- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
- #33.521
günaydın yawrummmmm
bakın geliyorum ama kimseler olmuyo..sonra kızmayın bana gelmiyon diye...
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın yawrummmmm
olsun gelip not bırakınca cvpta alıyon amabakın geliyorum ama kimseler olmuyo..sonra kızmayın bana gelmiyon diye...![]()
olsun gelip not bırakınca cvpta alıyon ama![]()
ben hızlı gacıyım vesselam...not bırakınca hemen almak isterim...
irem gacısı da yok bugün..izinlii mi?
izinli bebeğim bugün kızçesiylede buluşucaktı yarında izinli haftasonuda doğal olarak izinlii![]()
anladım canım...sıklaştı artık randevular...
iwwwiiitttttttttt![]()
bende pazartesiyi bekliyorum...bakalım kaç kilo almış...merak içindeyiz..inşallah yavaşlamıştır kilo alımı...akşam hesap yaptık..eşim diyo ki doğacağı günü beklerse 5 kiloya dayanacak...
oyy maşşallah kıızzzzz zor olur ama öyle doğumu rabbim sağlıcakla bi avazda kurtarsın senin paşanın maşşallahı var valla yerim onun butlarınııı![]()
zaten doktorumuz söyledi canım bu kontrolde 4 kiloya yaklaşmış olursa sezeryan için gün vereceğim diye...:18::18:
tam ısırmalık olacak zaten 4ü aşarsa kilosu butları...
pazartesiyi iple çekiyoruz bizde o zaman sizden güzel hbrler bekliyoruz
aynen paşan tam ele avuca gelicek ölürüm ölürümmmmm![]()
Teyzoslar biz geldik bu sefer sancim cikmadi yuruyuste zorlsnirsan yapma oda sanciyasebep olmus olabilirdedi ben 300 gr kicim 400 grdan fszla almis 2 bucuk kilo suan gununden biraz ileriymis ama hala dogum pozisyonunu almamis diger randevuda dogum sekline karar vercez anlasilan belli olmaz donebilir dedi ama anladigim gelecek randevudada donmezse sezercik olcaz :18::18::18: boyunu soylemedi bende sornadim 2 hafta sonra buluscaz tombik yanagimladidos basta kizlar hepiniz emzirirken gogsunuzun kahverengi kismini tum katin bebenizin o kuccuk agzina yerim ben onlari yaw
kicimada gelirken 4 liradan 4 tane kulotlu corap aldim civilede iyiki gitmemisim nette daha pahaliydi cunku
![]()
Serapcım, senin de çok az kalmış. Eli kulağında tombişin. Bence o kadar beklemeyecek prensimiz. Ay her doğumda kendimmiş gibi heyecanlanıyoorum. Allah hayırlısıyla kucağına almaı nasip etsin.