Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım daha erken değilmi senin ben mi yanlış hatırladım batını

canım 3 günüm kaldı işte inşallah erkendir de yanılmışımdır benn
:18::18::18:
günaydın bebemmm iğneyle yapılan nasıl oluyo eczanede varmı???

yok kuzum yaaa evde temiz bir kaba idrarımı yaptım içinede iğne attım 8 saat karanlık bir yerde bıraktım iğne paslnırsa hemişsin paslanmazsa eğer değilsin ve benim ki paslanmdaııııı

yok kuzu idrar testleri gecikmeden pek net sonuç vermez umarım test yanılmıştır kuzucum

bu iğne işini bilmiyodum ben süpermiş :)

kız inanma o iğne testine kadın kocasına yapmış onda paslanmış adam doğurcak mı şimdi Hani sen çarşamba yapıyodun test ne tez canlısın yaw du bir idrara geçsin , bat geçsin

bebeişim daha üç gün var geçde belli olabiliyor biliyosun adet olana kadar ümidini yitirmek yok ok

yok kuzu idrar testleri gecikmeden pek net sonuç vermez umarım test yanılmıştır kuzucum

bu iğne işini bilmiyodum ben süpermiş :)

benim yaptığımda mı öyledir diyosun ben eczaneden alıp yapmadım ama anlattığım gibi yaptımm
erken midir buna da sencee

kız inanma o iğne testine kadın kocasına yapmış onda paslanmış adam doğurcak mı şimdi Hani sen çarşamba yapıyodun test ne tez canlısın yaw du bir idrara geçsin , bat geçsin

ayy içim rahatladı biraz şimdi gerçekten kocasının ki paslanmış mı?
yaw dün dayanamadım yaptım ama birda yapmam bekliycemmm

günaydın kızlarrrr
günaydın şekeriim

günaydın bebekler ben yine geldim topikin en erkenci kızı kendimi ilan ediyorum
günaydın canım nasılsın

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın sevoooooooooooo

günaydın canımm ya dur daha 3 gün vat bata belli olmayabılır cnm niye canını sıkıosun sen

günaydın şekerleeerbugün çook:124:enerciikiiim:124::124:yerimde:124:duramıyorum:124:hadi sizde:124::124turmayın :124::124::124::124::124:ayrıca annemler gelio coook mutluyuum:119::119::119::118::118::118::118::118:

günaydın şekeriim

günaydın canım nasılsın

günaydın sevoooooooooooo

günaydın canımm ya dur daha 3 gün vat bata belli olmayabılır cnm niye canını sıkıosun sen

ne bileyim canım ya biraz sıkıldım ama sağolsun kızlar içimi ferahlattı hoşgeldinn bebekimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…