Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kizlar bisey sorucam..grip oldum onun icinde ilac kullaniyrm sizce bi zarari olur mu?

canım allah he dediyse aslında olmaz ama yinede niye riske atıcaksınki boşgeç ıhlamur kaynat bol limonlu çorba iç mandalina ye bence nede olsa kimyasal ben bebk beklemesemde ilaç kullanmam hayatta hep bitkisel beslenirim meyve sebze fln

​hoşbulduk kızlar bir keyifsizlik var üzerimde hayır olsun inşallah

tatlım aslında iyi bişey bu annem derdi hep hamilelik belirtisi 3 çocuğundada aynı olmuş keyifsizlik halsizlik hiç bişey yapmak istemiyomuş fln ama tabi bu kış depresyonuda olabilir yinede umutlandırmak istemem kendini sıkma bebek varsada kötü etkiler tatlım istersen yürüryüş fln yap iyi gelir

kız bebişin mesaj çekmiş ya sana

he valla kerate işte anası kılıklııı

evt tatlım inşallah benim ocak ayından 3 tane beklentim var bakalım kim olcak bunlar..... Içime doğuyor benim 6. Hissim kuvvetli ama yinede isimleri vericek kadar kuvvetli değil henüz

ayyy inşallah kuzummm kimin için gelicekle sağlıcakla gelsin inşallahhhhh hayırlarla gelsinn meleğimizz

​hoşbulduk kızlar bir keyifsizlik var üzerimde hayır olsun inşallah

uyy gurban olduğummmm stresemi girdin sennn kıymamam ben sanna

herşeyin hayırlısı olsun canım merakla bekliyoruz sağol yorumun için

oyy oyy canlarım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…