- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.521
günaydın yawrummmmm
olsun gelip not bırakınca cvpta alıyon amabakın geliyorum ama kimseler olmuyo..sonra kızmayın bana gelmiyon diye...
olsun gelip not bırakınca cvpta alıyon ama
ben hızlı gacıyım vesselam...not bırakınca hemen almak isterim... irem gacısı da yok bugün..izinlii mi?
izinli bebeğim bugün kızçesiylede buluşucaktı yarında izinli haftasonuda doğal olarak izinlii
anladım canım...sıklaştı artık randevular...
iwwwiiitttttttttt
bende pazartesiyi bekliyorum...bakalım kaç kilo almış...merak içindeyiz..inşallah yavaşlamıştır kilo alımı...akşam hesap yaptık..eşim diyo ki doğacağı günü beklerse 5 kiloya dayanacak...
oyy maşşallah kıızzzzz zor olur ama öyle doğumu rabbim sağlıcakla bi avazda kurtarsın senin paşanın maşşallahı var valla yerim onun butlarınııı
zaten doktorumuz söyledi canım bu kontrolde 4 kiloya yaklaşmış olursa sezeryan için gün vereceğim diye...:18::18:
tam ısırmalık olacak zaten 4ü aşarsa kilosu butları...
pazartesiyi iple çekiyoruz bizde o zaman sizden güzel hbrler bekliyoruz
aynen paşan tam ele avuca gelicek ölürüm ölürümmmmm
Teyzoslar biz geldik bu sefer sancim cikmadi yuruyuste zorlsnirsan yapma oda sanciyasebep olmus olabilirdedi ben 300 gr kicim 400 grdan fszla almis 2 bucuk kilo suan gununden biraz ileriymis ama hala dogum pozisyonunu almamis diger randevuda dogum sekline karar vercez anlasilan belli olmaz donebilir dedi ama anladigim gelecek randevudada donmezse sezercik olcaz :18::18::18: boyunu soylemedi bende sornadim 2 hafta sonra buluscaz tombik yanagimladidos basta kizlar hepiniz emzirirken gogsunuzun kahverengi kismini tum katin bebenizin o kuccuk agzina yerim ben onlari yaw kicimada gelirken 4 liradan 4 tane kulotlu corap aldim civilede iyiki gitmemisim nette daha pahaliydi cunku
Serapcım, senin de çok az kalmış. Eli kulağında tombişin. Bence o kadar beklemeyecek prensimiz. Ay her doğumda kendimmiş gibi heyecanlanıyoorum. Allah hayırlısıyla kucağına almaı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?