Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

iyidir kuzu sen nasılsın

bakın yarın da ben alıncam sıramı kimseye vermemm

ahahahaah tamam yarında sen alınnnn

KIZIM SU AN OMUZLARIMDAN ASAGI DOGRU SARKMAK SURETİYLE ATLETİK HAREKETLER YAPMAKTA İNAN GÖZÜMDEN KACANLAR ATLAYARAK OKUDUKLARIM OLUYO CANIM YOKSA BEN SENİ NASIL UNUTURUM

şaka yaptım ki bennnnn yerim o minnakın totosunuuuu daaaa

evet kızlar bende size bi yol söyleye bilirim.annemlerin köyünde yaptırdım bende bel kısmıma bardak çekildi bi kaçtane sizlerde bilirsinz soğuk algınlığına iyi gelir ondan sonra yakı(eczanelerde satılıyor) yapıştırdılar biraz yakıyor yakı ama bu yolla hamile kalanlar çokmuş bizzat bana bunu yapan kadının kızınında olmamış ona da yapmış ve o ay hamile kalmış o da şuan 2.5 aylık hamile.benimde reglime 3 günüm var şuan bütün regl öncesi belirtilerim var bakalım 3 gün olumlu olumsuz yazarım sizlere.Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.Herkes kalbini bütün tutsun ve inancımızı yitirmeyelim lütfen.

cnm aldım da,. üzerinde günde 3 defa diye birsey yazmıyo.
:26:
sadece bi çar bardağına koyup üzerine su eklenip içiniz yazıyo.. ama aç karnına demiyo, kız demin arastırdım tadı da çok kötü, ağızdan bir süre gitmiyo yazmıs biri bu kk nın bi sayfasında , anam nasıl içilcek bu

CADIARZUkızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..:Saruboceq:

Hayt Suyu Nasl Kullanlr - Hayt Suyu

burayı bi okusana kuzummm

psikolojik belirtilerim basladı kasıklarım agrıodu zaten gögüslerımde sızlamaya basladı bir iki gün sonra basımda dönmeye baslar

psikolojik belirtilerim basladı kasıklarım agrıodu zaten gögüslerımde sızlamaya basladı bir iki gün sonra basımda dönmeye baslar

o psikolojik belirtiler yüzünden ne hale geldim..
yalan hepsi.. yaa lannnn
Allahım onu içe, bunu yapa, hangisi iyi gelecek bana, yoruldum yaaaa

ahahahahahahahahah peşindeng elmesem şaşarım benimde dun akşamdan beri ağrıyo göğüslerim işten eve gidip üstümü değişirken canım acıdı resmen

ay kızlar dün akşam eşim ntvsporu izliyo işte ligde olan biteni özetliyolar bende pek anlamam ya futboldan fln neyse alex giderken millet toplanmış evinin önüne ağlayan kadınları gösterdiler kadın bildiğin ağlıyo tartaftar istemsiz ne alaka sen nie ağlıyosun ki dedim eşim dondu o değil de sen nie ağlıyosun demezmi ay hala gözlerim sulu sulu ağladığımdan hbrim yok heee iyice yedim kafayııı dibinide sıyırıyımm kalmasınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…