Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Ayni durumdayim canimcim...
Benim basima ayni sey Nisanda geldi, agustosdan beri deniyoruz ama tik yok cok üzgünüm, bende bu aydan cok ümitliyim, insallah allah saglikli bir hamilelik ve saglikli hayirli sansli güzel bir cocuk nasip eder... amin amin amin....

Selaaaaammmm kızlar :13: aranıza yeni katıldım, bizde 4 aydır bebek istiyoruz,Allahım inş hepimizin kucagını doldursun en kısa zamanda meleklerimize kavuşalım inşallahhh , banada dua edin ne olur,anticiiiimmm benim Bat tarihim 31 Aralık benide eklermisin canım

hoş geldin aramıza

selam hatunlar nasılsınız be yaaa?

bu mesajına şaşırdım zigzagcığım

üniv okuyup bitirip lise diplaması ile ilgili bişy yapabiliyormusun ilginç peki ünv ne mezunusun? :44:

ya bana teknik lise diploması lazım nedenini yazamıcam buraya

siyast bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum ben olabiliyomuş böyle bişi arştırdık

denemekte yarar var bence,ben bu ay soğan suyu içtim bakalım benimki nasıl sonuçlanacak ,cipçilekcim hayırlı haberlerini bekliyorum canım
hepimiz hepimizden bekliyoruz canım sağolasın.. ama bende pko olduu için zor olacak bebiş biraz sanırsam 5 aylık evliyiz hiç korunmadım tahlillerim normal şimdilik bu ayda adet olursam rahim filmi çektircem bakalım hayırlısı ile bekliyorz..

Kızlar merhaba son adet tarihim 16 kasımdı adetlerım cok düzenli değildir 3 4 gün atar ya da daha önce 2 kez kımyasal gebelık gecırdım hep adet gununden ıtıbaren lekelenmeyle kaybettım bugun 11.gün ve ben de adet yok sadece sancısı goguslerımın damarlasması ve kabızlık var kan testı yaptırmadım daha 8 gun gecıkme de ıdrar testı yaptım negatıftı gec dollenme olduguna emınım 10 aralık gıbı doktor takıbı yaptırdım sızce hamıle olabılır mıyım adet sancısı ve sumuksu akıntı normal mı o da bugun basladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…