- Konu Sahibi antidepresif
- #4.861
ay sen elbistandamısın benim çok yakın bi arkadaşımda elektirik kurumunda oda izmitten gitti oraya çok mutsuzz![]()
inan bana mutsuz olmakta çok haklı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay sen elbistandamısın benim çok yakın bi arkadaşımda elektirik kurumunda oda izmitten gitti oraya çok mutsuzz![]()
he canım kaynını ziyarete gelin beni de görsenesen ünide mi çalışıyosun canımcım yok enişteyi kıskandırmayalım aman allah kızar bize![]()
yeterki birinizden biri yamulsun ,çalışma olduğunu gösterir:34. Efor sarfeden onlar, bizde eşim yamulyo bazen bitmedi mi daha günler diyo görev edinince zevkte kalmıyo
Ben sadece bu kadar suya girmeyle buruşcam çocuk direkt annanne diyecek ondan korkuyom
![]()
şanslısın dönme şansın var ya ben ya ben çakılı kazığım burda![]()
he canım kaynını ziyarete gelin beni de görsene![]()
kız allah seni naapmasın emii![]()
çok haklısın cnmm :85::85::85:
inan öylesine söylemiyorum gerçekten ablamda çok mutlu olur ,daha iki yılın varmış iki yılı elbistanda geçirmek gerçeten zor Allah yardımcın olsun
sen nerdesin ki?
bende annemden uzağımm ama çok değil 1 saat kadar![]()
belki söylemişsindir ama kaçırmış olabilirim kusura bakma eşinin işi için mi ordasın sende değişme imkanı yokmu seninkinin?trabzon.............
bende annemden uzağımm ama çok değil 1 saat kadar![]()
hehee izmit istanbul arası pekte bişey degıl kuzuum![]()
belki söylemişsindir ama kaçırmış olabilirim kusura bakma eşinin işi için mi ordasın sende değişme imkanı yokmu seninkinin?