• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

abla en son haber doğum sonrası 8 haftayı 10 hafta yapacaklarmış 6 aya çıkarsa kadınların istihdamı olumsuz etkilenirmiş , yasa çıkmadan hiç bişey netleşmeyecekte ben 24 haftadan umudu kestim ya :31::31::31:

Lütfettiler iki hafta. Özel sektör etkilenirmiş. Kadının nasıl etkilendiği kimin umurunda. Yapmayın kız üçüncü çocukları :))))) Beni kandırdılar sizi kadıramasınlar kaçın kurtarın kendinizi :)))))

ayy abllaaa:52::52::52::52::52::52::52: İttir de gel oğlum :)) Zaten içimden bi ses yakında doğuracağımı söylüyo ya bilmiyorum :) ŞU çatı muayenesi de bi olsaydı rahatlıycaktım :)) eşim diyoki bana senin çatı geniştir doğurursun :D

iremcim 6 ay çıkmadı da ama esnek çalışma muhabbeti var ya yarım gün çalışacaksın vs inşallah o gerçekleşir de en azından 4-5 saat ayrı kalmış olursun yavrundan günün geri kalanında birlikte olursunuz

Kızz bizim enişte senin açıklığını da kendi ölçer bu gidişle :)))) Baksana çatı muayenesi tamam, bir de korkuyorum diyorsun :))))

Sana bir şey diyim mi, en iyi erkek bile paraya tapar :))) Seninki de zamanla verdiğin paraya alışacak ve çok gelmeyecek gözüne :))) Bir ay maaşım benim de bak o melaike adam ne hale gelir :)))) Aman hayırlı kazancımız olsun da kimde durursa dursun. İnşallah sen de atanırsın canım. Çok istiyorsun çünkü. Ben emekliliği bekliyorum artık. Çalışmak hiç mi hiç istemiyorum. Tarih bölümü okuyorum, bitirince dersanede çalışmayı düşünüyorum. 40 yaşında öğretmenliğe başlayan herhalde bir ben olurum :) Tabi o zamana kadar emekli olursam.

Parayı sevmeyen erkek görmedim zaten :) PAranın kimde durduğu önemli değil zaten sonuçta aynı eve giriyr aynı eve harcanıyor hepsi. Ayy abla hayırlısıyla başlayım da benimde emeklilik günlerimi çektiğim günler gelsin. 40 yaşından sonra da dershanede öğretmenlik zor gelir be abla hani özel okulda çalışsan bir derece de dershane adamı sömürür resmen.

Geçmiş olsun canım, sana ne olmuştu kaçırdım ben sanırım. En son konuştuğumuzda hafif ağrıların vardı sanırım.

canım ben geçen salı doktorda randevum vardı...ilaç kullanmama rağmen idrarda lökosit çıktı ve geçen ay verdiğim tahlildeki değerin iki katıydı...doktorum da kültür testi istedi..işte araya bayram tatili falan girdi bugün çıktı sonuç...eğer üreme çıksaydı hastanede yatış yapılıp antibiyotik tedavisine başlayacaktık...şükürler olsun testte üreme yok çıkmış temiz çıkmış...sadece verdiğim fitili kullan dedi doktorum..birde bol su tüket...ayın 26sında tekrarlayacağız dedi bakalım bizi ne bekliyor olacak...

Ben kaçıyorum kızlar, uyuyacaktım güya sizi görünce takıldım kaldım. Bari pazara gidip geleyim ben:) Sonra da doktor...

Hadi öpüyorum sizi. Lütfen dua edin bu sefer iyi şeyler söylesin şu doktor :))))

Kızz bizim enişte senin açıklığını da kendi ölçer bu gidişle :)))) Baksana çatı muayenesi tamam, bir de korkuyorum diyorsun :))))

abla utandırdın beni yaa:17::17::17: çatının ne olduğunu daha bilmiyo yaa işte konuşuyo öylee biraz takıntılı bazı konularda ondan artık nasıl bir bakış açısıyla bakıyosa bilemedim :)))

Ben kaçıyorum kızlar, uyuyacaktım güya sizi görünce takıldım kaldım. Bari pazara gidip geleyim ben:) Sonra da doktor...

Hadi öpüyorum sizi. Lütfen dua edin bu sefer iyi şeyler söylesin şu doktor :))))

Güle güle ablaa 2000 gramdan aşağısı kesmez bizi tombişlesin kızımız birazz gözümüz yolda seni bekleyeceğiz :54::16::16:

canım ben geçen salı doktorda randevum vardı...ilaç kullanmama rağmen idrarda lökosit çıktı ve geçen ay verdiğim tahlildeki değerin iki katıydı...doktorum da kültür testi istedi..işte araya bayram tatili falan girdi bugün çıktı sonuç...eğer üreme çıksaydı hastanede yatış yapılıp antibiyotik tedavisine başlayacaktık...şükürler olsun testte üreme yok çıkmış temiz çıkmış...sadece verdiğim fitili kullan dedi doktorum..birde bol su tüket...ayın 26sında tekrarlayacağız dedi bakalım bizi ne bekliyor olacak...

Çok geçmiş olsun canım, Allah korusun sizi. Demek ağrıların o yüzdenmiş. İnşallah 26 sında da güzel sonuçlar alacaksın. Sana tavsiyem bir kaba sirkeli su yap, onunla her tuvaletten sonra sil kendini. Çok işe yarıyor inan. Mantarı olanlara da iyi geliyor. Sirke bütün mikropların düşmanı. O bölge şu an çok hassas olduğu için çok kolay mikrop kapıyoruz canım.

Çok geçmiş olsun canım, Allah korusun sizi. Demek ağrıların o yüzdenmiş. İnşallah 26 sında da güzel sonuçlar alacaksın. Sana tavsiyem bir kaba sirkeli su yap, onunla her tuvaletten sonra sil kendini. Çok işe yarıyor inan. Mantarı olanlara da iyi geliyor. Sirke bütün mikropların düşmanı. O bölge şu an çok hassas olduğu için çok kolay mikrop kapıyoruz canım.

sirkeli suyu duydum canım ama bende mantarda yok kaşıntıda akıntı da ... ama deneyeyim..neleri denemedik ki bu sıpa için...

selam kızlar nasılsınız :16:
geçmis bayramınız mbarek olsun
herkesler iyidir umarım..
var mı doğum yapan fln :26:

selam kızlar nasılsınız :16:
geçmis bayramınız mbarek olsun
herkesler iyidir umarım..
var mı doğum yapan fln :26:

selam umutcum hoşgeldinn seninde bayramın mübarek olsun.. Sen nasılsın neler yapıyorsun?

Henüz doğum yapanımız yok ama yakındır doğması bebişlerimizin :)

Geldim kızlar. Minikim yine yüzünü göstermedi :( Ve 2000 gr 44 cm boyunda. 33 haftalık. Doktor herşey yolunda dedi. 10 gün sonraya randevu verdi. Nst ye girdim ilk kez. Sancı çıkmadı. Doktor dedi ki senin hamileliğin bana bile çoook uzun geldi :)))) Sanki bir yıldır gebeymişsin gibi hissediyorum dedi :)))) Dedim al benden de o kadar :)) Bir de pazarlık yaptım, 3000 gr olur olmaz alın dedim :))) Bu gidişle öyle olacak dedi. Doğum iznini sat'a göre verdiği için önümüzdeki 4 hafta içinde doğum gerçekleşmeliymiş :))) Yani 37 ultrason tarihine göre 37 biter bitmez doğum olacak hayırlısıyla. Benden bu kadar kızlar. Öpüyorum sizi.

selam umutcum hoşgeldinn seninde bayramın mübarek olsun.. Sen nasılsın neler yapıyorsun?

Henüz doğum yapanımız yok ama yakındır doğması bebişlerimizin :)

saolasın yesilciğim :16:

napalım bayram bitti, evde işler yapmaya çalısıyoruz, bildiğin gibi işte

haydi hayırlısı olsun bakalım, Rabbim hayırlısınla kurtarsın sizleri insaAllah

günaydın kızlar nasılsınızzz..
göbekli iri oğluşumla geldik biz de.
dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. çok güzel geçti. ultrasona geç aldıkları için öğlen oldu, benim karnım acıktı tabi. dr. bakarken gurul gurul sesler geliyi midemden :60: oğluşumda her zamanki gibi ben açım diye zıplayıp duruyodu içerde, uyanıktı. yumuk yumuk ellerini oynattı durdu. haftasından ilerde. kendi dr.um da demişti zaten. doğum tarihi 29 kasıma çekildi. çünkü ben şu an oğluşumun ölçümlerine göre 25+4 görünüyorum :nazar::49: 700 gr kadar civarındaymış kilosu. ve babasının kopyası, burnu ağzı, ellerinin küt küt tombik oluşu.
çok keyifliydi. bu arada hiç ücret almadılar, biz temkinli gitmiştik ama iyi oldu almadıkları:34:
ben deniz bugün yine nöbetçiyim. allahıma şükür son nöbetim :21::32: yarın da Dr.a gidip nöbetten düşme raporunu alıcam:34:

Günaydın canlar....
Ama biz bugün saat 2de doktor amcamıza gidicez... Bakalım dombilim kaç kg olmuş...:)

günaydın kızçeler meleğimizz çok tatlı çok fıstık bakmaya doyamıyor insan

GÜNAYDIN FATMİKİMMM MAVİŞİMMMMMMMMM MAŞŞALLAHHH KIZÇENİZEEEEEEE 41,5 KEREEEEE DARISI BASIMIZA İNŞALLAHHHH :nazar:

dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. çok güzel geçti. ultrasona geç aldıkları için öğlen oldu, benim karnım acıktı tabi. dr. bakarken gurul gurul sesler geliyi midemden :60: oğluşumda her zamanki gibi ben açım diye zıplayıp duruyodu içerde, uyanıktı. yumuk yumuk ellerini oynattı durdu. haftasından ilerde. kendi dr.um da demişti zaten. doğum tarihi 29 kasıma çekildi. çünkü ben şu an oğluşumun ölçümlerine göre 25+4 görünüyorum :nazar::49: 700 gr kadar civarındaymış kilosu. ve babasının kopyası, burnu ağzı, ellerinin küt küt tombik oluşu.
çok keyifliydi. bu arada hiç ücret almadılar, biz temkinli gitmiştik ama iyi oldu almadıkları:34:
ben deniz bugün yine nöbetçiyim. allahıma şükür son nöbetim :21::32: yarın da Dr.a gidip nöbetten düşme raporunu alıcam:34:

KIZ BEN YERİM O KÜÇÜK ADAMI MAŞŞALLAHHH SÜPANALLAH AYRICA SON NÖBETİN OLMASINA KENDİM KADAR SEVİNDİM İNAN :16::16::16:

Günaydın canlar....
Ama biz bugün saat 2de doktor amcamıza gidicez... Bakalım dombilim kaç kg olmuş...:)

GÜNAYDIN GÜLÜCÜKÜMMMMM HABER BEKLİYORUZ TOSUN ALP KAÇ KG OLMUŞŞŞŞ :52::52::52:

Geldim kızlar. Minikim yine yüzünü göstermedi :( Ve 2000 gr 44 cm boyunda. 33 haftalık. Doktor herşey yolunda dedi. 10 gün sonraya randevu verdi. Nst ye girdim ilk kez. Sancı çıkmadı. Doktor dedi ki senin hamileliğin bana bile çoook uzun geldi :)))) Sanki bir yıldır gebeymişsin gibi hissediyorum dedi :)))) Dedim al benden de o kadar :)) Bir de pazarlık yaptım, 3000 gr olur olmaz alın dedim :))) Bu gidişle öyle olacak dedi. Doğum iznini sat'a göre verdiği için önümüzdeki 4 hafta içinde doğum gerçekleşmeliymiş :))) Yani 37 ultrason tarihine göre 37 biter bitmez doğum olacak hayırlısıyla. Benden bu kadar kızlar. Öpüyorum sizi.

Ablacım bak o kadar korkuyordun ama senin kızın kilosu da gayet iyi bence bak benim oğlana tosun diyoruz ama arasında 300 gr var sadece senin kız da az değil hani :)) Senin doktor bile bi alemmiş ha yeter doğur artık demeye getirmiş:1::1::1: 4 hafta sonra doğacak kızın inşallah(en geç) hadi bakalım Allah hayırlısıyla kurtarsın ablacım.

günaydın kızçeler meleğimizz çok tatlı çok fıstık bakmaya doyamıyor insan

fatmişşşş yaa sizin yeğen nasıl annesi nasıl zor olmuş mu? doğum hikayesini merak ediyorum :)

günaydın tubişimm biz iyiyiz sen nasılsın ne güzel bir tombiş oğluş daha :) bizim topiğin gerçekten maşallahı var göbüştekileri iyi besliyoruz :) Foto yok mu foto bizde görelim şu oğlanı :)

Günaydın canlar....

Günaydon fitoşumm senden de güzel haberler bekliyoruz yaa ne güzel herkes doktora gidiyo bize de kaldı 3 gün :)

Kızlar bende sağlık ocağına gittim geldim. DÜn akşam yine ağrılarım oldu eşim diyo acile gidelim diye bende yok dedim kasık ağrısı bu sancı değil bişey yapmazlar geri gönderirler dedim. Ebeyle konuştum o da dedi bu durumu doktoruna söyle. Kan ve idrar tahlili yaptı. Şişliklerin çok fazla dedi (ki bu yine azalmış hali) idrarda protein çıktı ama çok fazla değil dedi ilaç kullanmayı gerektirmez dedi su içimini artır dedi.. Kan değerimi de öğleden sonra öğreneceğim ilaçları kullanmıyorum inşallah çok düşmemiştir. Bu aradaa 3 haftadır aynı kilomdayım çok mutlu oldumm:32::32::32::32:

Back