• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

[sıze=3]evet biraz bende böyleyim işte napakk fulyaaaaaaa maşallah sana hoşgeldin kuzuuuuuuuuu[/sıze]:16::16::16::16:

herkes adamı nazlatmaz , herkes kötü niyetli olmasada sen gibi ince düşünmez , sen üzülürsün o bakımdan diyorum benim hayat felsefem tak günahına kimse için değmez :34::34:

valla yanlış yönlendirmeyeyim ama öyle olurmuş bide çok baygın bakarmış hamile kadın ölü balık gibi :44:
adamın tipinde hamile olduğunu anlayan var, benim hamileliğimi yumurtlarken anladı görümcemin görümcesi, ya hamilesin ya hamile kalcan dedi ki adet yeni bitmişti :53::53::53::53: şimdi çevresinde defile yapıyom hamile misin desin diye tık yok :50::50::50::50::50:

hoşbulduk bebeğimmmm moral bozmak yokkkk olurmu bitanemmmmmm

tamamdır bebişş
:13:
herkes adamı nazlatmaz , herkes kötü niyetli olmasada sen gibi ince düşünmez , sen üzülürsün o bakımdan diyorum benim hayat felsefem tak günahına kimse için değmez :34::34:

canım doğru söylüyorsunda bu aralar biraz fazla işte kendime engel olamıyorum yaneee

ay ben isimleri bilmiyorum ya öyle merak ettim:52::52:

bende dün öğrendim çaktırma ama
:17::17::17:
benim ismimde yeliz bu arada isteyen bu şekilde hitap edebilirrr
:16::16::16:

şaftın kayıyo yani :)

aynen kuzum ilk 3 ay mide bulantısından fenalık geciriyorum:120::120:3-6 ay arası agırlaşmaya basladıgım ve aserdiğim için sıkıntı cekiyorum:49::49::49::49:son 3 ay aman Allahım balon gibi şişiyorum ödem olusuyo vücudumda gece uykusuzluklarından dertlı oluyorum yani sonunda o mucizeye kavusma olmasa insan cekebilir mi bilmiyorum yanı:44::44::44:rabbim sorunsuz hamilelik nasip etsin hepimize:49::49::49:

selam kızçelerimm günaydınlar.. :16:
rabbim bu cuma gününde yapılıpta kabul olunan dualar arasında, bizlerinde dualarını kabul eylesin insaAllah..
gönlümüzden geçeni kucağıımza alabilmemiz dileğiylee, nasılsınız bakimim :16:
Allahım ne güzel konustum öyleeee, bi çırpıda söyleyi verdimm hepiciğiniii :9::9::9:

Günaydın bebeklerimmmmmmm

nasılsınızzzzz sabah sabah biraz yoğunummmm yine okuyacağımm yazdıklarınızıı

bu rada cümleten hayırlı cumalar olsunnn rabbimin merhameti üzerinizde olsunn yüreğinizden geçenn tüm dualarınız kabulll olsunnnn "aminn"

:16::16::16::16::16:

selam kızçelerimm günaydınlar.. :16:
rabbim bu cuma gününde yapılıpta kabul olunan dualar arasında, bizlerinde dualarını kabul eylesin insaAllah..
gönlümüzden geçeni kucağıımza alabilmemiz dileğiylee, nasılsınız bakimim :16:
Allahım ne güzel konustum öyleeee, bi çırpıda söyleyi verdimm hepiciğiniii :9::9::9:

sen bizi sevmiyosun hep en son buraya gelıosun:14::14::14::14::14:ayrıca güzel duanı Allahım kabul etsin:16::16::16:

kızlar hani sabah sporuu :51::51::51:çabuk hizaya geçin bakimm :8::8:,
sayım yapçemm kim yapıo, kim yapmıo
:52::52::52:

Son düzenleme:
ağlama ama ben senin adını bilmiyodum ki nerden biliyim ki ağlama bende ağlarım:43::43::43:

tamam tamama unutmaa ama adımı öğrendin şinciikkkkk :16::16::16:

adamın tipinde hamile olduğunu anlayan var, benim hamileliğimi yumurtlarken anladı görümcemin görümcesi, ya hamilesin ya hamile kalcan dedi ki adet yeni bitmişti :53::53::53::53: şimdi çevresinde defile yapıyom hamile misin desin diye tık yok :50::50::50::50::50:

yaaaaa görümcenin görümcesine mi gidelim illa toplaşıppp :1::1::1::1::1:

Zaten ben yumurtlamadım bile ahahahahahah ne hamileliğiii :27::27::27::27::27:

Back