- Konu Sahibi antidepresif
- #32.341
Geldim kızlar. Minikim yine yüzünü göstermediVe 2000 gr 44 cm boyunda. 33 haftalık. Doktor herşey yolunda dedi. 10 gün sonraya randevu verdi. Nst ye girdim ilk kez. Sancı çıkmadı. Doktor dedi ki senin hamileliğin bana bile çoook uzun geldi :)))) Sanki bir yıldır gebeymişsin gibi hissediyorum dedi :)))) Dedim al benden de o kadar :)) Bir de pazarlık yaptım, 3000 gr olur olmaz alın dedim :))) Bu gidişle öyle olacak dedi. Doğum iznini sat'a göre verdiği için önümüzdeki 4 hafta içinde doğum gerçekleşmeliymiş :))) Yani 37 ultrason tarihine göre 37 biter bitmez doğum olacak hayırlısıyla. Benden bu kadar kızlar. Öpüyorum sizi.
ABBLAMMM MAŞŞALLAH ZEYNEP NARİNİMİZE TOPARLADI KENDİNİ KÜÇÜK PRENSESİMİZ
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Kızlar bende sağlık ocağına gittim geldim. DÜn akşam yine ağrılarım oldu eşim diyo acile gidelim diye bende yok dedim kasık ağrısı bu sancı değil bişey yapmazlar geri gönderirler dedim. Ebeyle konuştum o da dedi bu durumu doktoruna söyle. Kan ve idrar tahlili yaptı. Şişliklerin çok fazla dedi (ki bu yine azalmış hali) idrarda protein çıktı ama çok fazla değil dedi ilaç kullanmayı gerektirmez dedi su içimini artır dedi.. Kan değerimi de öğleden sonra öğreneceğim ilaçları kullanmıyorum inşallah çok düşmemiştir. Bu aradaa 3 haftadır aynı kilomdayım çok mutlu oldumm![]()
DİDOŞUM HOŞGELDİNNN SORUN ÇIKMAMASINA SEVİNDİM BEBEĞİM ŞİŞLİK DERKEN SADECE AYAKTAMI OLUYO SENİN BENİM AYAKLARIM ŞİŞİYO 2 GÜNDÜR DOKTORUMA DA HAFTAYA GİDİCEM O ZAMAN SORAR SORUŞTURURUM DİE BEKLİYORUM