- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.141
[sıze=3]dünden beri bir keyifsizlik var kuzum
malum bat yaklaştıkça tuhaf oluyorum yazmak istemedim ama yine yazmadan edemdim[/sıze][sıze=3][/sıze]
Kizlar bisey sorucam..grip oldum onun icinde ilac kullaniyrm sizce bi zarari olur mu?
evt tatlım inşallah benim ocak ayından 3 tane beklentim var bakalım kim olcak bunlar..... Içime doğuyor benim 6. Hissim kuvvetli ama yinede isimleri vericek kadar kuvvetli değil henüz
senin bat kaç canım
kizlar bisey sorucam..grip oldum onun icinde ilac kullaniyrm sizce bi zarari olur mu?
​hoşbulduk kızlar bir keyifsizlik var üzerimde hayır olsun inşallah
[sıze=3]​yaa ama merak ederiz bizz benim bat 31 aralııkk[/sıze]
niye kuzucuum ya :26:
3 haftalıkkk napcamkı benn sımdııı :)
kız bebişin mesaj çekmiş ya sana
evt tatlım inşallah benim ocak ayından 3 tane beklentim var bakalım kim olcak bunlar..... Içime doğuyor benim 6. Hissim kuvvetli ama yinede isimleri vericek kadar kuvvetli değil henüz
tatlım aslında iyi bişey bu annem derdi hep hamilelik belirtisi 3 çocuğundada aynı olmuş keyifsizlik halsizlik hiç bişey yapmak istemiyomuş fln ama tabi bu kış depresyonuda olabilir yinede umutlandırmak istemem kendini sıkma bebek varsada kötü etkiler tatlım istersen yürüryüş fln yap iyi gelir
he valla kerate işte anası kılıklııı
ayyy inşallah kuzummm kimin için gelicekle sağlıcakla gelsin inşallahhhhh hayırlarla gelsinn meleğimizz
uyy gurban olduğummmm stresemi girdin sennn kıymamam ben sanna
eşim benden cok meraklı 1 ocakta gidip acilde fln kan tahlili yaptıralım var mı yok mu ögrenelim diyip duruo şaşırdı iyice
senin için kahve içerim kapatırım tatlım fallınıda yazarım bakalım uzaktan hiç denemedim ama normalde baktığıma çıkar
ayy sıraya geçeriz fal için neden böyle bişi dedin bizeee
benimkide bir hafta bekleyelim diyooadetten sonra bir hafta daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?