- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.661
benımki öyle gecen gün makyaj yaparken farkettim hatta eşimin dikkatini de şeyettiii ama ben normaldir diye düşündüm
kız sen ne kaaa duygusalsın böyle bugün
[sıze=3]evet biraz bende böyleyim işte napakk fulyaaaaaaa maşallah sana hoşgeldin kuzuuuuuuuuu[/sıze]
[sıze=3]evet biraz bende böyleyim işte napakk fulyaaaaaaa maşallah sana hoşgeldin kuzuuuuuuuuu[/sıze]
FLYREY cnm
guzzuuumm yardıma gelemmm çabbııkkk bitsinnnnnn ağlama kıyamam nazlı bebek seniiii
zekküü arkadaşımm beniiimmm yaaaaa canımmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla yanlış yönlendirmeyeyim ama öyle olurmuş bide çok baygın bakarmış hamile kadın ölü balık gibi :44:
adamın tipinde hamile olduğunu anlayan var, benim hamileliğimi yumurtlarken anladı görümcemin görümcesi, ya hamilesin ya hamile kalcan dedi ki adet yeni bitmiştivalla yanlış yönlendirmeyeyim ama öyle olurmuş bide çok baygın bakarmış hamile kadın ölü balık gibi :44:
herkes adamı nazlatmaz , herkes kötü niyetli olmasada sen gibi ince düşünmez , sen üzülürsün o bakımdan diyorum benim hayat felsefem tak günahına kimse için değmez
hoşbulduk bebeğimmmm moral bozmak yokkkk olurmu bitanemmmmmm
herkes adamı nazlatmaz , herkes kötü niyetli olmasada sen gibi ince düşünmez , sen üzülürsün o bakımdan diyorum benim hayat felsefem tak günahına kimse için değmez
ay ben isimleri bilmiyorum ya öyle merak ettim
yook ben ciin gibi bakıyoruum:86::86:
adamın tipinde hamile olduğunu anlayan var, benim hamileliğimi yumurtlarken anladı görümcemin görümcesi, ya hamilesin ya hamile kalcan dedi ki adet yeni bitmiştişimdi çevresinde defile yapıyom hamile misin desin diye tık yok
yook ben ciin gibi bakıyoruum:86::86:
olur daha olur :):)
ben daha cok hamişken ahaa bunun gibi oluyorum
şaftın kayıyo yani :)
selam kızçelerimm günaydınlar..
rabbim bu cuma gününde yapılıpta kabul olunan dualar arasında, bizlerinde dualarını kabul eylesin insaAllah..
gönlümüzden geçeni kucağıımza alabilmemiz dileğiylee, nasılsınız bakimim
Allahım ne güzel konustum öyleeee, bi çırpıda söyleyi verdimm hepiciğiniii
ağlama ama ben senin adını bilmiyodum ki nerden biliyim ki ağlama bende ağlarım
adamın tipinde hamile olduğunu anlayan var, benim hamileliğimi yumurtlarken anladı görümcemin görümcesi, ya hamilesin ya hamile kalcan dedi ki adet yeni bitmiştişimdi çevresinde defile yapıyom hamile misin desin diye tık yok
sen bizi sevmiyosun hep en son buraya gelıosunayrıca güzel duanı Allahım kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?