Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

işte hatırlarsan bende silkelenme hayali ile yanıp tutuşuyodum eşimde diyodu dur bi hastalan bakalım önümüzdeki maçlarda söz silkeliycem 3000 5000 derken şafak sayıyoruz baccccıımmmmmmmmmmm

300 500 dü di mibenim şafak 25 bakalım erken izin alabilir mi benim sıpa...

Kızlar imdat ki ne imdat hala hastanedeyiz ve bu gexe oğlan memeden ayrılmıyo yara oldu uçları sabah olsa da evimizde olsak.... sizleri tam okuyamahım telden zor oluyor. İnşallah hepiniz iyisinizditr öpüyorum

15 günüm var işte teyzesi...erken gelcem ben normal doğcam derse daha da erken gelebilir ...bu saatten sonra yok gelme demem bende...

gelsin annesi sağlıcakla gelsinnnn paşamızzz

Kızlar imdat ki ne imdat hala hastanedeyiz ve bu gexe oğlan memeden ayrılmıyo yara oldu uçları sabah olsa da evimizde olsak.... sizleri tam okuyamahım telden zor oluyor. İnşallah hepiniz iyisinizditr öpüyorum

canımmmm şimdi evdesinizdir inşallah bizler iyiyiz siz iyi olun o bize yeter evine geçip düzenini kurunca uğrarsın yanımıza ve umut paşamızdan güzel bi resim yüklersin bize çok merak ediyoruz paşamızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…