- Konu Sahibi antidepresif
- #4.921
ben kaçar gacılar mutlu haftasonları![]()
sanada bebeğiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kaçar gacılar mutlu haftasonları![]()
Eşinin gece yarısı uyku sersemi seni öperekk öbür tarafa dönmesidir evliliğin tarifi. Yada bacakları sana karışmış kafası kolunun altında uyanmaktır sabahlarıı.. Belkide bu vaziyetten rahatsız olsada o uyanmasın diye kımıldamamaktır evlilikk :)
Enn çoktaa onunla uyuyup onunla uyanmaktırr hayata...![]()
[sıze=3]fulyammmmmm bi tek sen mi kaldın kuzummm[/sıze]![]()
[sıze=3]aynı bizi tarif etmişsin ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi eline sağlık kuzummm[/sıze]![]()
burda daha 2 senemiz var nasıl geçicek bilmiyorum küçük yerlerin insanları daha bi betermiş bunu anladım burda ama şuan elimden bişey gelmiyo valla ben istnbuldan geldim buraya bazen kaçasım geliyo geri ama eşime bırakmaya kıyamıyorum çok sıkılıyorum ve sıkılıncada herşey tepe taklak oluyo bilmiyorum şuan o kadar doluyumki ne yapcam gerçekten bilmiyorum umarım yeni yıl bize yeni umutlar olur.
aslında o gururlananlara diceksin ki.. :
"""o çocuğunun yarına çıkacağını biliyor musun ???
veren de Allah, alan da Allah .."""
bunu diceksin bak bakim sana öyle ağzını açabiliyor muu
de iste yapamıyoruz.. ama yapmadığımız içinde üstüne gelen oluyor maalesef..
drabizon oy drabizon drabizon
Günaydınnnnnn hatunlarrrrr
hepiniz uyuyomusunuz beyaaa bi ben mi çalışıyorummm :84::84::84::84::84:
günaydın fulyacımm kızları bilmem ama ben uymuyorum :))
uyumaaa kuzumm yaaa ben cok sıkılıyorummmmm napıosun bakımmmmm![]()
ne yapayım canım eşimle kahvaltı yaptık onu nöbete gönderdim bende evi derledim topladım sobamı da yaktım oturuyorum. Sen ne yapıorsun işte misn?
evet kuzum işteyim ama deki bi işe elini sürdün mü sürmedimmm zaten zor kalktımm havada buzzzzcanım sıkılıyo yaaaaaaa
canın niye sıkılıyoo ????
bilmem belki havanın kasvetindennn birde ovu testi almıştım clearblue dijital olandan yumurtladığın gun gülen yüz çıkandan adetin bitiminden beri yapıyorum hala gülmedi kafam onada takık bat 3 ocak hamile olduğuma ihtimal vermiyorum da bu test bozuk mu bende mi sorun var kafam takılı ona![]()
canım belki test bozuktur bir diğer ihtimal de bu ay yumurtamamış olabilirsin. Her kadın senede en az bir kere yumurtlamazmış geçen gün bi doktor söylemişti.
bilmiyorum cnm işte öğlen gibi drumu arayıp sorucam zaten düşükten beri kasık ağrım hiç geçmiyo hem onuda tekrar söylemiş olurum canımı çok sıktı benim bu test olayı zaten yapmıycam bir daha da
Canım çok takılma bu testlere filan yaa düzenli çalışma yapın gerisini Allah ' a bırakın .
Doktorla görüşünce bize de yaz ne diycek bakalım