- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.781
bilmem ki bekliyorum öyle çalışma aksatmıyoruz ama test bana gülmüyo pek emin olmamakla birlikte bata 1 hafta kaldığı için basladı pskljk belirtiler göğüslerim acıyo kasık ağrım hep var zaten kısacası bu ay benden bi cacık olmaz haftaya bende dra giderim bu kasık ağrıları için
hayırlısı olsun yinede gelmemiş battan umut kesilmez
Sen düştün ya belinden kasığına vurabilir ağrılar dikkat et bende fıtık var bazen kasıklarıma vuruyo ağrı
haklısın bitanem kırmızılar gelene kadar bi umut var tabi ama kısmet ben kırmızıların geleceğine alıştırdım kendimi
bebeğim fıtık bendede vardı düştükten sonra başlasa kasık ağrım anlarım düşük yaptığımdan beri hiç geçmedi benim kasık batmam ağrım dr gittim hersey normal dedi fln ama geçmiyo işte bu ağrı kırmızılar görünce bir daha gidicem hala devam ediyo die
o zaman git tabı kuzum ihmal etme
işte bekliyorum bitanemm ak koyun kara koyun çıkacak ortaya kötü hbr almam inşallahhhh
inşallah bebeğim inş bat gelmez de bebişine gidersin
kızlar bişey sorucam,çalışma sırasında kalçanızın altına yastık koyup,çalısma bittikten sonra ayaklarınızı yukarı kaldırıp bisüre bekledinizmi hiç.ayrıca eyer bu ayda adet olursanız olduğunuz günden çalışmalara başlayana kadar maydonoz suyu icmenizi tavsiye ederim.benim aylardır olmuyodu bu ay bunlarıda yapmıştım oldu valla.birde yumurtlama gününü beklemeyin,adet biter bitmez başlamanızı tavsiye ederim
kızlar bişey sorucam,çalışma sırasında kalçanızın altına yastık koyup,çalısma bittikten sonra ayaklarınızı yukarı kaldırıp bisüre bekledinizmi hiç.ayrıca eyer bu ayda adet olursanız olduğunuz günden çalışmalara başlayana kadar maydonoz suyu icmenizi tavsiye ederim.benim aylardır olmuyodu bu ay bunlarıda yapmıştım oldu valla.birde yumurtlama gününü beklemeyin,adet biter bitmez başlamanızı tavsiye ederim
canım sen hamilemisin
canım sen hamilemisin
çok şükür hamileyim,bat 21di geçince pek umutsuz test yaptım çıktı.Allah sizlerede nasip etsin.
çok şükür hamileyim,bat 21di geçince pek umutsuz test yaptım çıktı.Allah sizlerede nasip etsin.
hayırlı olsun sağlıkla kucuğına alırsın insallah darısı bekleyen herkesin başına allah hepimize nasip etsin....
çok şükür hamileyim,bat 21di geçince pek umutsuz test yaptım çıktı.allah sizlerede nasip etsin.
kaç aydır uğraşıyordun canım
günaydın, bende aranıza katılabilirmiyim? 19 aralıkta aşılama yaptım ilk aşılamam, 3 ocakta inşallah bende hayırlı haberler verebilirim size..
bişey sorcam aranızda aşılama yaptırıpta benim gibi hiç belirti yaşamayan ve hamile olan oldumu arkadaşlar? bende hiç belirti yok kafama cok takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?