• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bebeğimmm benim tuzum kuruydu memur olsa bende seve seve peşine düşücektim :27::27::27:

Eee tabi denmezzz :27::27::27: En mantıklısını yapmışsın kuzummm :29::29::29:

Haklısın cnm anlayabiliyorum çok zor rabbim sabırlar versin hepiniz yuvanız için fedakarlıklar yapmıssınız işte rabbim gülsün yüzünüze benimki memur olmadığı için kolay oldu öyle denk geldi işte latife yapıyorum sizlere nolur yanlış anlaşılmasınnn :54::54::54::54:

aslında bir bebişimiz olsa o kadarda yalnız hissetmeyiz sanki :16::16::16:
Yada anamızı heran anmaktan helak oluruz :43::43::43::43:

bebeğimmm benim tuzum kuruydu memur olsa bende seve seve peşine düşücektim :27::27::27:

eee tabi denmezzz :27::27::27: En mantıklısını yapmışsın kuzummm :29::29::29:

haklısın cnm anlayabiliyorum çok zor rabbim sabırlar versin hepiniz yuvanız için fedakarlıklar yapmıssınız işte rabbim gülsün yüzünüze benimki memur olmadığı için kolay oldu öyle denk geldi işte latife yapıyorum sizlere nolur yanlış anlaşılmasınnn :54::54::54::54:

bizimki özel sektörde su an ama işi gayet iyi oldugu için zaten bende bozup bursaya gelmesini istemezdim neyseki alıstm artık buraya fena bir yer degıl cok sıkılınca iniyorum sahıle nefes alıyorum biraz:ssz::ssz::ssz:

yaaaaaaaaaaaa bende elbistaanlıyımmmmmm ama hiç yaşamadım elbistanda en çok 2_3 ay kalmışımdır ,antep ve ankara olarak devam ediyorum,elbistanın insanları çok iyide biraz dedikodu çoktor canım ya ,birde orda hemen çocuk yaparlar anında evlendikten bir iki ay geçsin hemen çocukta çocuk derler,benim ablamda elbistanda istersen tanıştırayım canım ya sıkılmassında ,onun 3 tane yavrusu var seversinde moralde olur sana

flyrey... Senin şansın baskaymıs be kuzum..alıp gitmişsin.. Işde bulmuşsun.. Ama bizim ki öyle deği lki..
Bizi devlet gönderiyo.. Alıp alıp basımızı gidemiyoruzz maalesefff isteğidimiz yeree :31::31:
Buradan devlete sesleniyorum.. Elin kızı gelip böyle hava atıyo..
:47: bizde hava atmak istiyoreeeeee :51::52::52::52:

--..
Ahh anticimm... Bnde sendenim, sende bendensin.. Koca için geldik buralara,, ama gezip ederken iyi de .. Memleket gibisi yok katılıyorum sana :29:

az öncede dediğim gibi latife yapıyorum size yanlış anlaşılmasın sakınnn devlete bağlı olmayınca böyle uydurabiliyosun işte bebeğim ordan avantajımız vardı benim halamın kocası polis çok düşkünümdür halama onlarda öyle 4 sene maraşta kaldırlar burnumda tüttü halam şimdi tekirdağdalar suncacık yer ev iş sorumluluk anca özel günlerde bir araya gelebiliyoruz gurbetlik hakikatten zor kocamda özlüyo hep evini memleketini gerçi yakın bandırma 2 saat sık sık gidiyoruz bizde rabbim yardımcınız olsunnn bacımmmmm

önümüzdeki 10 gün yamultucam zaten kocişi. Gerçi benim yamulma olasılığım da fazla ama neyseeee :60: :60: :60:

yeterki birinizden biri yamulsun ,çalışma olduğunu gösterir :34::34. Efor sarfeden onlar, bizde eşim yamulyo bazen bitmedi mi daha günler diyo görev edinince zevkte kalmıyo :9::9::9: Ben sadece bu kadar suya girmeyle buruşcam çocuk direkt annanne diyecek ondan korkuyom :52::52::52::52:

eee tabi denmezzz :27::27::27: En mantıklısını yapmışsın kuzummm :29::29::29:

haklısın cnm anlayabiliyorum çok zor rabbim sabırlar versin hepiniz yuvanız için fedakarlıklar yapmıssınız işte rabbim gülsün yüzünüze benimki memur olmadığı için kolay oldu öyle denk geldi işte latife yapıyorum sizlere nolur yanlış anlaşılmasınnn :54::54::54::54:

yok canım yanlış anlama yok tabiki ama çok sinir bozucu bi durum işte bazen geliyolar böyle soldan soldan biranda peak yapıyorum sonra geçiyo bi süre böyle idare ediyo şanslısın valla kocayı tutumuşun yanında keşke bizimde öyle bi imkanımız olsaydı ama yok artık sürenin dolmasını bekliyoruz kadercik böyleymiş :((

yok canım yanlış anlama yok tabiki ama çok sinir bozucu bi durum işte bazen geliyolar böyle soldan soldan biranda peak yapıyorum sonra geçiyo bi süre böyle idare ediyo şanslısın valla kocayı tutumuşun yanında keşke bizimde öyle bi imkanımız olsaydı ama yok artık sürenin dolmasını bekliyoruz kadercik böyleymiş :((

şanslısın dönme şansın var ya ben ya ben çakılı kazığım burda :50::50::50:

roseiscim seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim çünkü büyükşehirden gel küçük bi yerde yaşa. aile yok akraba yok kimse yok iş imkanı yok evde otur otur oyalan şu internette olmasa kafayı yerim yani.

atla gel bize kızz ben kocayı gönderirim takılırız kız kıza

sana da Allah yardım etsin canım tayinciliğin en iyi tarafı belli bi sene bekliyosun sonra gidiyosun o gitme umuduyla geçiyo zaman .

biz yeni bi topic mi açsak gurbetçiler diye. Baya bi kişi ailesini bırakıp kocası için şehir değiştirmiş.

saol cnm.. insaAllah Allahım hepimize yardımcı olsun.. o belli bi seneye kadar ömründen de birseyller gidiyor..
şurada inanı gezip edilcek çarsıda iki kafa dağıtayım denilcek bir yer de yok.. hep ev .. hep ev ..
varsa iste bi int. burada takılıncada konusup edim derken, kafa dağılıyr iyi oluyor..senin demen gibi.. iş yok.. ailelerimizin de öyel felme imkanı, yok uzak diyolar. aslınad o kadar değill .. ama iste hepsinin bi bahanesi var..
şu oyalayan net de olmasa, insan konusmayıncada böyle kafayı yer ..
tayinciliğin de bekle bekle..bide su beklemek olmasa..
valal açın bi topik. bütün dertleri ortaya dökelim :ssz:buraya az döktük, sıra oraya geldi :1:

406039_439028006151337_334377159_n.jpg

yaaaaaaaaaaaa bende elbistaanlıyımmmmmm ama hiç yaşamadım elbistanda en çok 2_3 ay kalmışımdır ,antep ve ankara olarak devam ediyorum,elbistanın insanları çok iyide biraz dedikodu çoktor canım ya ,birde orda hemen çocuk yaparlar anında evlendikten bir iki ay geçsin hemen çocukta çocuk derler,benim ablamda elbistanda istersen tanıştırayım canım ya sıkılmassında ,onun 3 tane yavrusu var seversinde moralde olur sana

çok saol canım benim büyükşehirden gelince çok kötü oluyo alışamadım bi türlü taşındık çocuk yok ya komşular ne zaman görse yok mu daha bişe diyip duruyolar bi gün yapıştırcam birisinin suratının ortasına görcekler varmı yokmu ,dedikodu gırlaa o yüzden de pek bişe yapamıyosun ya zaten

Back