- Konu Sahibi antidepresif
- #4.081
![]()
![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar
![]()
![]()
günaydın kızlar![]()
günaydın fıstıklar hoşgeldiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
![]()
![]()
günaydın kızlar![]()
günaydın canlar ben geldim napıyosunuz güzel ve mutlu günler diliyorum![]()
günaydın kızlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
herkes uyuyor galiba daha kimse gelmemiş![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebeklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
valla benimde içim uyuyor resmen uyusun evdeki kızlar en güzeli![]()
Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
![]()
![]()
aynen aynen uyuyun kızlar benim kociş grip olmuş sabahın 6sında uyandırdı beni çorba yaptım o saatte gözümden uyku akıyo ama burda olmak daha güzel
![]()
![]()
Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
![]()
günaydın kuzucummm nasılsın
![]()
aynen aynen uyuyun kızlar benim kociş grip olmuş sabahın 6sında uyandırdı beni çorba yaptım o saatte gözümden uyku akıyo ama burda olmak daha güzel
![]()
![]()
iyiyim tatlım saoliyiyiz canım saol sen nasılsınnnn
ALLAHIM iyilik versin tatlı kuşumaiyi dielim iyi olsun şekerrrimmmmmm
uykuluuuuu bebeğimmmm
iyi dielim iyi olsun şekerrrimmmmmm
uykuluuuuu bebeğimmmm
evet tatlım ama onların mis kokularını içine çekince onların o masumluğunu görünce herşeyi unutuyorsunya kızlar bebişler olunca ne uykusuzluklar çekicezzz ah ahh
ayy koptum ALLAH senin iyiliğini versin emiikızlar bende sabah bir hışımla uyandım rüyamda eşim bandırmada iş bulmuş güya oraya gidicem çalışmaya dio (ailesi bandırmada) ay nasıl ağlıyorum bi görseniz hayır toplanıp bandırmaya gideriz de demiyo haftasonları görüşürüz ne var dio çıldırdım rüyamdaaa neyse uyandım döndüm ona git ben senle konuşmuyorum dedimmm asıl ben senle konuşmuyorum dedi sinir ettin beni dediii alla alla ben ne yaptım dedim rüyamda sinir ettin bei sıkıcaltım ümüğünü dedi patlattım kahkahayııı meğer o da beni rüyasında görmüş güya bi yerde eski sevgilimle denk geliyomuşuz ( ki tanımız eskiyi fln ) ben bir muhabbet bir samimiyet birde tutup bana kocaman bi yüzük takıyomuş adam bende alıyomuşum yumuruğu indirivermiş rüyasındaki hayali eski sevgilime seninlede evde görüşücez derken uyanmışşşş![]()
ALLAHIM iyilik versin tatlı kuşuma![]()
ya kızlar bebişler olunca ne uykusuzluklar çekicezzz ah ahh
3 haftalıkkk napcamkı benn sımdııı :)
3 haftalıkkk napcamkı benn sımdııı :)