Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

[sıze=3]evet biraz bende böyleyim işte napakk fulyaaaaaaa maşallah sana hoşgeldin kuzuuuuuuuuu[/sıze]

herkes adamı nazlatmaz , herkes kötü niyetli olmasada sen gibi ince düşünmez , sen üzülürsün o bakımdan diyorum benim hayat felsefem tak günahına kimse için değmez

valla yanlış yönlendirmeyeyim ama öyle olurmuş bide çok baygın bakarmış hamile kadın ölü balık gibi :44:
adamın tipinde hamile olduğunu anlayan var, benim hamileliğimi yumurtlarken anladı görümcemin görümcesi, ya hamilesin ya hamile kalcan dedi ki adet yeni bitmişti şimdi çevresinde defile yapıyom hamile misin desin diye tık yok

hoşbulduk bebeğimmmm moral bozmak yokkkk olurmu bitanemmmmmm

tamamdır bebişş
:13:
herkes adamı nazlatmaz , herkes kötü niyetli olmasada sen gibi ince düşünmez , sen üzülürsün o bakımdan diyorum benim hayat felsefem tak günahına kimse için değmez

canım doğru söylüyorsunda bu aralar biraz fazla işte kendime engel olamıyorum yaneee

ay ben isimleri bilmiyorum ya öyle merak ettim

bende dün öğrendim çaktırma ama

benim ismimde yeliz bu arada isteyen bu şekilde hitap edebilirrr

şaftın kayıyo yani :)

aynen kuzum ilk 3 ay mide bulantısından fenalık geciriyorum:120::120:3-6 ay arası agırlaşmaya basladıgım ve aserdiğim için sıkıntı cekiyorumson 3 ay aman Allahım balon gibi şişiyorum ödem olusuyo vücudumda gece uykusuzluklarından dertlı oluyorum yani sonunda o mucizeye kavusma olmasa insan cekebilir mi bilmiyorum yanı:44::44::44:rabbim sorunsuz hamilelik nasip etsin hepimize

selam kızçelerimm günaydınlar..
rabbim bu cuma gününde yapılıpta kabul olunan dualar arasında, bizlerinde dualarını kabul eylesin insaAllah..
gönlümüzden geçeni kucağıımza alabilmemiz dileğiylee, nasılsınız bakimim
Allahım ne güzel konustum öyleeee, bi çırpıda söyleyi verdimm hepiciğiniii

Günaydın bebeklerimmmmmmm

nasılsınızzzzz sabah sabah biraz yoğunummmm yine okuyacağımm yazdıklarınızıı

bu rada cümleten hayırlı cumalar olsunnn rabbimin merhameti üzerinizde olsunn yüreğinizden geçenn tüm dualarınız kabulll olsunnnn "aminn"

sen bizi sevmiyosun hep en son buraya gelıosunayrıca güzel duanı Allahım kabul etsin

kızlar hani sabah sporuu çabuk hizaya geçin bakimm ,
sayım yapçemm kim yapıo, kim yapmıo

Son düzenleme:
ağlama ama ben senin adını bilmiyodum ki nerden biliyim ki ağlama bende ağlarım

tamam tamama unutmaa ama adımı öğrendin şinciikkkkk

yaaaaa görümcenin görümcesine mi gidelim illa toplaşıppp

Zaten ben yumurtlamadım bile ahahahahahah ne hamileliğiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…