- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.641
evet erkendir bata kadar beklicez umut yitirmek yok canımcım
bide kirpikler topak topak olurmuş ya bazı kadınlarda öyle anlıyorr
günaydın şekerleeerbugün çook:124:enerciikiiim:124::124:yerimde:124:duramıyorum:124:hadi sizde:124::124 turmayın :124::124::124::124::124:ayrıca annemler gelio coook mutluyuum:119::119::119::118::118::118::118::118:
ne bileyim canım ya biraz sıkıldım ama sağolsun kızlar içimi ferahlattıhoşgeldinn bebekimmmmm
deliii kafaya takılırmı daha şimdideeen döverim kız senii
ne bilem kuzum yaafarkettim ama saçmaladığımı dövme beni ama
tmm hadı gıt evini temizle yürüü anacıgın görünce şok geçirmesin
noluyomus noluyomussss kirpiklermiiiii
fulya nerde yaa:26:
benımki öyle gecen gün makyaj yaparken farkettim hatta eşimin dikkatini de şeyettiii ama ben normaldir diye düşündümtopak topak olurmuş hani birbirne yapışır ya onu gibi sanırım
kız sen ne kaaa duygusalsın böyle bugünfulya geldi anti beni gönderdi ben didiyommmmm
benımki öyle gecen gün makyaj yaparken farkettim hatta eşimin dikkatini de şeyettiii ama ben normaldir diye düşündüm
kız sen ne kaaa duygusalsın böyle bugün
kız sen hep mi böyle nazlısın bu döneme özel mi, eccik pişkin ol yawww[sıze=3]fulya geldi anti beni gönderdi ben didiyommmmm[/sıze]
[sıze=3]
sizlerin sayesinde beaa [/sıze]
[sıze=3]
gitme yaaaa[/sıze]
güle güle tatlıcıımmm
slm kızlarrr nasılsınız bakalım.....
Ben bugün totem yaptımm, çarşıya çıkmıştım , tabiki kız olsun erkek olsun önemli değil ama biliyosunuz ki kız kıyafetleri daha albenili baktım bebişi bekliyom alışveriş için gelmeyince yapamıyom, belki alışveriş yaparsam bebiş gelir dedim doğacak kızıma alışveriş yaptım , ama dayanamadım çok güzeldiiii
Eki Görüntüle 589995 gel bebeğim gel artıkkkk
[ımg]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/525610_494528307236029_704044352_n.jpg[/ımg]
çaresizliği'de yaradan o...
çareyi'de yaradan o...
mutluluğu'da yaradan o...mutsuzluğu'da yaradan o...
kalk , silkelen , kendine gel !...
umutsuzluğa sarılma , umutsuzluk şeytandandır !...
ümit etmek allah'tandır !...
ümitvar ol - hayrı iste - korkma , yürü !..
şems-i tebrizi
günaydın kızlarrrr
günaydın bebekler ben yine geldim topikin en erkenci kızı kendimi ilan ediyorum
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar... Ben de yeni katıldım aranıza... Nisan ayında kalbi durduğu için kaybettim bebeğimi ve eylülden itibaren yeniden bebek sahibi olmak istiyoruz.bu ay da umudum kalmadı malesef.inşallah 2013 uğurlı gelir hepimize:)
naptın fal baktn mı dün sıra bende bugün
günaydın kızlar :))) nasılsiniz ?
bebiş bu gün sıra antidepresiifte((
[sıze=3]herkese günaydın kızlar nasılsınız [/sıze][sıze=3]b[/sıze][sıze=3]ugün kalamıycam selam verip çıkayım dedim [/sıze] [sıze=3] yrıca moralim çok bozuk [/sıze] [sıze=3] ün gece iki tane evde yapılan idrar testi denedimm ikiside çıkmadııı biri iğne ile yapılıyordu[/sıze]
seninde bir dediğin bir dediğini tutmuyo kızHani bugün fulya yarın topik anası ondan sonrada antiydi (bu arada topik anası ve anti aynı kişi buda ayrı bir konu )
yaw bisim kızlara ne oldu anam kimse gelmedi bu gün çalışmamı var neHehehe neyse siz gelene kadar ben kafaltı yapim barim
anammmmmmm kızzzzzzzzzzzz iyi hatırlattın valla bugün fulyada yaaa pardon bebeiş karıştırdım doru söylüyon valla hehe:))
valla fulya zaten patrona patlamış sırasının kaçtığını duysaydı sana napardı bilmem
anammmmmmmmmmmmm virme beni onun ellerine yolar valla zaten sinirlidir şincik
ben kaçıyorum şöyle 1 saatliğine kombici gelcek kombi su damlatıyo evi toparliym cnm 1 saate gelirim canolar
[sıze=3]kızlar ben şimdi çıkıyorum fulyaaaaaa geldin ama ben gidiyorum sonra gelirim yineeeee[/sıze]
fulya nerde yaa:26:
[sıze=3]aşşağıda [/sıze]:130::130::130:[sıze=3]aşşağıda[/sıze]
Fulya geçmişten beğene beğene geliyo
kız sen hep mi böyle nazlısın bu döneme özel mi, eccik pişkin ol yawww
[sıze=3]fulya geldi anti beni gönderdi ben didiyommmmm[/sıze]
fulya kim ya:44::44::44:
fulya geçmişten beğene beğene geliyo
Kız sen hep mi böyle nazlısın bu döneme özel mi, eccik pişkin ol yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?