Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hayırlısı olsun yinede gelmemiş battan umut kesilmez

Sen düştün ya belinden kasığına vurabilir ağrılar dikkat et bende fıtık var bazen kasıklarıma vuruyo ağrı

hayırlısı olsun yinede gelmemiş battan umut kesilmez

Sen düştün ya belinden kasığına vurabilir ağrılar dikkat et bende fıtık var bazen kasıklarıma vuruyo ağrı

haklısın bitanem kırmızılar gelene kadar bi umut var tabi ama kısmet ben kırmızıların geleceğine alıştırdım kendimi

bebeğim fıtık bendede vardı düştükten sonra başlasa kasık ağrım anlarım düşük yaptığımdan beri hiç geçmedi benim kasık batmam ağrım dr gittim hersey normal dedi fln ama geçmiyo işte bu ağrı kırmızılar görünce bir daha gidicem hala devam ediyo die

o zaman git tabı kuzum ihmal etme

kızlar bişey sorucam,çalışma sırasında kalçanızın altına yastık koyup,çalısma bittikten sonra ayaklarınızı yukarı kaldırıp bisüre bekledinizmi hiç.ayrıca eyer bu ayda adet olursanız olduğunuz günden çalışmalara başlayana kadar maydonoz suyu icmenizi tavsiye ederim.benim aylardır olmuyodu bu ay bunlarıda yapmıştım oldu valla.birde yumurtlama gününü beklemeyin,adet biter bitmez başlamanızı tavsiye ederim

yastık ve bacak kaldırma işini bu ay ciddiye aldık bizde ilk kez denedik ama maydanoz suyu içmedim ben

kuzum maydanoz suyu haricinde hepsini yaptım şahsen ama kısmet rabbim ol dediği zaman olacak işte ayrıca hamileliğinin sağlıkla tamamlanmasını diliyorum arkadasım

canım sen hamilemisin

günaydın, bende aranıza katılabilirmiyim? 19 aralıkta aşılama yaptım ilk aşılamam, 3 ocakta inşallah bende hayırlı haberler verebilirim size..
bişey sorcam aranızda aşılama yaptırıpta benim gibi hiç belirti yaşamayan ve hamile olan oldumu arkadaşlar? bende hiç belirti yok kafama cok takıyorum

hoşgeldin canım anticim seni ekler listeye bildiğim kadarıyla bizim aktif konuşan kızlardan şuan aşılama yaptıran yok inş tutar ve bebeğini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…