Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın canımmm hoşgeldin nasılsın

iyyim canım bugün kalabalık iş yeri bi heyet geldi. akşama kadar burdalar sanırım :37::37:
bi yandan da kadın doğumcumdan randevu almaya çalışıyorum. normal yolla alamadım 2 hafta sonraya veriyolar. araya tanıdık soktum. cevap bekliyorum.
sen nasılsın...

Son düzenleme:
iyyim canım bugün kalabalık iş yeri bi heyet geldi. Akşama kadar burdalar sanırım :37::37:
Bi yandan da kadın doğumcumdan randevu almaya çalışıyorum. Normal yolla alamadım 2 hafta sonraya veriyolar. Araya tanıdık soktum. Cevap bekliyorum.
Sen nasılsın...

iyiyim canım calışmaya başladık işte aynı rutin işler
hayırdır neden doktora gidiceksin

günaydın kızlarrrrr :) bende yeni hamile kalanlardanım dün öğrendım :)

öncelikle hayırlı olsun canım bizede yardımcı olurmusun bi kaç sorum olucak malum bizde hergün uğraşıyoruz bebeğimiz olsun diye ilk sorum ne zamandır uğraşıyordun bebek için ve herhangi bi yöntem kullandınmı hamile kalmak için çatlama iğnesi hap vs??? Cnm yazarsan sevinirim

iyiyim canım calışmaya başladık işte aynı rutin işler
hayırdır neden doktora gidiceksin

canım kürtajdan 15 gün sora dr gittim bi daha gitmedim. 4 ay oldu nerdeyse alt tesisleri kontrol ettircem.
acayip bir bel ağrım var. adet olmama 4-5 gün kala başlıyo, günlük hayatımı çok etkiliyo. adet olduğum an bıçak gibi kesiliyo. hemşire arkadaşlarım rahim toparlanmamış olabilir dr. görünmeden yeni hamişlik çalışmlarına başlama dediler. onun için gidiyorum canım.

canım kürtajdan 15 gün sora dr gittim bi daha gitmedim. 4 ay oldu nerdeyse alt tesisleri kontrol ettircem.
acayip bir bel ağrım var. adet olmama 4-5 gün kala başlıyo, günlük hayatımı çok etkiliyo. adet olduğum an bıçak gibi kesiliyo. hemşire arkadaşlarım rahim toparlanmamış olabilir dr. görünmeden yeni hamişlik çalışmlarına başlama dediler. onun için gidiyorum canım.

oyy bebeğim geçmiş olsun canım ben bazen kaçırabiliyorum yazılanları git tabi görünmekte fayda var

yani rabbim verecekse zaten test gülsede verir gülmesede yeterki rabbım ol desin.. o yüzden böyle para tuzaklarına pek kanmamak gerek diyorum ben
ev
et haklısın kuzummmmmm

kızlar ses yok demiştim ya bu ay test yaptım hamile değilmişim çok üzgünüm çok kötyüm...=(

canım üzülme bebişin zamanını bekliyor demekki hayırlısıyla versin rabbim inşallahhhh

günaydın fıstıklar ben geldimm :32::32::32::32:

günaydınnn yawrummmmm:16::16:

günaydınnn herkesleree :16::16::16::16:

günaydın ballılokmammm :16::16:

günaydın kızlarrrrr :) bende yeni hamile kalanlardanım dün öğrendım :)

canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin sorunsuz bir gebelik sağlıklı bi evlat nasip etsin darısıda bizlerin basına olsun inşallahhhh

günaydın kızlarr..................

günaydınn iremiooommmmm :16::16::16:
günaydın kızlar nasılsınız bol hamişli bir gün olur inşallah:16::16::16:

günaydınnn sanada tatlım gıymatlımmmmmm :16::16::16::16::16:

heeeeyyyyyyyyyyy günaydınnnnnnnnnnnnn ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :27::27::27::27:

nasılsınız neler yaparsınızzz

benden sizeee gocccaaaammaaaaannnn sabah öpücüğüüüüüüüüüüüüüüü almayan kalmasınnnn :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

ev
et haklısın kuzummmmmm

canım üzülme bebişin zamanını bekliyor demekki hayırlısıyla versin rabbim inşallahhhh

günaydınnn yawrummmmm:16::16:

Günaydın ballılokmammm :16::16:

Canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin sorunsuz bir gebelik sağlıklı bi evlat nasip etsin darısıda bizlerin basına olsun inşallahhhh

günaydınn iremiooommmmm :16::16::16:

Günaydınnn sanada tatlım gıymatlımmmmmm :16::16::16::16::16:

Heeeeyyyyyyyyyyy günaydınnnnnnnnnnnnn ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :27::27::27::27:

Nasılsınız neler yaparsınızzz

benden sizeee gocccaaaammaaaaannnn sabah öpücüğüüüüüüüüüüüüüüü almayan kalmasınnnn :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

günaydın bebeğim aldım öpücüğünü bende seni öpüyorımmm:16::16::16::16:

nasıl gidiyor bebişimmm yumurtadan haber var mı

bilmem ki bekliyorum öyle çalışma aksatmıyoruz ama test bana gülmüyo pek emin olmamakla birlikte bata 1 hafta kaldığı için basladı pskljk belirtiler göğüslerim acıyo kasık ağrım hep var zaten kısacası bu ay benden bi cacık olmaz haftaya bende dra giderim bu kasık ağrıları için :31::31::31:

Back