• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sorma bendede üşengeçlik başladı muhtemelen senin gibi olurum birde çok yürüyünce belim ağrıyo bu bir ay içinde alırız parça parça bakalım dısarda işimiz kalmasın nolur nolmaz maşşallahh size kuzummm lina yı beğendim şahsen ecre sıcak gelmedi nedense duyarsam değişik isim söylerim tabi kuzucummm memnuniyetleee

Tamam cnm Allah razı olsun :16: Bide kafama takılan bişi var haftaya ayrıntılıya gittiğim dr.a sorsam mı :44: Afedersiniz ben oturup tuvaletimi yaparken çok endişe duyuyorum bebiş ezilirmi zarar görür mü diye :31: klozete de sadece evde girebilyorum sizin kiler kocaman oldu durum nedir ?

İnşallah istediğin gibi gelir siparişin canım. Ben açıkçası yurt dışı alışverişlerinden çekiniyorum. Bir şeyy olsa kimi kime şikayet edeceğiz. Ama daha önce alanlar var diyorsun, bir şey olmaz bence. Çok da iyi bir fiyata almışsın.Ben yyeğenimin bebek arabasını aldım, ekstra masraf olmadı bana çok şükür :))
garantisi o markayı satan her yerden oluyomuş kadının nosunu falanda verdiler, bilmiyorum ki valla bir gazla aldım inş. sıkıntı olmaz, fiyat çok uygun geldi burada öyle bişey alamazdım açıkçası kısmet olursa uzun süre kullanılır diyede düşündüm diğer bebişide çıkartır aradan, tabi gelirse bana 2 ay rahat yok bu gidişle :9::9::9:

sorma bendede üşengeçlik başladı muhtemelen senin gibi olurum birde çok yürüyünce belim ağrıyo bu bir ay içinde alırız parça parça bakalım dısarda işimiz kalmasın nolur nolmaz maşşallahh size kuzummm lina yı beğendim şahsen ecre sıcak gelmedi nedense duyarsam değişik isim söylerim tabi kuzucummm memnuniyetleee
yürüyüş yapıyon mu fulim ya ben ramazanı bahane etmiştim ama tek başımada çıkamıyom dün iş çıkışı yürüdüm ama bakalım dün güneş yoktu oldu bugün güneş olursa kalır, akşam yemekten sonraya kalıncada ağırlaşıyom hepten hiç istemiyo canım , şiştikçede şişiyorum artık ayda 3 kilo alıyom galiba :31::31::31:
bi gayret onlarıda bitirelimde evde yıkayıp ütüleyip yerleştirme kalsın (ben bu gülen tepinen ikonları koyamıyorum yahu)
ya benim evde o kadar çok iş var ki boya ile birlikte odaları değiştircem en son düşünceğim şey ütüler inan o kolay zaten avuç içi kadar kıyafetleri bir kere ütü bas yeter :9::9::9: bu arada sizede söyleyim ben anne topiğinden biri dedi şu renk koruyucu mu nedir ondan alcam , makinede rahatça yıkıycam :34: biraz önce benimde mesaj yarım çıktı niye oldu anlamadım ....
İnşallah canım :) Valla ben üçüncü bebekte bu kadar heyecanlıysam sizleri düşünemiyoum :)) O kadar merak ediyorum ki yüzünü gözünü. Bi doğsun kucaktan hiç inmeyecek bizim kız. Ablalarından bana sıra bile gelmeyecek :)) İçindeyken geçmiyor zaman ama sizin haftalarınız bana acayip hızlı geçmiş gibi geliyor. Bütün o zamanları biz mi yaşadık yahu :))Topiğe ilk cevap yazan benim, belki de o yüzden herkesin seceresi ezberimde, film şridi gibi bütün konuştuklarımız :)))))
bana ilk 3 ay birde şimdi çok zor geçiyo sanki , o arada ki 3 ay nası geçti hiç bişey anlamadım :31::31::31:

kızlar nabersinizzz?? forumdan düşmüşsünüz yinee ...

Aynur abla dediklerin rahatlattı beni biraz ebem yakın aslında ama orada nst var mı hiç bilmiyorum (olursa şaşırcam) yarın bi gideyim hem tahlil filan da yapaacaktı hepsi aradan çıksın. Doğum sancısı değildir zaten öyle olsa dediğin gib işiddetini artırır ama sık sık yoklamaya başladı inşallah rahat doğum yaparım. Bu arada senin randevunu inan kendiminkinden daha çok merak ediyorum kızımız ne yapmış kaç kilo olmuş merak içerisindeyim . Benim randevu cumartesiye kaldı ..

Canım senin sağlık ocağı tahlil yapıyor en azından. Biz de o yok. Bi kalbini dinliyor. Nst bazılarında oluyor. Bizim sağlık ocağı çok büyük ama var mı yok mu bilmiyorum. Olsun yyine de eben seni iyice bilgilendirir. Aslında var ya doktor hikaye. Normal doğumda en önemli şey ebeler. Doktor bakıp gidiyor, tüm işi ebeler yapıyor. Ama malesef ebe seçme şansımız yok. O gün şansımıza kim çıkarsa :))) Allah hepimizi merhametli ebelerle karşılaştırsın. Benim şu anki eben doğum yaptırmıyor sağlık ocağında olduğu için. Ama eğer normal doğum şansım olsaydı mutlaka onu isterdim yanımda. Çok merhametli ve bilgili bir kadın.

Şimdiyatıp uyuyacağım biraz. Sonra pazara gidip iç çamaşırı alacağım büyük büyük :) Bir de terlik. Bebek ve hasta bezi ayrıca. Eşim sabah daha ne bekliyorsun diye tembihledi almam için. Ha bir de hala banyo takım taklavatım yok :) Koskoca ilçede bir bebek küveti bulamadım yahu. Bütün bunları halledikten sonra, saat beşte ZeynepNarin hanımefendiyi ziyarete gideceğiz. Eksik olma tatlım, biliyorum seni ben...İnşallah sen de cumartesi günü Hasan Umut canımı görür ağrılarını sızılarını unutursun hayırlısıyla. Tosun oldu o şimdi tosun verene kurban olduğum...

yürüyüş yapıyon mu fulim ya ben ramazanı bahane etmiştim ama tek başımada çıkamıyom dün iş çıkışı yürüdüm ama bakalım dün güneş yoktu oldu bugün güneş olursa kalır, akşam yemekten sonraya kalıncada ağırlaşıyom hepten hiç istemiyo canım , şiştikçede şişiyorum artık ayda 3 kilo alıyom galiba :31::31::31:ya benim evde o kadar çok iş var ki boya ile birlikte odaları değiştircem en son düşünceğim şey ütüler inan o kolay zaten avuç içi kadar kıyafetleri bir kere ütü bas yeter :9::9::9: bu arada sizede söyleyim ben anne topiğinden biri dedi şu renk koruyucu mu nedir ondan alcam , makinede rahatça yıkıycam :34: biraz önce benimde mesaj yarım çıktı niye oldu anlamadım ....bana ilk 3 ay birde şimdi çok zor geçiyo sanki , o arada ki 3 ay nası geçti hiç bişey anlamadım :31::31::31:

Det ordan, ben senin bir güne bir gün şikayet ettiğini duymadım be yaa maşallah sübhanallah :)) İçimizde en güzel sen geçirdin hamileliği, inşalah da öyle devam eder canım. Ama son haftalar gerçekten çile bülbülüm çile. Şanslısın son zamanların serin havalara denk gelecek. Hayyırlısıyla doğsunlar da

Det ordan, ben senin bir güne bir gün şikayet ettiğini duymadım be yaa maşallah sübhanallah :)) İçimizde en güzel sen geçirdin hamileliği, inşalah da öyle devam eder canım. Ama son haftalar gerçekten çile bülbülüm çile. Şanslısın son zamanların serin havalara denk gelecek. Hayyırlısıyla doğsunlar da
ağırlaşma veya aşerme anlamında demedim abla şükür hala sıkıntım yok , zaman geçmiyo ağırdan gidiyo , birde iş yeri batmaya başladı bana bir izin zamanım gelseydi seve seve evde 5 haftamı uzun uzun geçiririm :9::9::9:

herkese merhabaaa biz de 18 haftalık olduk yarın üçlü testimiz var ben çok tedirginim ama yaa bi de sonucu ne zmn çıkar acaba aynı gün öğrenebilir miyim?

İnşallah canım :) Valla ben üçüncü bebekte bu kadar heyecanlıysam sizleri düşünemiyoum :)) O kadar merak ediyorum ki yüzünü gözünü. Bi doğsun kucaktan hiç inmeyecek bizim kız. Ablalarından bana sıra bile gelmeyecek :)) İçindeyken geçmiyor zaman ama sizin haftalarınız bana acayip hızlı geçmiş gibi geliyor. Bütün o zamanları biz mi yaşadık yahu :))Topiğe ilk cevap yazan benim, belki de o yüzden herkesin seceresi ezberimde, film şridi gibi bütün konuştuklarımız :)))))
yerim onu yerrr sevgi yumağı olucak Zeynep Narinimizzzzay abla haklısın valla nerden nereye birde peşpeşe dizildik ya kısmete peşpeşe doğurucaz Allahın izniyle sonrada hep birlikte büyütücez bebişleri
Tamam cnm Allah razı olsun :16: Bide kafama takılan bişi var haftaya ayrıntılıya gittiğim dr.a sorsam mı :44: Afedersiniz ben oturup tuvaletimi yaparken çok endişe duyuyorum bebiş ezilirmi zarar görür mü diye :31: klozete de sadece evde girebilyorum sizin kiler kocaman oldu durum nedir ?
canım eğer çömeliyosan zor çünkü ben evdede iştede oturmalı kullanıyorum ama bayram dönüşü gemide çok sıkıştım dayanamadım wc ye gittim (normalde dısarıda gitmem) oturmalıya girmedim çömmeliye girdim ama işkence çektim afedersin ayakta şettim desem yeridir eziliyomudur bebiş bilemem ama ben çömelemedim o kadar diyim

yerim onu yerrr sevgi yumağı olucak Zeynep Narinimizzzzay abla haklısın valla nerden nereye birde peşpeşe dizildik ya kısmete peşpeşe doğurucaz Allahın izniyle sonrada hep birlikte büyütücez bebişleri canım eğer çömeliyosan zor çünkü ben evdede iştede oturmalı kullanıyorum ama bayram dönüşü gemide çok sıkıştım dayanamadım wc ye gittim (normalde dısarıda gitmem) oturmalıya girmedim çömmeliye girdim ama işkence çektim afedersin ayakta şettim desem yeridir eziliyomudur bebiş bilemem ama ben çömelemedim o kadar diyim

İnşallah inşallah uğurla kademle sağlıkla doğuracağız inşallah canımmm

Canım ben şahsen aylardır normal tuvalet kullanamıyorum aynen senin dediğin gibi bebek eziliyormuş gibi oluyor zaten elin bir tarafına yetişmiyo bi de kalktıktan sonra karnıma ağrı giriyo vs. Klozet kullanıyorum.

Canım senin sağlık ocağı tahlil yapıyor en azından. Biz de o yok. Bi kalbini dinliyor. Nst bazılarında oluyor. Bizim sağlık ocağı çok büyük ama var mı yok mu bilmiyorum. Olsun yyine de eben seni iyice bilgilendirir. Aslında var ya doktor hikaye. Normal doğumda en önemli şey ebeler. Doktor bakıp gidiyor, tüm işi ebeler yapıyor. Ama malesef ebe seçme şansımız yok. O gün şansımıza kim çıkarsa :))) Allah hepimizi merhametli ebelerle karşılaştırsın. Benim şu anki eben doğum yaptırmıyor sağlık ocağında olduğu için. Ama eğer normal doğum şansım olsaydı mutlaka onu isterdim yanımda. Çok merhametli ve bilgili bir kadın.

Şimdiyatıp uyuyacağım biraz. Sonra pazara gidip iç çamaşırı alacağım büyük büyük :) Bir de terlik. Bebek ve hasta bezi ayrıca. Eşim sabah daha ne bekliyorsun diye tembihledi almam için. Ha bir de hala banyo takım taklavatım yok :) Koskoca ilçede bir bebek küveti bulamadım yahu. Bütün bunları halledikten sonra, saat beşte ZeynepNarin hanımefendiyi ziyarete gideceğiz. Eksik olma tatlım, biliyorum seni ben...İnşallah sen de cumartesi günü Hasan Umut canımı görür ağrılarını sızılarını unutursun hayırlısıyla. Tosun oldu o şimdi tosun verene kurban olduğum...

Evet ebeyle konuşmak iyi gelir (kilo konusunda her ne kadar moralimi bozacak olsada )) Benim arkdaşım ebe keşke bir hastanede çalışsaydı da onun olduğ yerde doğum yapsaydım diyorum ama işte nasip o da atanamadı bir türlü. :(

Bugün git de eksiklerini tamamla Zeynep narin kızımızın annesi az kaldı gelmesine :) Benimki tosun tosun inan 3100 gramdan çok çıkacak ağırlığı diye korkuyorum doktor hadi hemen doğurtalım dermiş bi de :)) süprizzz ben doğurdum da geldim derim size :D

Hoşgeldin canım, büyütmüşsün bebeni :))

Hiç korkma, çömelmeyle bebeğe bişeycik olmaz. Eskiden klozet mi varmış :)) Millet ağaç arkalarına şey ediverirmiş canım...Karnını bir akvaryum olarak düşün. Sen ne şekil alırsan al, rahim kendini korumaya alır ve uygun şekle girer tatlım. Haftalar ilerledikçe çömelmek zor oluyor ama. Ben yine de klozeti tercih etmiyorum. Affedersiniz de onda tuvaletimin tamamını yapmışım gibi hissetmiyorum. Takma kafana böyle şeyleri. Yükseğe uzanmaya çalışma, dizlerini bükmeden eğilme kafi.

canım benim evde de iştede alaturka şimdilik sıkıntım yok ama bebeğin pozisyonundan sıkıntı yaşadığımda wc ye gitmekte sıkıntı ama sanmıyorum bebeğe zararı olacağını eskiden alafranga mı varmış, ayrıca normal doğumda tam oturma pozisyonunu yaptırıyolar bence faydası da olabilir öyle oturmanın ama sor yinede doktoruna .....
Göğsünden süt gelen var mı kızlar?
süt gelme gibi değilde benim 4. ayda falan başladı azıcık akıntı olup sütyenimi kirletiyo, böyle ciddi bir damla falan yok ....

benim geliyorr kuruyor bazen de çok akıyor çamaşırım sarı oluyor ordan anlıyorum aktığını.. Genelde göğsümün ucunda sarı bir şekilde kuruyup kalıyo sonra kendi düşüyo sonra bi daha akıyo kuruyoo

Aynen benim de öyle. Ama bir göğsüm daha faal. Bu arada göğüs altım çok kaşınıyor, kaşıyınca da süt akıyor. Sıkmamak lazım ama kendiliğinden akınca bir şey olmaz herhalde. Bir de benim 7. aydan beri var bu süt işi. İnşallah doğumdan sonra hemen süt geleceğinin habercisidir. Diğer kızlarımda olmamıştı bu sızıntılar.

canım benim evde de iştede alaturka şimdilik sıkıntım yok ama bebeğin pozisyonundan sıkıntı yaşadığımda wc ye gitmekte sıkıntı ama sanmıyorum bebeğe zararı olacağını eskiden alafranga mı varmış, ayrıca normal doğumda tam oturma pozisyonunu yaptırıyolar bence faydası da olabilir öyle oturmanın ama sor yinede doktoruna .....süt gelme gibi değilde benim 4. ayda falan başladı azıcık akıntı olup sütyenimi kirletiyo, böyle ciddi bir damla falan yok ....

Anladım canım. Su gibi seninki o zaman. Benimde başta öyleydi, sonra sapsarı süte döndü.

yürüyüş yapıyon mu fulim ya ben ramazanı bahane etmiştim ama tek başımada çıkamıyom dün iş çıkışı yürüdüm ama bakalım dün güneş yoktu oldu bugün güneş olursa kalır, akşam yemekten sonraya kalıncada ağırlaşıyom hepten hiç istemiyo canım , şiştikçede şişiyorum artık ayda 3 kilo alıyom galiba :31::31::31:ya benim evde o kadar çok iş var ki boya ile birlikte odaları değiştircem en son düşünceğim şey ütüler inan o kolay zaten avuç içi kadar kıyafetleri bir kere ütü bas yeter :9::9::9: bu arada sizede söyleyim ben anne topiğinden biri dedi şu renk koruyucu mu nedir ondan alcam , makinede rahatça yıkıycam :34: biraz önce benimde mesaj yarım çıktı niye oldu anlamadım ....bana ilk 3 ay birde şimdi çok zor geçiyo sanki , o arada ki 3 ay nası geçti hiç bişey anlamadım :31::31::31:
,

bebeğim ben yapıyorum yürüyüş kocamla fittiri fittiri geziyoz biz ramazan bayram dinlemeden :9::9::9::9: ama bundan sonra daha fazla dinelnerek yürüycem zannedersem çünkü belime çok ağrı vurmaya başladı :31::31:

senin çok işin varmış bebeğim kolayla işlerini kendini yorma sakın sonrada başlarız ütü yerleştirmeye benim gözümde büyümüyoda sabırsızlanıyorum zaman geçmiyo duruyo sanki hepimizdeki sıkıntı işte dediğin gibi ilk üç ay nasıl yavaş geçtiyse son üç te öyle olucak anlaşılan :49::49:

Göğsünden süt gelen var mı kızlar?

benim geliyo abla ama ciddi anlamda değil göğsümün ucunda kuruyo bazen çamaşırıma leke yapıyo ilk kez haftasonu geceliğime geçmişti sol göğsümden

İnşallah inşallah uğurla kademle sağlıkla doğuracağız inşallah canımmm

aminnn ablammmmm inşallahhhh

Canım ben şahsen aylardır normal tuvalet kullanamıyorum aynen senin dediğin gibi bebek eziliyormuş gibi oluyor zaten elin bir tarafına yetişmiyo bi de kalktıktan sonra karnıma ağrı giriyo vs. Klozet kullanıyorum.

Evet ebeyle konuşmak iyi gelir (kilo konusunda her ne kadar moralimi bozacak olsada )) Benim arkdaşım ebe keşke bir hastanede çalışsaydı da onun olduğ yerde doğum yapsaydım diyorum ama işte nasip o da atanamadı bir türlü. :(

Bugün git de eksiklerini tamamla Zeynep narin kızımızın annesi az kaldı gelmesine :) Benimki tosun tosun inan 3100 gramdan çok çıkacak ağırlığı diye korkuyorum doktor hadi hemen doğurtalım dermiş bi de :)) süprizzz ben doğurdum da geldim derim size :D

3100'ü geçtiği kesin :)) Te ne zaman iki buçuktu paşa. Maşallah. Olsun ne olacak, ele avuca gelir bi bebek olcak. Ben akşam can sıkıntısından kilolu bebek doğuranların topiğine göz attım da 5,5 kilo çocuğu normal doğuran vardı. Çok zayıf çocuk kendini ittiremediği için zor doğarmış. Benim kızkardeşimin üç çocuğu var, en kilolusu 2200 gr doğdu. Doğururken çok zorlandım abla dedi. Zayıf bebek doğmuyor dedi. O yüzden bence sevin ve içini ferah tut canım. Bu arada perşembe değil miydi randevun neden cumartesiye kaldı yaaa...

Back