• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

benim ki diyorum ya, geneli anlamıyo hangi gün bat hangi gün çatlama , çift çizgi ne, haticeye değil netice ye bakıyo, yat diyosun yatıyo kalk diyosun kalkıyo işte :60::60::60:

olsun böylesi daha iyi emir komuta bizdeeeee :1::1::1::1::1:

benimki bi ara kendimi kullanılmış gibi hissediyorum dediii o niyeymiş dedimmm bebiş tutunca iikide birde yakama yapışmıycaksında ondan dedi :1::1::1::1::1::1:

daha şimdiden neyi düşünüyo :1::1::1: tabii işlerine geliyo onlarınnnn eksınn eksınnn eksınnnnnn:9::9:

ben düşüğümde demişti doktor ki sağlıksızsa vücüt atar bebeği, hep aklıma hem sağlıksız olur hem devam ederse naparım aldıramamda diyodum, rabbim evlatla sınamasın, hepimiz için aklen ruhen bedenen sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :16::16::16::16::16::16::16::16:

aminnnnnnnnnnnnnnn bitanemmm bende acımı hep bu şekilde dindirdimmm Rabimin sevilen kuluymuşuz yine dahabüyük acısını göstermedi die teselli ettik kendimizi

[sıze=3]
valla hamilelik mi bilmiyorum ama çok tuvalete gidiyorum ben ya gece bile uykulu uykulu
[/sıze]
:9::9::9:

inşallah hamileliktir canım, benim adet belirtilerim yoktur en büyük sıkıntım o zaten , ne yumurtlama ne de adet belirtisi yok, ilk hamileliğimi hem hissetmiştim hemde tek belirtilerim tuvalete dakka başı çıkıyodum azıcık sıvı tüketsem hemen vucuttan atıyodum :60::60: Birde ayağımı uzattığımda sanki bir ip var kısalıyodu hemen ayağımı toplama isteğim oluyodu kasık batması anlıycağın :34: şimdi dört gözle bu belirtileri bekliyorum ama yoklar :106::106::106:

olsun böylesi daha iyi emir komuta bizdeeeee :1::1::1::1::1:

Benimki bi ara kendimi kullanılmış gibi hissediyorum dediii o niyeymiş dedimmm bebiş tutunca iikide birde yakama yapışmıycaksında ondan dedi :1::1::1::1::1::1:

Daha şimdiden neyi düşünüyo :1::1::1: Tabii işlerine geliyo onlarınnnn eksınn eksınnn eksınnnnnn:9::9:

geçen ben açık açık dedim zevk mevk kalmadı bende, göreve bindi bu iş, bide peşinde koşuyoz, bebiş olsa 9 ay peşimde mi koşarsın düz duvara mı tırmanırsın tırmansan dedim :60::60:

ben nere sen oraaaaaaa :27::27::27::27:

sen nereee ben oraaaaaaaaaaaaaaa :10::10::10::10:

hani ben hani bennn:19::19::19:

inşallah hamileliktir canım, benim adet belirtilerim yoktur en büyük sıkıntım o zaten , ne yumurtlama ne de adet belirtisi yok, ilk hamileliğimi hem hissetmiştim hemde tek belirtilerim tuvalete dakka başı çıkıyodum azıcık sıvı tüketsem hemen vucuttan atıyodum :60::60: Birde ayağımı uzattığımda sanki bir ip var kısalıyodu hemen ayağımı toplama isteğim oluyodu kasık batması anlıycağın :34: şimdi dört gözle bu belirtileri bekliyorum ama yoklar :106::106::106:

bende ilk hamileliğimde hissetmiştim ve tuvalet vardı inş yine hamiştir yaa:14::14::14:

kızlar dün gece eşim bir rüya görmüş anlamına baktım şimdi netten eşinin hamile olacağı yazıyor inşallah inşallah ya off kendimi yine çok kaptırdım benn:10::10::10:

kızlar dün gece eşim bir rüya görmüş anlamına baktım şimdi netten eşinin hamile olacağı yazıyor inşallah inşallah ya off kendimi yine çok kaptırdım benn:10::10::10:

ayyyy hayırlara vesile olsunn inşallahhhhh bişey kalmadı senin bata hadi sevindirsin bizi yiğenimizzz halaya duralımm bizdeee :52::52::52::52::52:

ben kime söylesem inanmıyordu ama test yapınaca herkes inandııı:16::16::16:
valla benim ilk üç gün gecikince hamile olabilirsin dedi eray dedim yok beyaaa ne diyon sen ben hissediyorum var dedi test yaptım negatif aradan 4 gun geçti bi daha yap dedi yine yaptımm silik çıktı kanda da onayladık ama nasip işteee

kızlar gögüslerinizde sızlama oluyormu oluyorsa tam olarak hangi bölgelerde oluo biraz sacma oldu ama :17::17::17:benım daha cok yanlarda ve koltukaltıma dogru olna bölge sızlıyor:18::18::18:

valla benim ilk üç gün gecikince hamile olabilirsin dedi eray dedim yok beyaaa ne diyon sen ben hissediyorum var dedi test yaptım negatif aradan 4 gun geçti bi daha yap dedi yine yaptımm silik çıktı kanda da onayladık ama nasip işteee

ben bir hafta falan önceden hissetmiştim buraya da konu açmıştım zaten ama oturup saatlerce hamilelik belirtisi arıyordum adet günüme kadar zor bela dayandımm ama ben emindim hamileydim yani test yaptım eşim bekle dedi ama ben beklemedim ve yaptım silik bir çizgi çıkmıştı hemen hastaneye kana değerim çok güzel çıkmıştı ama mutuluğum uzun sürmedi 2.5 aylıkken kalbi durdu aldılar
:14::14::14:

Back