Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar size bir sorum olacak ,
15aydır bebek ıstıyoruz doktor polıkıstık over var dedı gonderdı benı
hamıle kalırmıyım kalamazmıyım bırsey demedı ..
5 aydır duzenlı adet goruyordum taaaki gecen aya kadar izine memlekete gıttık ve 10 gun gecıktı ..
tam tatile gideceğimiz zamana denk geldı 2 3 gun oldum (artık tampon kullandıgımdan dolayı dıye dusunuyorum) sonra bıttı ama sankı tansıyonum dusuyormus gıbı bırden elım ayagım boşalıyordu ve içim bulanıyordu bir üşüyor bir terlıyordum ve hemen gıdıp yatıyordum uykum olmadıgı halde 4 5 saat uyuyordum (tabı tatılde burnumdan geldı :D ) .
3 , 4 defa oldu ve daha sonra olmadı , ustunden bır ay gectı
adetıme bır hafta once cok az pembemsi bı kan geldı ayrıca o malum yerde kaşıntım ve tortu şeklınde akıntım gelıyordu,
adet gunum geldıgındede ilişkiden sonra cok cok az yıne pembemsi bı leke geldı akıntıyla bırlıkte ve suan ustunden 4 gun gectı ve hala adet olmadım :( bu arada sureklı yemek yıyorum (gercı normaldede yemeyı seven bırıyım ama bu kadar degıl :D ) iştahım acıldı ya
bılıyorum kızlar cok uzun oldu ama artık umutsuzluga kapılmak ıstemıyorum lutfen yardımcı olun
bu kadar acıklayıcı oldugum ıcınde ozr dılerım ama artık ne yapacagımı sasırdım kımseye de anlatamıyorum eşımı umutlandırmak ıstemıyorum ,
bir sizler varsınız derdımı paylasabılecegım benı aydınlatın lutfen yoksa kafayı yıcem :(

Canım seni umutlandırmak istemem ama belirtilerin hamilelik gibi görünüyor. Ama bunu ancak test yaparak anlayabilirsin. Polikistik over bende de vardı. Hem de doğuştanmış benimki. Yani ilaçala düzelecek cinsten değil. Ama bak 34 yaşında 3. bebeğimi doğurdum. Yani bu hastalık hamile kalmayı zorlaştırırmış. Ama bende öyle olmadı. İlk çocuklarıma kendiliğinden hamile kaldım. Son bebeğimde ilaç kuıllandım bir ay öyle hamile kaldım. Bence doktorunu değiştirmelisin. Tabi eğer hamile değilsen. Yarın bir test yap, sonucu da bize bildir lütfen. Merak ettim bak şimdi.

slm kızlar...

Neler olmuş böle didem in doğum yaptığını duydum maşallah canm Allah hayırlı uğurlu etsin rabbim onlarn acısını hiç birimize yaşatmasın :16: veee darısı başımıza olsun ...Sanırım Aynur abla da doğurdu maşallah tebrikler nerden nerelere geldik zaman nasılda geçti ...Geçmişi okumadım herşey yolunda inş. Hepiniz Allah'A emanet olun :3:

kızlarr nasılsınız ben dün prensesimi gördüm yarım kilo olmuş 1 hafta geriden geliyo sağlığı yerinde.. doğuma da bursaya gidiyorumm bu aradaa

slm kızlar...

Neler olmuş böle didem in doğum yaptığını duydum maşallah canm Allah hayırlı uğurlu etsin rabbim onlarn acısını hiç birimize yaşatmasın :16: veee darısı başımıza olsun ...Sanırım Aynur abla da doğurdu maşallah tebrikler nerden nerelere geldik zaman nasılda geçti ...Geçmişi okumadım herşey yolunda inş. Hepiniz Allah'A emanet olun :3:

Evet amin canım didem ben ve roseis doğum yaptık çok şükür. Sırayla gidiyoruz bakalım. Diğer kızların da az zamanı kaldı. Senin de haftan baya ilerlemiş. Sen ne yaptın, bebeğin nasıl. Hiç uğramaz oldun canım.

Öznurcum, maşallah kuzuna. Takma kafana o hafta geriliğini. Benimki de on gün geriydi. Maşallah 38.haftasında 3300 gr doğdu. Yani hiç belli olmuyor o işler. Yeterki sağlıklı olsunlar. Kızkardeşiminkini sormuştun, kesin kızmış :)

canım ben bir arkadaşa denk geldim..öğretmen arkadaşın kızıydı doğum yapan...eşi de doktor..2 su bardağıyla türk kahvesi içti...ağrısı olmadı bildiğim kadarıyla...ama 2 su bardağı da şahsen ben içebilir miyim orasını da bilmiyorum...o kokunun hasretiyle yanıp tutuşuyoruz artık eşimle...geceleri uyku muyku kalmadı...eşim her sabah evden çıkarken kaldı bu kadar gün deyip çıkıyo...

Canım o gün saymayı çok iyi bilirim. Son on gün sürekli aynışeyi söyledik eşimle. Yatağa girdiğimizde "bugünü de atlattık, kaldı şu kadar gün" dedik. Son gün sustuk. İkimiz de konuşamadık o gece. Hiçbir şey yokmuş gibi sarılıp yattık. Ben ona belli etmeden çok ağladım. Sonradan söyledi. Meğer o da ağlamış...İnsan inanamıyor ya. Hala bakıp bakıp bu bizim mi, bu gerçek mi diyoruz. Sanki ilk defa anne baba oluyormuş gibi...

Emin ol, o ağrı başladığı an zehir olsa içilir canım. İki fincan içtim. Rezene de içtim. Bir sürü ağrı kesici içtim. Dayanamadım ne yapayım. Şimdi de diş ağrısı yüzünden içiyorum...Başağrısı geçti çok şükür. Felaketti ama.

Evet ya ilaç vermiyor çocuk doktorları. Ben kendi doktoruma danışıp aldım. Ama vermeye de korkuyorum. Sabah bir yatarken veriyorum çok az. Benimki gazını çıkarıyor alttan ama sürekli ıkınıyor, yeterli olmuyor. Sanki içine tüpraş rafinerisi yerleştirilmiş. Çocuk doktoru gaz ilacı bebeklerin bağırsak düzenini bozuyor demişti. Ne bileyim iki tane büyüttüm onlarda daha hastaneden çıkmadan vermişti doktor gaz ilacını. Bence sen sağlık ocağında tarttır yine. En azından ne kadar artış olduğunu takip edersin. Bence doktorun tartısında bir anormallik var. Doğumdan bir hafta sonra 50 gr alması imkansız, daha fazladır. İlk başta mama vermen tabi ki gerekliydi. Ama yavaş yavaş azalt bence. Benimki de aynı seninki gibiydi. Biberonu vermeden uyumuyordu. Ne kadar meme emerse emsin hem de. Ama inat ettim ben, mama yok...Geceleri bir buçuk saat uğraşıyorum her uyanışında. Uyuyor uyanıyyor, hep memede. Ama ben kazandım, mama yok artık :) İki kkızımı da mamayla büyüttüm, çok şükür bu yaşlarına kadar grip bile olmadılar. Ama bunu uzun süre emzirmeyi çok istiyorum.

maşallah senin dombiliye ozaman :)) humanayı içiyorum işe yarıyor ama bebeği sürekli uyutuyor
onu içtiğimde çıkarıyor gazını çok şükür tartı konusu ise artık mecbur sağlık ocağında tarttırcaz cuma günü aşımız var 1 aylık oluyoruz inş. bende çok istiyorum sadece meme vereyim ama dr tartısında öyle çıkınca çok moralim bozuldu dedim illa meme vercem diye çocuğu iyce hasta etmiyim karnı doysun mama vereyim dedim bakalım azaltmaya çalışcam ama dururmu durmazmı görcez artık..

günaydın millet :3::3::3::3:

nasılsınız bakalım biz idare ediyoruz dün gece durmadan kaskatı yaptı kız karnımı doğru düzgün uyumadım biraz yoruldu galiba kızçemde battaniyesini bitirdim minder yapayım diyordumya iç astarını diktim birde yastık kılıfı diktim kızıma diğer randevuda hem battaniy hem mindere yüz almam gerekiyo ama işleri hallederken kırk takla attım desem yeri otursam olmuyo kalksam olmuyo resmen cebelleştikçe kızda içerde cebelleşti gecede normal olarak uyutmadı beni , bu arada kızımın cicilerini yıkadım ben bu trabzona para kazandırmamalıyım anladım netten almayım kargo süresini beklemeym dedim evin ordaki marketlerdende hacı şakir aldım çeşit olmayınca ama öyle milletin dediği gibi evim bebek falan kokmadı :47::47::47: sakın almayın hacı şakirin deterjanını bir dahakine dalin alcam netten :31::31::31:ütülerimide yaparsam çantam hazır olacak evde hazır olmazsa olmaz ne edeyim ........................

aynur abla emzirme konusunda haklısın biliyozda acemilik var becerebilirmiyiz tartışılır tabi de :9::9::9: benim arkadaşım hiç bilmiyomuş mesela o konuyu bilince en azından yapabildiğin kadar uğraşıyosun daha az acı çekiyosun gibi geliyo :44::44::44:

Gunaydin hatunlar nasilsinizzz.
Beni solemesi ayip yatagima uzandim telden yaziyom size. Bu hafta babamlarin gelme serefine izinliyim ;-)
Dun alisverise ciktik. Oglusumun ihtiyaclarinin % yetmisini tamamladik. Arabasi tasima koltugu yatagi uyku seti kuvet takimi battaniyesi eksik kiyafetleri ve bakim cantasi... Geriye bana alinacaklar ve yaptiracagimiz pamuk yorgan gibi urunler kaldi. Kocami bayagi zarara ugrattim yani.
İste bole.... Yine ugrarim opuyom hepiniziiii...:16:

oy maşallah kuzuya canım ya...mevlam nazarlardan korusun..benimde az kaldı canım..pazartesi belli olacak..sezeryan olursam bayramdan önce alırız dedi...benimkinin kilosu biraz fazlalaştı..doktor 30unda karar veririz dedi doğum şekline..beklemedeyiz..erken gelecem diye de tutturursa normali deneyeceğim canım...

Seroooo canim hayirlisi olsun. Guzel haberlerini bekliyoruz bugun:16:

Eki Görüntüle 816630

sonunda bu fotoğrafı ekleyebildim kızlar.... hastanedeyken çekmiştim...

didoşum maşallah tosuna oy kurban olsunlar ona yaw :54::54::54: yürüyüşte yapmaycam bu gidişle kız yola girsin hele bir doktor bu zamanlardan sonra biraz zor ama imkansız değil gelecek randevu bir daha bakalım dedi o pozisyonu alsın o zaman yürürüm ...........

Iremm beni duyuyormusun dün gece seronun sancısı varmış konuştunuz mu hiç ben şimdi mesaj attım telden ama cevap vermedi

ıremm beni duyuyormusun dün gece seronun sancısı varmış konuştunuz mu hiç ben şimdi mesaj attım telden ama cevap vermedi

senle konuşmuş heralde canım , şimdilik 10 günü varmış sezeryan günü almış , inş. Sancısı falan gelerek girer sezeryana sağlıkla alır tosununu koynuna :16:

Evet amin canım didem ben ve roseis doğum yaptık çok şükür. Sırayla gidiyoruz bakalım. Diğer kızların da az zamanı kaldı. Senin de haftan baya ilerlemiş. Sen ne yaptın, bebeğin nasıl. Hiç uğramaz oldun canım.

Öznurcum, maşallah kuzuna. Takma kafana o hafta geriliğini. Benimki de on gün geriydi. Maşallah 38.haftasında 3300 gr doğdu. Yani hiç belli olmuyor o işler. Yeterki sağlıklı olsunlar. Kızkardeşiminkini sormuştun, kesin kızmış :)

ablacım ggeriden gelmesine takmıyorum çünkü gelişimine göre dğişip duracak zaten sağlıklı olsun da kuzum gerisi önemli değil.. kardeşine çok sevindim bu arada ben kızmın ismini bulamadım daha yaa hazal koyacaktım vazgeçtik ondan yine isimsiz kaldı benim bebişim yaaaaaaaaa... şimdi annemin yanına gitmek için gün sayıyorum ama daha 3 ay varrr

günaydın millet :3::3::3::3:

nasılsınız bakalım biz idare ediyoruz dün gece durmadan kaskatı yaptı kız karnımı doğru düzgün uyumadım biraz yoruldu galiba kızçemde battaniyesini bitirdim minder yapayım diyordumya iç astarını diktim birde yastık kılıfı diktim kızıma diğer randevuda hem battaniy hem mindere yüz almam gerekiyo ama işleri hallederken kırk takla attım desem yeri otursam olmuyo kalksam olmuyo resmen cebelleştikçe kızda içerde cebelleşti gecede normal olarak uyutmadı beni , bu arada kızımın cicilerini yıkadım ben bu trabzona para kazandırmamalıyım anladım netten almayım kargo süresini beklemeym dedim evin ordaki marketlerdende hacı şakir aldım çeşit olmayınca ama öyle milletin dediği gibi evim bebek falan kokmadı :47::47::47: sakın almayın hacı şakirin deterjanını bir dahakine dalin alcam netten :31::31::31:ütülerimide yaparsam çantam hazır olacak evde hazır olmazsa olmaz ne edeyim ........................

aynur abla emzirme konusunda haklısın biliyozda acemilik var becerebilirmiyiz tartışılır tabi de :9::9::9: benim arkadaşım hiç bilmiyomuş mesela o konuyu bilince en azından yapabildiğin kadar uğraşıyosun daha az acı çekiyosun gibi geliyo :44::44::44:

aman kızım, öyle bir öğreniyorsun ki, sen bile şaşıyorsun. O dünyaya gelince sanki yüzyıllık anne gibi oluyorsun. Analarımız bizi kaç yaşında doğurmuş di mi. Benimki 13 te hamile kalmış, 14 te doğurmuş mesela:) Hem kimsesi de yokmuşyanında :))

Back