• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende kesin adet olcm bildiğin adet sancısı var üşütmedim bunuda biliyorum offfff of:14::14::14:

valla bende kendimi adete hazırladımmm biliyorum yine kırmızı görünce bozulcak moralim ama bariz onu bekliyorummm ben bu ayyy :14::14:

canım o bendede başladı hatta benim başım bile dönüyor dün kaç sefer oldu
:25::25::25::25:

tebrikler canım inşallah tutmuştur bat ne zaman
:21::21::21::21:

evet ara ara oluyo bas dönmesiii

teşekkür ederim canım. Migren bende de var ağır gripte tutuyo benimki de.
Aslında diyolarki adetin gecikene kadar yani hamileliğini anlayana kadar kullandığın ilacın zararı olmaz. Ben buna da güvenemiyorum.
Zira benim bide sedef rahatsızlığım var. Geçen hamileliğiimde dr. Dinledim güya ilaçlarımı öğrenince bıraktım belkide bebişe onlar zarar verdi. O yüzden ilaç kullanmıyorum.

saçlarını çok iyi kurut bebiş dolayısıyla suyun altından çıkmıyoz zaten :60::60::60:

bende pskolojik bile olsa ne baş dönmesi ne mide bulantısı nede bir yerimde ağrı,maşallah benim pskoloji anormal gerçete yalanda olsa hiççççççççççççççççççççç ümit vermiyo

saçlarını çok iyi kurut bebiş dolayısıyla suyun altından çıkmıyoz zaten :60::60::60:

valla bu gidişler su kırpası gibi habire suyun altında kalmaktan zature olucaz :1::1::1::1:

valla dün eşimede dedim daha da almıycam ovu testi yapmıycam dedim niye dedi baksana çatladımı güldümü hergün stres bi bok olduğu yok bu ayda kırmızı kartı yiycez ben hissediyorum dedim ne yani çalışmıycaz mı dedi :53::53::53: şaşkınnn öyle değil hayatım dedimm sadece takip etmiycem dedim peki sen bilirsin dedi :44::44::44::44: çok düşünceliydi peki si :1::1:

inşallah canım ya hepimizinki olsun inşallah en en kısa zamanda,bat 3 ocak

valla bende kendimi adete hazırladımmm biliyorum yine kırmızı görünce bozulcak moralim ama bariz onu bekliyorummm ben bu ayyy :14::14:

evet ara ara oluyo bas dönmesiii

3 ocakta bende patlıyycccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm ama kırmızılarlaaannnnn :27::27::27::27::27::27: bunu çok yoğun hissediyorummmm:37::37::37:

bende pskolojik bile olsa ne baş dönmesi ne mide bulantısı nede bir yerimde ağrı,maşallah benim pskoloji anormal gerçete yalanda olsa hiççççççççççççççççççççç ümit vermiyo

kızlar bu kadar karamsar olmayın yaaa
:20::20::20:adet olana kadar hep bir umut vardırr:16::16:

kızlar ya ne olur ümidimizi kaybetmeyelimmmmmm hayırlısı ve sağlıklısı ne zamansa ozman olsun ,benim arkadaş doğurdu yeni hamileyken doktorlar çok sağlıklı demişler ,bebek doğmuş down sendromlu ve kalbi delikmiş acayip üzüldüm ya ,onun için diyorumki geç gelsinde sağlıklı olsun

Kesinlikle bir evlendiğimde ilk aylar bu kadar suyun altına girmiştim birde bebeği kafaya takmaya başlayınca , bebiş gelsin kuduz gibi sudan kaçcam büyük ihtimal:60::60:

Ben büyük ihtimal pazar çatladım ateşe görede pazar , ovu testine görede, akşam dedim son bir çalışma yapalım bu ayı kapatalım (gerçi yapamadık ama ) herifin direk tepkisi test mi yaptın geldimi zaman :60::60::60:
valla bu gidişler su kırpası gibi habire suyun altında kalmaktan zature olucaz :1::1::1::1:

Valla dün eşimede dedim daha da almıycam ovu testi yapmıycam dedim niye dedi baksana çatladımı güldümü hergün stres bi bok olduğu yok bu ayda kırmızı kartı yiycez ben hissediyorum dedim ne yani çalışmıycaz mı dedi :53::53::53: şaşkınnn öyle değil hayatım dedimm sadece takip etmiycem dedim peki sen bilirsin dedi :44::44::44::44: çok düşünceliydi peki si :1::1:

Son düzenleme:
kızlar ya ne olur ümidimizi kaybetmeyelimmmmmm hayırlısı ve sağlıklısı ne zamansa ozman olsun ,benim arkadaş doğurdu yeni hamileyken doktorlar çok sağlıklı demişler ,bebek doğmuş down sendromlu ve kalbi delikmiş acayip üzüldüm ya ,onun için diyorumki geç gelsinde sağlıklı olsun

ahhh yawrumm kıyamammm :14::14::14::14:

onun için hep dualarım sağlıklı olmasından yana rabbim kimseyi evladı ile sınmasın :14::14::14:

Kesinlikle bir evlendiğimde ilk aylar bu kadar suyun altına girmiştim birde bebeği kafaya takmaya başlayınca , bebiş gelsin kuduz gibi sudan kaçcam büyük ihtimal:60::60:

Ben büyük ihtimal pazar çatladım ateşe görede pazar , ovu testine görede, akşam dedim son bir çalışma yapalım bu ayı kapatalım (gerçi yapamadık ama ) herifin direk tepkisi test mi yaptın geldimi zaman :60::60::60:

:1::1::1::1::1: çok panikler yaaa böyle anlatıyosun anlatıyosun yaa dinliyolar ama bi kaç saniye boş boş bakıyolar yaaa hastayımm o halineeee idrak etmeye çalışıyo o ara saf saf bakıo :1::1::1::1::1:

$418609_400035970079389_282547230_n.jpg

ahandaaa tıpkı beennnn :1::1::1::1::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

:1::1::1::1::1: çok panikler yaaa böyle anlatıyosun anlatıyosun yaa dinliyolar ama bi kaç saniye boş boş bakıyolar yaaa hastayımm o halineeee idrak etmeye çalışıyo o ara saf saf bakıo :1::1::1::1::1:

benim ki diyorum ya, geneli anlamıyo hangi gün bat hangi gün çatlama , çift çizgi ne, haticeye değil netice ye bakıyo, yat diyosun yatıyo kalk diyosun kalkıyo işte :60::60::60:

ben düşüğümde demişti doktor ki sağlıksızsa vücüt atar bebeği, hep aklıma hem sağlıksız olur hem devam ederse naparım aldıramamda diyodum, rabbim evlatla sınamasın, hepimiz için aklen ruhen bedenen sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :16::16::16::16::16::16::16::16:

Back