- Konu Sahibi antidepresif
- #32.301
Bizde geldikkkkkkkkkkk![]()
hojgeldin beyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benim de öyle. Ama bir göğsüm daha faal. Bu arada göğüs altım çok kaşınıyor, kaşıyınca da süt akıyor. Sıkmamak lazım ama kendiliğinden akınca bir şey olmaz herhalde. Bir de benim 7. aydan beri var bu süt işi. İnşallah doğumdan sonra hemen süt geleceğinin habercisidir. Diğer kızlarımda olmamıştı bu sızıntılar.
hojgeldin beyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
abla su gibi mi tam bilmiyorum ıslatıyo çamaşırı göğüs ucumda da beyaz bazen tortu gibi oluyo ama çok değil dediğim gibi su dan çok süt gibi tortu beyaz yani...
3100'ü geçtiği kesin :)) Te ne zaman iki buçuktu paşa. Maşallah. Olsun ne olacak, ele avuca gelir bi bebek olcak. Ben akşam can sıkıntısından kilolu bebek doğuranların topiğine göz attım da 5,5 kilo çocuğu normal doğuran vardı. Çok zayıf çocuk kendini ittiremediği için zor doğarmış. Benim kızkardeşimin üç çocuğu var, en kilolusu 2200 gr doğdu. Doğururken çok zorlandım abla dedi. Zayıf bebek doğmuyor dedi. O yüzden bence sevin ve içini ferah tut canım. Bu arada perşembe değil miydi randevun neden cumartesiye kaldı yaaa...
ağırlaşma veya aşerme anlamında demedim abla şükür hala sıkıntım yok , zaman geçmiyo ağırdan gidiyo , birde iş yeri batmaya başladı bana bir izin zamanım gelseydi seve seve evde 5 haftamı uzun uzun geçiririm![]()
hoşgeldinn serapp nasılsınn tahlil mi verecektinn ne olduu son durumlar nedir sende??
Evde olmak güzel ama zaman su gibi geçiyor. Aha benim 3 haftam geride kaldı bile. Kaldı 5 haftacığım daha. Sabah eşimle ücretsiz izin işini konuşuyoruz, kahkaha atıyor. Ne gülüyon dedim. Bu sefer bebeğimi bir yaşına kadar ben bakacağım, öbürlerden hiçbirşeyy anamadım dedim. Daha da güldü. Yahu ne gülüyorsun dedim. Ne güleceğim dedi, ağlıyorum görmüyor musun :))))) Erkek milleti ya. Hem senin çalıştığın anca sana yetiyor derler hem de çalışmayacağım deyince şoka girerler :)))
hoşgeldinn serapp nasılsınn tahlil mi verecektinn ne olduu son durumlar nedir sende??
bu cumartesi 3 hafta olacak işte abla en son 3 haftada 800 gr almıştı . Çok kilolu oluup da normal doğurması değil de çok kesik olmasın ya benim derdim o rahat oturup kalkabileyim istiyorum. Bak bu dediğin şeyi hiç duymamıştım hadi bakalım biizim paşa ittiriversin kendini inşallah :)) bu arada eşimin işi haftaiçi yoğun olacak haftasonu da mesaisi bile olabilir o yüzden cumartesi gideceğiz
evde olmak güzel ama zaman su gibi geçiyor. Aha benim 3 haftam geride kaldı bile. Kaldı 5 haftacığım daha. Sabah eşimle ücretsiz izin işini konuşuyoruz, kahkaha atıyor. Ne gülüyon dedim. Bu sefer bebeğimi bir yaşına kadar ben bakacağım, öbürlerden hiçbirşeyy anamadım dedim. Daha da güldü. Yahu ne gülüyorsun dedim. Ne güleceğim dedi, ağlıyorum görmüyor musun :))))) erkek milleti ya. Hem senin çalıştığın anca sana yetiyor derler hem de çalışmayacağım deyince şoka girerler :)))
hoşbulduk kuzu salı vermiştim işte tahlili..sonuç bugün çıktı..temiz çıktı tahlillerim üreme yok çııktı..hastanede yatma işi de kalktı...doktorumla telefonda görüştüm...bol su iç antibiyotik tedavisine gerek yok temiz çıktı dedi...üzeerimden yük kalktı...
ah bu erkeklerrr alıştırmaaycaksın kadın parasına paşa paşa bakacaklar şimdi o kadar yük onun omuzuna binecek tabii zoruna gitmiştir :))
Geçen de söylemiştim, çatınla alakalı bir şey bu. Kesik değil de yırtık çok kötü. Çatı muayenenden sonra doktor kesinlikle söyler sana yapıp yapamayacağını. Ama şurda iki hafta daha güzel kilo alır bebeğin. Son iki haftada duruyor kilo alımı genelde. Sen şimdiden umut'a fısılda, ayrılda gel şaban, kop da gel şaban, ittir de gel şaban gibi :)))))
abla senin 3 haftan bile bana daha uzun geliyo sanki çok oldu ayrılalı izneBenim ücretsiz izin şansım yok 2015 ocağa kadar kredimiz var mecbur, üstüne 6 ayda çıkmadı ağlamak istiyorum ya
![]()
Haklısın valla. Benim arkadaşlarım beş kuruş vermez kocalarına. Kendilerinin ve çocuklarının ihtiyaçlarını görür, yer içerler. Benim hiç öyle yapmışlığım yoktur. Bir aileysek kazanç ortada olsun ve eşimde dursun isterim. Çünkü o idare bilir, ben biraz bonkörüm, çok dağıtırım hısım akrabaya bir de. Ayıptır söylemesi 2600 tl alıyorum, kendime sadece 100 en fazla 200 ayırıyorum. O da çocuklara kıyafet olarak harcanıyor. Ama yine de senin parandan ne olur lafını çooook duymuşluğum var. İşte şimdi intikam zamanı:))) Bakalım benim paramla neler oluyormuş, ya da olmayınca neler olmuyormuş. Ha bu arada işyerimin her ay verdiği 400 tl lik alışveriş çekim de izinden dönene kadar kesildi. Yani mutfak da ona kaldı :)))
abla senin 3 haftan bile bana daha uzun geliyo sanki çok oldu ayrılalı izneBenim ücretsiz izin şansım yok 2015 ocağa kadar kredimiz var mecbur, üstüne 6 ayda çıkmadı ağlamak istiyorum ya
![]()
ayy abllaaaIttir de gel oğlum :)) zaten içimden bi ses yakında doğuracağımı söylüyo ya bilmiyorum :) şu çatı muayenesi de bi olsaydı rahatlıycaktım :)) eşim diyoki bana senin çatı geniştir doğurursun :d
iremcim 6 ay çıkmadı da ama esnek çalışma muhabbeti var ya yarım gün çalışacaksın vs inşallah o gerçekleşir de en azından 4-5 saat ayrı kalmış olursun yavrundan günün geri kalanında birlikte olursunuz
sevindim canım yaa çok şükür ki temiz çıkmış sonuçların. ARtık suya dadanacaksın bir elinde şişe bir elinde bardak evde gez :)
E ablaa senin aldığın paraya da eşin para demiyosa bilmiyorum artıkko kadarını benim eşim almıyo ben 1 lirada kazansam ona çok kazanıyomuşum gibi gelecek 2 senedir evin tüm yükü onda olduğu için kıymetimi anlayacak inşallah. şimdi de seninki anlasın nasıl oluyormuş tek maaşla evi geçindirmek :)
yasada yeni bir değişiklik söz konusuymuş, belki yükseltirler canım. Bir yerde 10 gün sonra yasa yürürlüğe girecek diye bir şey de okudum ama ihtimal vermem. Bence verdikleri sözü tutmalılar.
Biz de ev alacaktık ama ben ücretsizde diretince başka bahara kaldı hayal. Valla bebeğimden önemli değil, evi her zaman alırım ama bir çocuk bir kere bebek oluyor ve süt emiyor...tek üzüntüm, o çok beğendiğim bahçeli dubleksi kaçıracak olmam. Inşallah kimse alamaz onu seneye kadar da yine bana kalır :))
çok sıkıntı etmiştim ama şükürler olsun canım..günde 20ye yakın bardak su içiyorum canım neyse artırırız bizde napalım..minnakım üzmedi annesini..