Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

teşekkü ederim fuliiimm. allahım hepimize sağlık sıhhat ve ağız tadı versin inşallah.
bizim dr. un odada 2 ultrason var. biri alttan bakma yerinde, o meşhur masanın yanında. biride yatararak karından baktığı yerde. teknolojisi süper. mause gibi yuvarlak bi şey var. onunla görüntünün derinliğini ayarlayıp çevirebiliyor. ama sölim bizim paşa şimdiye kadar hiç tam önden poz vermedi. ya profilden ya da eliyle koluyla yüzünü kapattı :1:

canımbenim bi kaç gece öle yanmalarım oldu. ama başıma geleceği bile bile akşam geç saatte muzur şeyler yedim.
midem yanınca ılık süt içmiştim (gece sütümü) hemen geçti. şimdi midemde bi kıpırtı oldu mu hemen az da olsa ılık süt içiyom rahatlatıyor. dene bi istersen. bi de mide için o şurup gibi şeylerden kullanıyor musun :44: onlar bi nebze rahatlatıyomuş.

oy oy senin paluğunu yisinler ablacım. maşallah :nazar::nazar::nazar: süt için özellikle yediğin şeyler var mı ablacım, tüyo ver bize :34:
didoştan haberi aldık ama gülücükten yine ses yok ne yapar kiii :44:

bebeğimmmm sütü bende içiyorumda yarım saate yine baslıyo doktorum gaviscon kullan dedi ama ben onu o kıvamından sebep içemiyorum :120::120:

fitoş canım ya yazamıyormusun ne oldu çok merak edioruz seni allah korusun annene mi bi durum oldu bi ufak cevap yazsan bize

hepimiz merak ediyoruz fitoşu bi ara online oluyo ama hemen ya düşüyo yada çıkıyo inşallah iyidir anneside iyileşmiştir :31::31::31:

kızlar sizdede ağız kuruluğu oluyomu :44::44::44::44: sürekli dilim damağım kuruyo sürekli elimde su damacanaya ypışık geizcem yakında

uyur gezer olduk iyice :9::9::9::9:

dikkat ediyorum ama bide migdem yanıyo ya sürekli su ihtiyacı hissediyorum bak süt içtiydim geçmişti yine başladı :50::50::50:

çpok şükür mide yanmalarım geçti..artık bende o şikayet yok canım..ama nefes alamama durumu var...totoyu dikince beyefendi ben nefes alırken zorlanıyorum...

yakında hepimiz kayıplarda olcaz allahın izniyle merak etme :1::1::1::1:

doğru diyonnn bacccccııımmmmmmmmmmmmmmm

çpok şükür mide yanmalarım geçti..artık bende o şikayet yok canım..ama nefes alamama durumu var...totoyu dikince beyefendi ben nefes alırken zorlanıyorum...

bende nefes alamıyom bana dar geliyo nefesim
sırası gelen kaybolacak diyosun :63::63::63:

diyorum ama sırası gelmeden kaybolanı bile var bilmem üstüne alınan olur mu :33::33::33::33:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Back