• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bomba olmaya çalışıyom :37: burda sisli puslu bi hava var. sağolsun kociş de nezle bulaştırdı bana, elimde mendil dolaşıyom :2::2:

geçmiş olsun kuzumm:16::16:

DÜNDEN KAPUSKA KALMIŞ ZİYAN OLMASIN DİYE :27: :27: ISITTIM ONU YİYOM CANLAR BİTSİN Bİ GÜZEL KAYFENİ YAPARIM BEBEİŞ hehehehe :16: :16: :16:

sabırsızlıkla bekliyom canımmm:16::16::16:

önceki sayfalara göz gezdirdim de.
benim bi komşum var acaayiip fal bakıyo. kahve falı. öle her zaman bakmaz ama. canı isteyince.
ben uzun zamandır baktırmıyorum. yani hamişliğim sonlandırıldığından beri. tırsıyom çünkü :18::18::18:
başıma gelcekleri bilmişti. ama üzülme geççek geççek dedi.
niyetim var yakın zamanda fal baktırmaya, ama dicem ki bebkle ilgili bi şey görürsen söleme bana. ne olur ne olmaz moralim bozulmasın.
haaa haaa haaapşuuuu :2::2::2: :9::9::9:

teşekkürler kızlar ilaç da kullanmıyorum yumoşa bi zeval gelmesin diye. Bitki çayı, meyve, bal çörek otu karışımı üçlüsü ile devam ediyom...

canım çok geçmiş olsunnn.....canım bende ilaç kullanmam normalde, benim hem nezle grip olsam hemen geniz akıntımda başlıyo sinüzit ve miğren dolayısıyla, ama kesin çözüm, sıcak su bal limon , ıhlamurdan bile iyi geliyo bana , hamileliğe etkisi var mı bilmiyom ama birde tyhlot mu ne varya sıcak suya döküyon birde onu yapıyorum hemen iyi geliyo bana :34:

canım çok geçmiş olsunnn.....canım bende ilaç kullanmam normalde, benim hem nezle grip olsam hemen geniz akıntımda başlıyo sinüzit ve miğren dolayısıyla, ama kesin çözüm, sıcak su bal limon , ıhlamurdan bile iyi geliyo bana , hamileliğe etkisi var mı bilmiyom ama birde tyhlot mu ne varya sıcak suya döküyon birde onu yapıyorum hemen iyi geliyo bana :34:

teşekkür ederim canım. migren bende de var ağır gripte tutuyo benimki de.
aslında diyolarki adetin gecikene kadar yani hamileliğini anlayana kadar kullandığın ilacın zararı olmaz. ben buna da güvenemiyorum.
zira benim bide sedef rahatsızlığım var. geçen hamileliğiimde dr. dinledim güya ilaçlarımı öğrenince bıraktım belkide bebişe onlar zarar verdi. o yüzden ilaç kullanmıyorum.

teşekkürler kızlar ilaç da kullanmıyorum yumoşa bi zeval gelmesin diye. bitki çayı, meyve, bal çörek otu karışımı üçlüsü ile devam ediyom...

iyi yapıyosun kuzummm benimde migrenim tutuyo ilaç almıyorum ısrarla inşallah bu ağrılarımıza deyecek bebişlerimizzz:16::16::16:

asma yüzünü hemen patronnn sende geliceksin elbetttt :16::16::16:

ya sen gel biz karşıda yaparız kadıköyde emin ol sen izmitten daha erken gelirsin biz gelene kadar:10::10::10:

al sana çözüm patronnnnn:1::1::1:

günaydın kızlarrrrrr,dün doktora gittim çoook iyi yumurtlamışsın dedi ,çalışmaları iyi tuttuysan olur dedi bende elimden belimden geleni yaptım dedim :9:

pskljik belirtilerim basladı bu nedir yaaaa çok migdem bulanıyo migdem kalkıyo en ufak şeye :25::25::25::25:

canım o bendede başladı hatta benim başım bile dönüyor dün kaç sefer oldu
:25::25::25::25:
günaydın kızlarrrrrr,dün doktora gittim çoook iyi yumurtlamışsın dedi ,çalışmaları iyi tuttuysan olur dedi bende elimden belimden geleni yaptım dedim :9:

tebrikler canım inşallah tutmuştur bat ne zaman
:21::21::21::21:

Back