- Konu Sahibi antidepresif
- #32.361
ablamm sorma bi heyecan basıyo bi panik bide bazen geçmiyo hissine kapılıyorum dediğin gibi tuttuydu tutmadıydı ekşındı derken nerelere geldik Allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh
seb bütün işini bitirdin bende dün eksik listemi bitirdim bişicik kalmamış bi benim lohusa pijamam bide Erenin banyo bakım malzemeleri kalmış onlarıda tamamlayalım başlıycam bende yıkayıp yerleştirmeye sona bırakırsam yapamam gibi geliyo hazır hazır beklesin herşey![]()
Bence de hazırla herşeyini. İnsan daha bi rahat oluyor o zaman. Gerçi ben açıp açıp bakıyorum kızımın cicilerine. Kızlarım da öyle. Canı sıkılan beşiğin başına ya da bebeğin çekmecelerine koşuyor. Kızlar büyük bebeklerine giydiriyor kardeşlerinin giysilerini, kundan yapıp bana getiriyor. Annecim böyle mi olacak diyorlar :)) Babamız kızının iki kilo olduğunu öğrenince tamamdır gelsin dedi akşam :))) Bunlara kalsa çıkarıp alacaklar kızı ordan :)))
Senin bebişin odası var ne güzel. Baktıkça bile heyecanlanıyorsundur. Allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Erenimize.