- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.901
hehe bende öyleyim yani kelebek dişli derler yaaaa ön iki dişim öyle benimmmEbrugundeşin yaptırmadan önceki düşleri gibi
bide dünya kadar işin arasında bugun dönem sonu faizlerinin son gunu şantiye elemanlarınınn maaşlarıda buguna kaldı kesmem gereken faturalar cabası kredi kullandırımlarım daha hesaba geçmedi maaş talimatını verdim daha düşmediii
türkanda öptürmüyor zaten dudaktannn
ben buldum kemiriyorummm
çocuk için kaçınılmaz son :):) tavşan dişşşş
anaaammm kız o ne öle. fatura krediallah yardımcın olsunn
Onur Akın-Seviyorum Seni - YouTube
bu da bizden kocalarımıza gitsin. ay iki şey gördüm dün akşam diye sevgi böcüğümü oldum neee
Onur Akın-Seviyorum Seni - YouTube
bu da bizden kocalarımıza gitsin. ay iki şey gördüm dün akşam diye sevgi böcüğümü oldum neee
ay bizi kandırmak bu kadar kolay işte 50 gram bilezik filan isteyemeyizz
onu isteyeceğim zamanlar da gelicek benimmmm
barıştık ama hala çiçekkk istiyorum. bizimkinin de çiçek alma gibi bi huyu yoktur
şekerlerrr ben yavaştan kaçıyorum. Hafta sonu tatilene girmeden masamı derleyip toplayım. öpüyorumm siziiii
Bol ekşıınnnlı, bol dinlenmeli, mutlu mutlu haberlerin olacağı bi hafta sonu diliyorum hepiciğinizeee..
Kendinize iyi bakın anacııığğmmm
kızlarrr hamilemitimm acaba adetim 3 gün geciktiii
şekerlerrr ben yavaştan kaçıyorum. hafta sonu tatilene girmeden masamı derleyip toplayım. öpüyorumm siziiii
bol ekşıınnnlı, bol dinlenmeli, mutlu mutlu haberlerin olacağı bi hafta sonu diliyorum hepiciğinizeee..
kendinize iyi bakın anacııığğmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?