Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Selam kızlar ben geldim nihayet oğlumu dün gece 12 de sezeryanla kucağıma aldım. Dün muayene diye geldim yatış verdiler ve o ara suyum ggeldidoğumhaneye yattım suni sancı verdiler çok felaket bir şey bebek kaldıramadı zorunlu sezeryan yptılar. Şu an iyiyim hastanedeyim halen eevegeçtiğmde ayrıntılı yazarım. 3820 gr 53cm doğdu paşam

Selam kızlar ben geldim nihayet oğlumu dün gece 12 de sezeryanla kucağıma aldım. Dün muayene diye geldim yatış verdiler ve o ara suyum ggeldidoğumhaneye yattım suni sancı verdiler çok felaket bir şey bebek kaldıramadı zorunlu sezeryan yptılar. Şu an iyiyim hastanedeyim halen eevegeçtiğmde ayrıntılı yazarım. 3820 gr 53cm doğdu paşam

ohh kuzum gözün aydın çok sevindim ne güzel ya darısı başımıza :16::16::16:

oy anammmm oyyy canım benimmm çok mrk ettik seni almışsın oğluşunu kucağına kurban olurum maşşallahh anası ona nasıl güzel taaaa 9 ay boyunca bu anı bekledik rabbim bizlerede sağlıcakla yaşatmayı nasip etsin inşallahhh öpüyorum ikinizide :16::16::16::16:

Hadigözünaydın canım. Allah analı babalı büyütsün paşayı. Kurtulduğunuza çok sevindim. İnşallah tez zamanda toparlarsın canım. İlk üç günü atlattın mı gerisi kolay Allahın izniyle...Ayyy çok duygulandım...

kızlar baluğum 53 cm olmuş bir haftada :) 400 gr almış ayrıca. Ben sütüm yetmiyor diye düşünüyordum halbuki tam tersi çok emziriyormuşum bebişi...Artık saatli emiyoruz :) Ama ağzı sürekli balık gibi açık :)))) Hayatımız üç şey arasında. Yemek içmek pırt yapmak :))) Sarılığı atlattık çok şükür. Ameliyat yerimi de kontrol etti doktorum. Bir ucu hafif iltihaplanmış. O da sürekli hareket etmekten. Şaka maka doktorumla vedalaşmak çok zor oldu. Ağladım bile. Kasımdan beri her iki haftada bir görmeye alışmıştım :))) Kırkımız dolunca spiral için gideceğiz tekrar. İşitme testini de geçti Zeynebim Narinim...Bizden bu kadar teyseler...Şükür didoşun da hayırlı haberini aldık. Darısı başınıza...

Bu arada Fulyacığım, bebek odan mağazadan farksız, ağzım açık baktım fotolara. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım. Tedarikli kadınsın vesselam :)

Son düzenleme:
canım hadi gözün aydın allah analı babalı büyütsün inş.sonunda kavuştun bebeğine allah ayırmasın inş :))

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün..

günaydın teyzoşlar :3::3::3:

biz yarın kızımla buluşcaz izinde aldık 4 gün takılcaz evde kızımla :1::1::1:

gözün aydın canım almışsın paşanı koynuna :52::52::52::52: maşallah ona bak içerde boş durmamış kuzun boyu posu kilosu yerinde paşanın :nazar::nazar::nazar::nazar: rabbim ikinizede sağlık versin :16::16::16:

günaydınn kızlar nasılsınızzz...
biz dün SEYMENimizi gördükkk :16:
maşallah :nazar: oğluşuma ne acelesi varsa önden önden gidiyo yine :1: SATa göre 29+2 ama gelişimine göre 30+6. kilosu 1.768 gr olmuş. baş çevresi ve göbek çevresinin genişliği iri bi bebek olduğunu gösteriyo. Dr. dediki "e eşin de sen de çok minyon deilsiniz senden anca böle iri bebek çıkar" :49:
bi sonraki kontrolümüz 14 ekim arife günü, çalışabilir raporunu da SATa göre o tarihte alıcam.
18 kasımda da doğum iznine çıkıcam.
yanıcak yıllık izinlerini bayram ertesine hemen kullan yanmasınlar dedi. gerekirse arada bi 10 gün kadar daha çalışırsın dedi.
20 kasımdan itibaren kilo kontrolü yapıcaz bebekte; eğer 4 kg ve üstü olursa sezeryan düşünürüm 10 gün öncesinden alırım dedi. ama kiloda sıkıntı olmazsa doğum normal görünüyo, bebek baş aşağı şu an. bakalım kısmet. dr.um ilk kez doğumla ilgili bu kadar net konuştu.
zaten fazla hastası da yokmuş, doğum izninden girdik memelekt meselelerine göre eşimle çeneleri düştü.
kilo yine 2 kg almışım. bööölece 10kg mı tamamladım :18: ideal kilomdan 2 kg fazlaymışım. karbonhidratları biraz kes, protein ağırlıklı beslen dedi.
işte böleeeee :51:

didoooooooooooooşşşşşşşşşş canım benim gözün aydın. allah oğluşuna hayırlı uzun mutlu ömürler nasip etsin.
kilosuna da boyuna da maşşallahh :nazar::nazar::nazar: en kısa zamanda resim istiyoz:16::16::16::16:

bu arada oğluşumuzun genç odası takımının bi kısmını da aldık, cicilerini yerleştirmek için. gardırop ve şifonyeri aldık. kalanı yeni evimize taşınınca tamamlıcaz. bunlarda resimleri.

$tempo-genc4.jpg $tempo-sifonyer.jpg

oğluşumun resimin de akşama yüklücem. ha bi de sölemeyi unuttum. dr. amcamız oğluşumuzu videoya çekti. dilini çıkarırken esnerken, eliyle gözünü ovuştururken.. tombiş tombiş yanakları. 3 boyutlu cd olarak verdi. yükleyebilirsem akşama onu da yüklücem :34:

Son düzenleme:
kızlar baluğum 53 cm olmuş bir haftada :) 400 gr almış ayrıca. Ben sütüm yetmiyor diye düşünüyordum halbuki tam tersi çok emziriyormuşum bebişi...Artık saatli emiyoruz :) Ama ağzı sürekli balık gibi açık :)))) Hayatımız üç şey arasında. Yemek içmek pırt yapmak :))) Sarılığı atlattık çok şükür. Ameliyat yerimi de kontrol etti doktorum. Bir ucu hafif iltihaplanmış. O da sürekli hareket etmekten. Şaka maka doktorumla vedalaşmak çok zor oldu. Ağladım bile. Kasımdan beri her iki haftada bir görmeye alışmıştım :))) Kırkımız dolunca spiral için gideceğiz tekrar. İşitme testini de geçti Zeynebim Narinim...Bizden bu kadar teyseler...Şükür didoşun da hayırlı haberini aldık. Darısı başınıza...

Bu arada Fulyacığım, bebek odan mağazadan farksız, ağzım açık baktım fotolara. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım. Tedarikli kadınsın vesselam :)

ablacım hoşgelmişsinnnnn maşşallah zeynep narinimizeee :nazar::nazar::nazar::nazar: sen hiç sıkıntı etme kendine gül gibide bakıyosun prensesimize sana emzirmiyomusun gibi geliyosa biz acemilerin vay haline :9::9::9::9::9::9::9:

odamızı beğendiğin için tşkrederim ablacım heleki sen gibi tecrübeli bi annenin ve benim için değerli bi ablamın beğenmesi içimi daha da rahatlattı çünkü acemilik yanlış şeyler yaptım mı die düşünmüyor değildim :9::9::9::9::9: :16::16::16::16:

günaydın teyzoşlar :3::3::3:

biz yarın kızımla buluşcaz izinde aldık 4 gün takılcaz evde kızımla :1::1::1:

gözün aydın canım almışsın paşanı koynuna :52::52::52::52: maşallah ona bak içerde boş durmamış kuzun boyu posu kilosu yerinde paşanın :nazar::nazar::nazar::nazar: rabbim ikinizede sağlık versin :16::16::16:

günaydın iremiommmm ooohhhh bizde cuma buluşcaz oğlumlaaaaaa :52::52::52::52::52::52::52::52:

bu arada oğluşumuzun genç odası takımının bi kısmını da aldık, cicilerini yerleştirmek için. gardırop ve şifonyeri aldık. kalanı yeni evimize taşınınca tamamlıcaz. bunlarda resimleri.

Eki Görüntüle 812937 Eki Görüntüle 812938

oğluşumun resimin de akşama yüklücem. ha bi de sölemeyi unuttum. dr. amcamız oğluşumuzu videoya çekti. dilini çıkarırken esnerken, eliyle gözünü ovuştururken.. tombiş tombiş yanakları. 3 boyutlu cd olarak verdi. yükleyebilirsem akşama onu da yüklücem :34:

ballı lokmam ilk yazınıda alıntı yapmıştım ama çıkmamış :50::50::50::50:

maşşallah SEYMEN paşama 41,5 kere yesin teyzesi onu yesinnn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu arada biz göremiyoruz yüzünü gözünü yahu sizin hastanenin makinesinden sanırım ne şanslısınız hasetlenmedim değil :9::9::9::9::9::9: ben 2 - 4 - 6 - 8 - 10 gözle bekliyorum paşamın yeni resmini :52::52::52::52::52::52:

genç odasıda çok havalı maşşallah herbişeyleri ne güzel oluyor rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah cicilerinin odalarının içinde resimlerini paylaşalımmm :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

didoşşşşş hadi gözün aydın kuzum...paşayı aldın kucağına...o mis kokuyu çek içine bizim yerimize de...bir kaldı gülücük..ondan da haber alsaydık....:52:

ablacım hoşgelmişsinnnnn maşşallah zeynep narinimizeee :nazar::nazar::nazar::nazar: sen hiç sıkıntı etme kendine gül gibide bakıyosun prensesimize sana emzirmiyomusun gibi geliyosa biz acemilerin vay haline :9::9::9::9::9::9::9:

odamızı beğendiğin için tşkrederim ablacım heleki sen gibi tecrübeli bi annenin ve benim için değerli bi ablamın beğenmesi içimi daha da rahatlattı çünkü acemilik yanlış şeyler yaptım mı die düşünmüyor değildim :9::9::9::9::9: :16::16::16::16:

günaydın iremiommmm ooohhhh bizde cuma buluşcaz oğlumlaaaaaa :52::52::52::52::52::52::52::52:

ballı lokmam ilk yazınıda alıntı yapmıştım ama çıkmamış :50::50::50::50:

maşşallah SEYMEN paşama 41,5 kere yesin teyzesi onu yesinnn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu arada biz göremiyoruz yüzünü gözünü yahu sizin hastanenin makinesinden sanırım ne şanslısınız hasetlenmedim değil :9::9::9::9::9::9: ben 2 - 4 - 6 - 8 - 10 gözle bekliyorum paşamın yeni resmini :52::52::52::52::52::52:

genç odasıda çok havalı maşşallah herbişeyleri ne güzel oluyor rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah cicilerinin odalarının içinde resimlerini paylaşalımmm :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
teşekkü ederim fuliiimm. allahım hepimize sağlık sıhhat ve ağız tadı versin inşallah.
bizim dr. un odada 2 ultrason var. biri alttan bakma yerinde, o meşhur masanın yanında. biride yatararak karından baktığı yerde. teknolojisi süper. mause gibi yuvarlak bi şey var. onunla görüntünün derinliğini ayarlayıp çevirebiliyor. ama sölim bizim paşa şimdiye kadar hiç tam önden poz vermedi. ya profilden ya da eliyle koluyla yüzünü kapattı :1:

benim çok midem yanıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ühüüüüüüüüü
canımbenim bi kaç gece öle yanmalarım oldu. ama başıma geleceği bile bile akşam geç saatte muzur şeyler yedim.
midem yanınca ılık süt içmiştim (gece sütümü) hemen geçti. şimdi midemde bi kıpırtı oldu mu hemen az da olsa ılık süt içiyom rahatlatıyor. dene bi istersen. bi de mide için o şurup gibi şeylerden kullanıyor musun :44: onlar bi nebze rahatlatıyomuş.

oy oy senin paluğunu yisinler ablacım. maşallah :nazar::nazar::nazar: süt için özellikle yediğin şeyler var mı ablacım, tüyo ver bize :34:
didoştan haberi aldık ama gülücükten yine ses yok ne yapar kiii :44:

Back