- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.621
günaydın bebemmm iğneyle yapılan nasıl oluyo eczanede varmı???herkese günaydın kızlar nasılsınızbugün kalamıycam selam verip çıkayım dedim yrıca moralim çok bozuk ün gece iki tane evde yapılan idrar testi denedimm ikiside çıkmadııı biri iğne ile yapılıyordu
valla fulya zaten patrona patlamış sırasının kaçtığını duysaydı sana napardı bilmem
canım daha erken değilmi senin ben mi yanlış hatırladım batını
günaydın bebemmm iğneyle yapılan nasıl oluyo eczanede varmı???
canım 3 günüm kaldı işte inşallah erkendir de yanılmışımdır benn:18::18::18:
yok kuzum yaaa evde temiz bir kaba idrarımı yaptım içinede iğne attım 8 saat karanlık bir yerde bıraktım iğne paslnırsa hemişsin paslanmazsa eğer değilsin ve benim ki paslanmdaııııı
[sıze=3]
canım 3 günüm kaldı işte inşallah erkendir de yanılmışımdır benn[/sıze]:18::18::18:
[sıze=3]
yok kuzum yaaa evde temiz bir kaba idrarımı yaptım içinede iğne attım 8 saat karanlık bir yerde bıraktım iğne paslnırsa hemişsin paslanmazsa eğer değilsin ve benim ki paslanmdaııııı[/sıze]
canım 3 günüm kaldı işte inşallah erkendir de yanılmışımdır benn:18::18::18:
yok kuzum yaaa evde temiz bir kaba idrarımı yaptım içinede iğne attım 8 saat karanlık bir yerde bıraktım iğne paslnırsa hemişsin paslanmazsa eğer değilsin ve benim ki paslanmdaııııı
yok kuzu idrar testleri gecikmeden pek net sonuç vermez umarım test yanılmıştır kuzucum
bu iğne işini bilmiyodum ben süpermiş :)
kız inanma o iğne testine kadın kocasına yapmış onda paslanmış adam doğurcak mı şimdiHani sen çarşamba yapıyodun test ne tez canlısın yaw du bir idrara geçsin , bat geçsin
bebeişim daha üç gün var geçde belli olabiliyor biliyosun adet olana kadar ümidini yitirmek yok ok
benim yaptığımda mı öyledir diyosun ben eczaneden alıp yapmadım ama anlattığım gibi yaptımm
erken midir buna da sencee
evet evet öyle doğru söylüyorsunuz yok Yüce Rabbimden umudumuzu kesmek yokk
günaydın şekeriimgünaydın kızlarrrr
günaydın canım nasılsıngünaydın bebekler ben yine geldim topikin en erkenci kızı kendimi ilan ediyorum
günaydın sevoooooooooooogünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canımm ya dur daha 3 gün vat bata belli olmayabılır cnm niye canını sıkıosun senherkese günaydın kızlar nasılsınızbugün kalamıycam selam verip çıkayım dedim yrıca moralim çok bozuk ün gece iki tane evde yapılan idrar testi denedimm ikiside çıkmadııı biri iğne ile yapılıyordu
günaydın şekeriim
günaydın canım nasılsın
günaydın sevoooooooooooo
günaydın canımm ya dur daha 3 gün vat bata belli olmayabılır cnm niye canını sıkıosun sen
günaydın topiğin anası hoşgeldin
günaydın şekerleeerbugün çook:124:enerciikiiim:124::124:yerimde:124:duramıyorum:124:hadi sizde:124::124 turmayın :124::124::124::124::124:ayrıca annemler gelio coook mutluyuum:119::119::119::118::118::118::118::118:
günaydın şekeriim
günaydın canım nasılsın
günaydın sevoooooooooooo
günaydın canımm ya dur daha 3 gün vat bata belli olmayabılır cnm niye canını sıkıosun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?