Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

6 aydır olmuyodu,çok uzun bi zaman değil ama hiç bir problem yokken insana uzun geliyo
aynen öyle canım bende 5 ay oldu herkes çok erken diyor ama gel bide bana sor bu ay hatta doktora yalvardım zorla çatlama iğnesi yaptırdım olsun istiyorum cnm beni sen daha iyi anlarsın hiç bi sorun yok diyo doktor e ozmn millet çatır çatır doğuruyo neden olmasınki diyorum bacaklarımı dikyorum bekliyorum ama olmuyo olmuyo:( canım belirtilerin nelerdi neler yaptında oldu yazarmısın

günaydın fıstıklar ben geldimm :32::32::32::32:
günaydın canımmm:3:

günaydınnn herkesleree :16::16::16::16:
günaydın canımm günaydıın:3::3:

günaydın kızlarrrrr :) bende yeni hamile kalanlardanım dün öğrendım :)
hayırlı olsun darısı basımıza:31:

günaydın kızlarr..................
günaydın tatlım nasılsın:ssz:

günaydın kızlar nasılsınız bol hamişli bir gün olur inşallah:16::16::16:
günaydın bacııım:27::27:
günaydın, bende aranıza katılabilirmiyim? 19 aralıkta aşılama yaptım ilk aşılamam, 3 ocakta inşallah bende hayırlı haberler verebilirim size..
bişey sorcam aranızda aşılama yaptırıpta benim gibi hiç belirti yaşamayan ve hamile olan oldumu arkadaşlar? bende hiç belirti yok kafama cok takıyorum:(:(:(
günaydın canım tabıki eklerim seni listeye rabbim yüzünüzü güldürsn bu ay:32:

selam kızlar, gunaydınlar nasılsınız ..
benim kırmızılar, normal gününde geldi,yni bgün ama en fazla cuma gününe bekliyordum.. hani son ki aylarda uzatmalı geliyolardı ya, gece tvalete kalktığımda gelmislerdi, smdide karnım ağrıyo..
ama beklediğim içim, çok üzülmedim bu kez ..beden olarak ççok çok yorulmustum önceki 2ayda..felaket derecede kötüydüm..hani bekliyordum, oldu galiba dediklerim hep bi sekilde foss çıkdı..
Allahım elbet görüyo halimi, yoruldum kendimden, kendimin bu halinden..
anlasıldı 2012 den hayır yok bana, artık 2013 e Allah Kerim ...
---------------
anti ... benim yeni bat günüm 21 Ocak
:31:

selam kızlar, gunaydınlar nasılsınız ..
Benim kırmızılar, normal gününde geldi,yni bgün ama en fazla cuma gününe bekliyordum.. Hani son ki aylarda uzatmalı geliyolardı ya, gece tvalete kalktığımda gelmislerdi, smdide karnım ağrıyo..
Ama beklediğim içim, çok üzülmedim bu kez ..beden olarak ççok çok yorulmustum önceki 2ayda..felaket derecede kötüydüm..hani bekliyordum, oldu galiba dediklerim hep bi sekilde foss çıkdı..
Allahım elbet görüyo halimi, yoruldum kendimden, kendimin bu halinden..
Anlasıldı 2012 den hayır yok bana, artık 2013 e allah kerim ...
---------------
anti ... Benim yeni bat günüm 21 ocak

günaydın canım bılemıyoruz bizim için hayırlı zaman ne zaman bılsek belki böyle olmazdık ama herseyi bizden iyi bilen rabbiminde bir bildiği vardır üzülme lütfen umudunu kaybetme...:16::16::16::16:eklerim canım listemize ben bir gün senin hamilelik haberinide okuyacağım burada bundan hiç şüphem yok..:54::54::54:

günaydın canım bılemıyoruz bizim için hayırlı zaman ne zaman bılsek belki böyle olmazdık ama herseyi bizden iyi bilen rabbiminde bir bildiği vardır üzülme lütfen umudunu kaybetme...:16::16::16::16:eklerim canım listemize ben bir gün senin hamilelik haberinide okuyacağım burada bundan hiç şüphem yok..:54::54::54:

ahh kusumm... şu her ay ki hallerimi gördükce, benim o umudum kalmıyor, giderek yıpranıyo umut kelimesi bende..
yaşım gidiyor, giderek tahammül gücüm azalıyo, yani hersey zamanında derler ya, aynen o hesap..
ama iste bizim hesaplıyamadığımız ne var ki, biz böyle yaşayıp gidiyoruz ..
bazen diyorum burada ki herkesin olur da, bi benim ...:50:
öyle bi haberi ne zaman veririm size hiç bilmiyorumm, belkide hiiççç
:50:

bu sabah geç kalktım, daha bu saat oldu kahvalıt etmedim, kalkiim de bisiler yiyim .. aç acına durulmuyoo :31:
ya geçenlerde bu topikte konusuluyodu yalnıs hatırlamıyorsam ..
hayıt suyu aldım da kızlar haftasonu..
onu ne zaman , ne kadar içsem uygun olur..? :26:
üzerinde bir çay bardağına yarım galiba, üzerine su ekleyin gibi birsey yazıyo..
zizag sen mi diyodun cnm öle içiyorum ben diye ?

Son düzenleme:
ahh kusumm... şu her ay ki hallerimi gördükce, benim o umudum kalmıyor, giderek yıpranıyo umut kelimesi bende..
Yaşım gidiyor, giderek tahammül gücüm azalıyo, yani hersey zamanında derler ya, aynen o hesap..
Ama iste bizim hesaplıyamadığımız ne var ki, biz böyle yaşayıp gidiyoruz ..
Bazen diyorum burada ki herkesin olur da, bi benim ...:50:
öyle bi haberi ne zaman veririm size hiç bilmiyorumm, belkide hiiççç
:50:

aaaaaaaa olmaz ama böyle dersen hepimiz üzülürüz senin ne farkın var bizden seninde bir gün nur topu gibi bir evladın olcak allahın izniyle:20::20::20::20:

Son düzenleme:
bu sabah geç kalktım, daha bu saat oldu kahvalıt etmedim, kalkiim de bisiler yiyim .. aç acına durulmuyoo :31:
ya geçenlerde bu topikte konusuluyodu yalnıs hatırlamıyorsam ..
hayıt suyu aldım da kızlar haftasonu..
onu ne zaman , ne kadar içsem uygun olur..? :26:
üzerinde bir çay bardağına yarım galiba, üzerine su ekleyin gibi birsey yazıyo..
zizag sen mi diyodun cnm öle içiyorum ben diye ?

canım bende duymuştum ama içmedim ben b arkadaştı ama unuttum ismini sen al onu aktardan üstünde yazıyodur zaten aktarlar söylüyor nasıl içileceğini
ben araştırdım günde 3 kere aç karnına diyordu

Back