- 6 Ocak 2013
- 946
- 30
- 68
- Konu Sahibi antidepresif
- #33.501
kızlar didoştan haber var mı ki??????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçecek geçecek..bak didoş rahat nefes alıyo şimdi...![]()
Anammmm bugün memleketimdeymişim ...
![]()
kızlar didoştan haber var mı ki??????
ayyyyy o günlerde gelicek değilmiii![]()
gelcek gelcek...nerelerden geldik bugünlere...silkelettirdiğimiz günleri unutmayın...![]()
benim fırlama gelmiyeydi son çare silkeleniyodum ama takdiği verdiğim 2 arkadaşım peşimsıra hamile
hey gidi günler heyyyyyyyy kocama diyodum silkele beni silkele beni
![]()
ben silkelenmiştim...hatta bağımlılık yapmıştı..ben demeden eşim silkeliyordu...![]()
işte hatırlarsan bende silkelenme hayali ile yanıp tutuşuyodum eşimde diyodu dur bi hastalan bakalım önümüzdeki maçlarda söz silkeliycem3000 5000 derken şafak sayıyoruz baccccıımmmmmmmmmmm
![]()
300 500 dü di mibenim şafak 25 bakalım erken izin alabilir mi benim sıpa...
![]()
iiwwiiitttt o 300 500 ü ben 3000 5000 yapıodum zuhahahahahahahahahah
senin oğlan teskereci bacım hakkı var çıkmaya yani![]()
ivittttttt..10 gün erken teskere bekliyoz..bakalım süprüz yapacak mı benim sıpa...
kızz ne diyonnn ay dur bak heyecan yaptımmmhayırlısıyla gelsin paşamız annesini üzmeden bi avazda inşallahhhh
![]()
sezeryan ollursam 10unda alacak doktor...
doğum yapmış yawrumnmm yawrusu koynundaaaaa![]()
allah ayrmasın inşaallah normal doğum mu olmuş
ay hiç bişi kalmamışşşşşbenimde kasımın ilk haftası sezeryan günü netleşmedi ama ilk haftası işte
![]()
15 günüm var işte teyzesi...erken gelcem ben normal doğcam derse daha da erken gelebilir ...bu saatten sonra yok gelme demem bende...
Kızlar imdat ki ne imdat hala hastanedeyiz ve bu gexe oğlan memeden ayrılmıyo yara oldu uçları sabah olsa da evimizde olsak.... sizleri tam okuyamahım telden zor oluyor. İnşallah hepiniz iyisinizditr öpüyorum