Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende pazartesiyi bekliyorum...bakalım kaç kilo almış...merak içindeyiz..inşallah yavaşlamıştır kilo alımı...akşam hesap yaptık..eşim diyo ki doğacağı günü beklerse 5 kiloya dayanacak...

oyy maşşallah kıızzzzz zor olur ama öyle doğumu rabbim sağlıcakla bi avazda kurtarsın senin paşanın maşşallahı var valla yerim onun butlarınııı

oyy maşşallah kıızzzzz zor olur ama öyle doğumu rabbim sağlıcakla bi avazda kurtarsın senin paşanın maşşallahı var valla yerim onun butlarınııı

zaten doktorumuz söyledi canım bu kontrolde 4 kiloya yaklaşmış olursa sezeryan için gün vereceğim diye...:18::18:

tam ısırmalık olacak zaten 4ü aşarsa kilosu butları...

zaten doktorumuz söyledi canım bu kontrolde 4 kiloya yaklaşmış olursa sezeryan için gün vereceğim diye...:18::18:

tam ısırmalık olacak zaten 4ü aşarsa kilosu butları...

pazartesiyi iple çekiyoruz bizde o zaman sizden güzel hbrler bekliyoruz

aynen paşan tam ele avuca gelicek ölürüm ölürümmmmm

laaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn topiğin delisi gibi tek basıma takılıyom sabahtan beri nerelerdesiniz

allahtam arada serap geliyoda iki laklak yapıyoruz

slm kızlar ben geldim ama gidiciyim malesef bi uğrayım dedim iyisiniz maşallah baktım biraz geçmişe heyecan dorukta sizde :)) beni sorarsanız uykusuzluğuma birde grip eklendi fenalardayım evde maskeyle dolaşıyorum bebeğimi maskeyle emziriyorum acıncak haldeyim koklayamıyorum yavrumu o koyuyo bi tek,dün gittim ilaç kullanmaya başladım bakalım geçsin inş biran önce..

Teyzoslar biz geldik bu sefer sancim cikmadi yuruyuste zorlsnirsan yapma oda sanciyasebep olmus olabilirdedi ben 300 gr kicim 400 grdan fszla almis 2 bucuk kilo suan gununden biraz ileriymis ama hala dogum pozisyonunu almamis diger randevuda dogum sekline karar vercez anlasilan belli olmaz donebilir dedi ama anladigim gelecek randevudada donmezse sezercik olcaz :18::18::18: boyunu soylemedi bende sornadim 2 hafta sonra buluscaz tombik yanagimla didos basta kizlar hepiniz emzirirken gogsunuzun kahverengi kismini tum katin bebenizin o kuccuk agzina yerim ben onlari yaw kicimada gelirken 4 liradan 4 tane kulotlu corap aldim civilede iyiki gitmemisim nette daha pahaliydi cunku

kızlar merhaba nasılsınız.
ben çok yoğunum. işim, il müdürlüğü ve defterdarlık arasında mekik dokuyom.
hem ay sonu hem doğum izine çıkıcak olmanın acısını çıkartıyorum resmen. o yüzden sizlerden uzak kaldım .
neler yaptınız bakem
bugün annnemle babam yola çıkıyolar. kısmetse sabah burda olucaklar hayırlısı ile. en az 10 gün burdalar. ben de önümüzdeki hafta izinli olcam. hem dinleneyim hem onları çok özledim özlem gidereyim

selam kızlarrr nasılsınız ben uykusuzluktan geberiyorum azcık uzancam bi hatır sorayım dedim.. cumartesi miniğimi görmeye gitcem doktorla da konuşup doğumu nerde yapacağıma karar vercem.. büyük ihtimal annemin yanına gitcem gibi ya hayırlısı bakalımm

Selam kızlar. Ben de uğramayangillerden oldum malesef. Doğuran kaçtı demeyin sakın. Bebiş tam zamanlı bir iş gerçekten.
Tuğbacım süt için bol bol bulgur pilavı, kayısı kompostosu, bol soğanlı salata, mercimek çorbası, açık çay ve kepekli bisküvi tüketiorum. Yemeklerin sularından bo bol yemeye çalışıyorum. Ekmeği hayatımda çıkardım. Baya kilo verdim kızlar. Gebelikten önceki halimden daha zayıfım ama hala dombiliyim tabi :)

İremcim o kahverengi kısmı bebeğin ağzına sokmak hiç kolay değil, hatta imkansız canım. Üç bebeğimde de bunu başaramadım. Başarabilen varsa helal olsun valla :) Ama sadece ucunu değil de biraz da kahverengi kısmı da ağzına verince insanın canı daha az yanıyor. Ne krem fayda ediyor, ne başka bir şey. İKİ üç hafta bu acıyı çekmek zorundayız malesef. Benim bir göğsüm felaket, acısına bayılacak gibi oluyorum, yerleri tekmeliyorum. Ama sütün geldiğini hissedince acı macı kalmıyor.

Baluğumun göbeği bir tuhaf oldu ya. Yarın sağlık ocağında kontrolümüz var. Bir hafta hiç mama vermedim. Boyu kilosu ölçülecek, artışa göre sütümün bebeğe yetip yetmediğine bakılacak. Böylece ben de evhamdan kurtulacağım. Fulicim, insan her bebekte acemi oluyor inan bana. Sadce daha soğukkanlı oluyor insan bir sonrakinde. Ayrıca odana gerçekten bayıldım, düzenine de. Maşallah herşey yerli yerince. Kimse bu ilk bebek,anne de acemi diyemez valla. Güle güle kullanın inşallah.

Didoş, bebek memeyi tutsun, sütün de gelsin acılar geçer tatlım merak etme. Eve gidince her emzirmeden sonra zeytinyağı sür. Çok rahatlatıyor. Acısını alıyor. Hem ıkamana da gerek yok. Bebeğin gazına da iyi memedeki zeytinyağı. Öpütüm paşanı da senide. Sen şimdi resmini de koymazsın...Aşk olsun, hıhhh :)

Tuğba ve irem bebeklerinize maşallah canlar. Hep böyle güzel haberler alıp verin inşallah.

Serapcım, senin de çok az kalmış. Eli kulağında tombişin. Bence o kadar beklemeyecek prensimiz. Ay her doğumda kendimmiş gibi heyecanlanıyoorum. Allah hayırlısıyla kucağına almaı nasip etsin.

Öznurcum, seni de öpüyorum. Öptüm hepinizi. Hadi kalın sağlıcakla.

günaydınnn hatunlar nasılsınızzzz..
biz çooookk iyyiz allaha şükür babamlar sağ sağlim geldiler
çok bi hasret gideremedik maalesef bi gözüm gördü biri görmedi. akşamı iple çekiyom.
bugün de yoğunum, işlerimi halletmem lazım, önümüzdeki hafta yokum çünkü...

Aynur ablacım çok teşekkür ederim, zeytinyağ işini de duymuştum hem bebeişin poposuna hem memeye. annemlere ısmarladım, getirebildikleri kadar getirmişler, doğuma da getirecekler daha

dombik yanaklına maşallah diyelim...

Serapcım, senin de çok az kalmış. Eli kulağında tombişin. Bence o kadar beklemeyecek prensimiz. Ay her doğumda kendimmiş gibi heyecanlanıyoorum. Allah hayırlısıyla kucağına almaı nasip etsin.

bu hafta başı değil ama diğer hafta başına bekliyoruz minnakımızı teyzesi..içime hep öyle doğuyo nedense...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…