anlatamıyorsun. Bir sürü çocuğum olsun istedim hep. Eşim de öyle. Başkalarına aptallık olarak gelen iş için her ay bir ton para veriyor, üstüne de bir ton strese zahmete giriyorum. Şimdi kime gidip benim halim şudur diyeyim. En iyisi burası. Sen de sabret canım, o bebek gelecek Allahın izniyle.6 günün var galiba. Kanda çıkabilir de çıkmayabilir de. Çıkmazsa tekrarlarsın adetten sonra. Ama en iyisi 2-3 gün kalaya kadar sabret derim.

aslında o gururlananlara diceksin ki.. :

"""o çocuğunun yarına çıkacağını biliyor musun ???
veren de Allah, alan da Allah .."""

bunu diceksin bak bakim sana öyle ağzını açabiliyor muu :31:
de iste yapamıyoruz.. ama yapmadığımız içinde üstüne gelen oluyor maalesef..

Canım böyle dersen beddua olarak algılarlar. O tip insanlara söylenecek en güzel söz: O çocuğun ne kadarında senin yeteneğinin etkisi var? HİÇ! Allah kul ister, yaratır. Kendi ne zaman isterse o zaman yaratır, dilediğine verir, dilediğini evlatla dilediğini evlatsızlıkla imtihan eder. Yemişim tıbbı, bu iş Allahın takdirinden öte hiçbir şey değildir. Yazık öyle insanlara. Ne kadar acınasılar...

drabizon oy drabizon drabizon

Burda biri o Trabzon için deli oluyor 5 senedir:(( Annem babam kardeşlerim yerim yurdum herşeyim orda ben sap gibi İzmitte:(( Gerçi 7 yıl eşimin yanına tayinimi aldırabilmek için uğraştım ama keşke onu Trabzona getirebilmek için uğraşsaydım. İkimizde Trabzonluyuz.

canın niye sıkılıyoo ????

bilmem belki havanın kasvetindennn birde ovu testi almıştım clearblue dijital olandan yumurtladığın gun gülen yüz çıkandan adetin bitiminden beri yapıyorum hala gülmedi kafam onada takık bat 3 ocak hamile olduğuma ihtimal vermiyorum da bu test bozuk mu bende mi sorun var kafam takılı ona :31::31::31::31:

bilmem belki havanın kasvetindennn birde ovu testi almıştım clearblue dijital olandan yumurtladığın gun gülen yüz çıkandan adetin bitiminden beri yapıyorum hala gülmedi kafam onada takık bat 3 ocak hamile olduğuma ihtimal vermiyorum da bu test bozuk mu bende mi sorun var kafam takılı ona :31::31::31::31:

canım belki test bozuktur bir diğer ihtimal de bu ay yumurtamamış olabilirsin. Her kadın senede en az bir kere yumurtlamazmış geçen gün bi doktor söylemişti.

canım belki test bozuktur bir diğer ihtimal de bu ay yumurtamamış olabilirsin. Her kadın senede en az bir kere yumurtlamazmış geçen gün bi doktor söylemişti.

bilmiyorum cnm işte öğlen gibi drumu arayıp sorucam zaten düşükten beri kasık ağrım hiç geçmiyo hem onuda tekrar söylemiş olurum canımı çok sıktı benim bu test olayı zaten yapmıycam bir daha da

bilmiyorum cnm işte öğlen gibi drumu arayıp sorucam zaten düşükten beri kasık ağrım hiç geçmiyo hem onuda tekrar söylemiş olurum canımı çok sıktı benim bu test olayı zaten yapmıycam bir daha da

Canım çok takılma bu testlere filan yaa düzenli çalışma yapın gerisini Allah ' a bırakın .
Doktorla görüşünce bize de yaz ne diycek bakalım

kızlarrr nasılsınızzz....
flyrey kuzum ben geldim sıkılma bebişimmm.
Ajda Pekkan - Severek Ayrılalım / 2012 Orijinal Şarkı / "Orhan Gencebay İle Bir Ömür" - YouTube
hade bakem eller havayaaaa :52: :52: :52:

başlıktan da anlayacağınız gibi bu gün yumurtluyorum. sabah sağ kasığımdaki batma ve akıntı ile uyandım...
sabaha karşı uyur gezer olarak eşimi dürtüyomuşum. kalk ben yumurtladım diye. o da demiş ki ne yapayım. verdiğim cevabı yazmıyorum buraya :60: :60: :60:yat sabah sabah tövbe tövbe demişş.
ben akşama gösteririm sana dedim ben de...
dün bi tuş etmiştim onu. acaba bu gece de bi fincan kahvenin ar kasından bi maç daha mı yapsak kiii :1::1:

Son düzenleme:
Back