- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.801
benim camları da annem sildi sağolsun....benden hayır yok artık... Yemeklerimi annem yapıyo,işimi annem yapıyo... Ben sadece yatıyom...boşverdim işi falan,hiiiççç umrumda değil kimse yapmasa bile dokunmam bu saatten sonra... Oğluşum herseyden kıymetli....
kız bende c.tesi anamı çaığırdım temizliğimi yaptı sağolsun ama bende ucundan tutum dedim kızsada banyoyu falan yıkadım onu çekele bunu eşele bende öldüm bel ağrısından
ben o kadar yorulduğumu farketmedim bir cam sildim bir oturdum ama yormuşum kalan camları silmiycem zaten ablam siler bu durumda .....
ya canım kendi tarafım kız kardeşim falan olsa o kadar takmazdımda ablam köye gidiyo ordada işleri oluyo yaz sezonu olunca , c.tesi bana geldi ramazana hazırlık için yufka açmaktan bende iyice yük olmamak için dayanamadım ama kalan camları ellemem korktumda uzanmayla bile plesanta bebekten ayrılabilir yorma kendini dedi oda arkadaşım tıırstım valla allahtan tembel kızım yorulmadı galiba hep hareket etti
günaydın kuzum hoşgeldiniz....günaydın serabım ve tosunu
güünaydın didoşummm seni ve paşanı unutmak ne mümkünnn bitanemmm
günaydın iremiomm ve kızçesiii prensesiii
günaydın gülücüküm fitoşum ve ALP paşaaaa
kız bende c.tesi anamı çaığırdım temizliğimi yaptı sağolsun ama bende ucundan tutum dedim kızsada banyoyu falan yıkadım onu çekele bunu eşele bende öldüm bel ağrısından
insan yaparken farketmiyoda bi akşam oldu mu her tarafınız tutuluyo... Kızın hamarat olcak galiba,temizliği sevdi...ben o kadar yorulduğumu farketmedim bir cam sildim bir oturdum ama yormuşum kalan camları silmiycem zaten ablam siler bu durumda .....
ya canım kendi tarafım kız kardeşim falan olsa o kadar takmazdımda ablam köye gidiyo ordada işleri oluyo yaz sezonu olunca , c.tesi bana geldi ramazana hazırlık için yufka açmaktan bende iyice yük olmamak için dayanamadım ama kalan camları ellemem korktumda uzanmayla bile plesanta bebekten ayrılabilir yorma kendini dedi oda arkadaşım tıırstım valla allahtan tembel kızım yorulmadı galiba hep hareket etti
günaydın kuzum hoşgeldiniz....
Sen de yormuşsun kendini... Hepinizin kulaklarını çekcem ama...
insan yaparken farketmiyoda bi akşam oldu mu her tarafınız tutuluyo... Kızın hamarat olcak galiba,temizliği sevdi...
kız ballı lokmammm nirdasın yahuuu barim sen gelde güzel hbrler alalımmm çok sıkıldık bizz
ben terfi günündeyim yoğunum tatlım hadi resimleri yükle çok merak ettimkıyafetleride koydun mu dolabına kerim erenimizin
selamlar .. nasılsınız ..dün kü Berat Kandiliniz mubarek olsun ..
fulicim.. bebis odanız çok güzel, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin insaAllah ..
dün aksam ki tv prog izlerken altta bir yazı geçiyordu.. O da şuydu ;
- Bu yıl içinde doğacak olan her çocuk, bu gece deftere yazılır .
insaAllah dedim, benim bebislerde bu gece yazılmıstır diye dua ettimgece oıruca kalkdım, insaAllah kabul olunur
kızlar merhaba nasılsınız. inanılmaz yoğunum size haber vermek için girdim.
cinsiyetimiz netleşti. dr.un tabiriyle pipisi var
dörtlü tarama testi için kan verdik.
size sölememiştim dilimde ve ağzımda çok fazla aft çıkmıştı onlar için de kan ve idrar tahlili verdim işallah bi şey çıkmaz.
öğleden sonra sonuçları almaya gidicem..
böbreği, midesi, kalbi, tüzü her yerini inceledi dr. çok keyifliydi.eşimin demesine göre bana benziyo.
sonra tekrar gelirim, şu işlerim azcık hafiflesin.
bu akşam nöbetçiyim zaten tüm gece buralardayım
haklısın kuzum ama işte insan rahat edemiyo biri iş yaparken hele ki kendi evindeysen illa bişiler yapmak istiyosun daha da bundan sonra zor yaparım
ben de senin gibiydim,hamileliğimin başından beri evimde kimseye bi bulaşık bile yıkatmadım ama artık istirahate çekildim
selam teyzecikler anamla ben geldik....kimler var kimler yok bakmaya geldik...
artık dikkat etme zamanı bebeğim siz nasılsınız şimdi çok daha iyisiniz değil mi
hoşgeldiniz beyaaa biz kuzumla çok sıkıldık
sıkma canını teyze annem karnımı bir doyursun hemen soluğu burada alıyorum...
diğer teyzeler nerde ayıptır sorması...
Eki Görüntüle 741996 Eki Görüntüle 741997 Eki Görüntüle 741998
uyku setimiz sermedik birdaha toplama sıkıntımız olmasın die perdemiz abajurumuz ve cibinliğimiz eksik onlarıda en sona bıraktık
zaten son aya girmeden kıyafetlerini falan yerleştirip bir daha detaylı çekeriz resimlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?