- Konu Sahibi antidepresif
- #33.561
kızlar size bir sorum olacak ,
15aydır bebek ıstıyoruz doktor polıkıstık over var dedı gonderdı benı
hamıle kalırmıyım kalamazmıyım bırsey demedı ..
5 aydır duzenlı adet goruyordum taaaki gecen aya kadar izine memlekete gıttık ve 10 gun gecıktı ..
tam tatile gideceğimiz zamana denk geldı 2 3 gun oldum (artık tampon kullandıgımdan dolayı dıye dusunuyorum) sonra bıttı ama sankı tansıyonum dusuyormus gıbı bırden elım ayagım boşalıyordu ve içim bulanıyordu bir üşüyor bir terlıyordum ve hemen gıdıp yatıyordum uykum olmadıgı halde 4 5 saat uyuyordum (tabı tatılde burnumdan geldı) .
3 , 4 defa oldu ve daha sonra olmadı , ustunden bır ay gectı
adetıme bır hafta once cok az pembemsi bı kan geldı ayrıca o malum yerde kaşıntım ve tortu şeklınde akıntım gelıyordu,
adet gunum geldıgındede ilişkiden sonra cok cok az yıne pembemsi bı leke geldı akıntıyla bırlıkte ve suan ustunden 4 gun gectı ve hala adet olmadımbu arada sureklı yemek yıyorum (gercı normaldede yemeyı seven bırıyım ama bu kadar degıl
) iştahım acıldı ya
bılıyorum kızlar cok uzun oldu ama artık umutsuzluga kapılmak ıstemıyorum lutfen yardımcı olun
bu kadar acıklayıcı oldugum ıcınde ozr dılerım ama artık ne yapacagımı sasırdım kımseye de anlatamıyorum eşımı umutlandırmak ıstemıyorum ,
bir sizler varsınız derdımı paylasabılecegım benı aydınlatın lutfen yoksa kafayı yıcem![]()
Canım seni umutlandırmak istemem ama belirtilerin hamilelik gibi görünüyor. Ama bunu ancak test yaparak anlayabilirsin. Polikistik over bende de vardı. Hem de doğuştanmış benimki. Yani ilaçala düzelecek cinsten değil. Ama bak 34 yaşında 3. bebeğimi doğurdum. Yani bu hastalık hamile kalmayı zorlaştırırmış. Ama bende öyle olmadı. İlk çocuklarıma kendiliğinden hamile kaldım. Son bebeğimde ilaç kuıllandım bir ay öyle hamile kaldım. Bence doktorunu değiştirmelisin. Tabi eğer hamile değilsen. Yarın bir test yap, sonucu da bize bildir lütfen. Merak ettim bak şimdi.