- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.101
kızlar bende sabah bir hışımla uyandım rüyamda eşim bandırmada iş bulmuş güya oraya gidicem çalışmaya dio (ailesi bandırmada) ay nasıl ağlıyorum bi görseniz hayır toplanıp bandırmaya gideriz de demiyo haftasonları görüşürüz ne var dio çıldırdım rüyamdaaa neyse uyandım döndüm ona git ben senle konuşmuyorum dedimmm asıl ben senle konuşmuyorum dedi sinir ettin beni dediii alla alla ben ne yaptım dedim rüyamda sinir ettin bei sıkıcaltım ümüğünü dedi patlattım kahkahayııı meğer o da beni rüyasında görmüş güya bi yerde eski sevgilimle denk geliyomuşuz ( ki tanımız eskiyi fln ) ben bir muhabbet bir samimiyet birde tutup bana kocaman bi yüzük takıyomuş adam bende alıyomuşum yumuruğu indirivermiş rüyasındaki hayali eski sevgilime seninlede evde görüşücez derken uyanmışşşş
ayy koptum ALLAH senin iyiliğini versin emiiaynı anda...
3 haftalıkkk napcamkı benn sımdııı :)
kızlar bende sabah bir hışımla uyandım rüyamda eşim bandırmada iş bulmuş güya oraya gidicem çalışmaya dio (ailesi bandırmada) ay nasıl ağlıyorum bi görseniz hayır toplanıp bandırmaya gideriz de demiyo haftasonları görüşürüz ne var dio çıldırdım rüyamdaaa neyse uyandım döndüm ona git ben senle konuşmuyorum dedimmm asıl ben senle konuşmuyorum dedi sinir ettin beni dediii alla alla ben ne yaptım dedim rüyamda sinir ettin bei sıkıcaltım ümüğünü dedi patlattım kahkahayııı meğer o da beni rüyasında görmüş güya bi yerde eski sevgilimle denk geliyomuşuz ( ki tanımız eskiyi fln ) ben bir muhabbet bir samimiyet birde tutup bana kocaman bi yüzük takıyomuş adam bende alıyomuşum yumuruğu indirivermiş rüyasındaki hayali eski sevgilime seninlede evde görüşücez derken uyanmışşşş
iyiyim tatlım saolkocişi işe yolladım bakınıyorum öle çocuklara kahvaltı hazırlıycam
sen evdemisin normalde kocanı uyut sende uyu canım ::):)
AMiiinnnnnnnnnn bitanemm cümlemize inşallahhhh
ah hele bi olaydıııı uyumayaydımmmmm
yuufffffyyyyyyyyyyyyyyy tebrik ederim cnm
napcamki derkennn ? sanırım mutluluktan sasrıdınnnnnapıcamımı var kızzz
ağlamak gülmek getirir güzel şeyler olacak
saol tatlımkolay gelsin bebeğimmm
3 haftalıkkk napcamkı benn sımdııı :)
pardon cnm yanlış yere yazdımhayırlı olsun canım, heralde kan testinde çıktı, geç döllenme mi yoksa :44::44:
kolay gelsin canım sana belli bi zaman sonra zor geliyo insana dimi :26:bende eşimn her işini yapıyodum baktım olmuyo bende yavaş yavaş azalttımevdeyim canım ama onu işe gönderene kadar yatmak ne mümkünönce sabah uyandığında yarım saat şevkat ister sonra tombiş olduğu için çoraplarını giynemediğinden bana giydirir sonra yatağa otururp gardolaba bakıp şu gömleğii bide şu kazağımı ver der sonra midesi bulanır kreker fln varmı hatun der Ooooo benim kocişin evden çıkması ölüm senin anlıycan ama olsun sabahları o tatlı göbişiyle çok tatlı oluyo sonrada benim uykum kaçıyo siteye giriyorum
heheeee valla sormaaa ikimizde birbirimizle uğrasmısızzzz bende gülüyorum halaaa ama nasıl kıskanmış deliiii düşman gibi bakıyo bana salakdedim aloo uyandın kendine gel sarıldı o zamannn
evdeyim canım ama onu işe gönderene kadar yatmak ne mümkünönce sabah uyandığında yarım saat şevkat ister sonra tombiş olduğu için çoraplarını giynemediğinden bana giydirir sonra yatağa otururp gardolaba bakıp şu gömleğii bide şu kazağımı ver der sonra midesi bulanır kreker fln varmı hatun der Ooooo benim kocişin evden çıkması ölüm senin anlıycan ama olsun sabahları o tatlı göbişiyle çok tatlı oluyo sonrada benim uykum kaçıyo siteye giriyorum
kolay gelsin canım sana belli bi zaman sonra zor geliyo insana dimi :26:bende eşimn her işini yapıyodum baktım olmuyo bende yavaş yavaş azalttım
:44::44::44:3 haftalık3 haftalıkkk napcamkı benn sımdııı :)
hımmm :26:ALLAHIM mutlu mesut etsin canımşimdilik 5 aylık evliyiz tatlım bakalım ben ne zaman pes edicem16
anam senin bi çocuğun varmış zaten bebeğimmm
Sen gündüz o kadar uğraş stres yapmıycam diye bak şu işe rüyanda stresin alasını yaşamışsın kısss
günaydın canım kahvaltı yaptım geldim yanınızagünaydın canlar ben geldim napıyosunuz güzel ve mutlu günler diliyorum
günaydın kızlar
günaydın tatlım nasılsıngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar
günaydın yawruuuuugünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebeklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız bakalım
hımmm :26:allahım mutlu mesut etsin canımtamam canım ozaman bişi kalmamış pes etmene bebişte gelince iş tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?