Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın dicem olmucak tünaydın fulimmmm evettt pazartesi sabah 8'de randevum, aç gidicem.
gelir gelmez haber veririm.
canım benim az daha sık dişini ne olur ne olmaz, ilaç tehlikeli diyosun, temmuzdan sonra inşallah kendini de hazır hissedersen başlarsın tekrar sürece. biz burdayız hep, bizi de gelişmelerden haberdar et.

Çıktım kızlar ayrıntıdan bebişim ve sanırım bana benziyor sol rahim damarım da kan akışı biraz azmış haftaya doktoruma sorucam umarim bi problwm yoktur
hoş geldin fatmikimmm. anammm bi de senin gibi maviş olursa dadundan yenmez gari...
canım muhtemelen dr. gece yatış yönün konusunda sana öneride bulunur. benim bi arkadaşımda oldu hatta bi de demişlerdi ona, "bebeğin vücudu yavaşi gelişiyor kan akışından dolayı" sora kan sulandırıcı aspirin ve dr.un dediği tek yöne yatma veya oturmayı uyguladı maşallah soyuk yumurta gibi tombiş bi kızı oldu.
Minnakımla dombik anası geldi...

hoooşşgeldin be ya

Hosbuldum canım inşallah öyle olur ben hep solda yattim belki ondandir korkulacak bisey olduğunu düşünmüyorum çünkü haftasi ile uyumlu küçük demedi doktor

bir dünya şey seçtim netten aha bir baktım taksit yapılacak kart yok yanımda gelecek ay gidecek olunca da almadım pazartesi kartımla geliyim hepsi benim olacakkk

arkadaşlar 4 tane ultrason resim var ama hıcbırı böle değil bu 3 boyutlu resim mi acaba ne kadar net çıkmış maşallah ya cok tatlı :))

arkadaşlar 4 tane ultrason resim var ama hıcbırı böle değil bu 3 boyutlu resim mi acaba ne kadar net çıkmış maşallah ya cok tatlı :))

hoş geldin bukett..
evet canım bu 3 boyutlu renkli ultrason diye geçiyo.
bi de bunun 4 boyutlusu varmış. onu ben bilmiyom, bizim serap yaptırcak, onda görcem ben de ilk.

hoş geldin bukett..
evet canım bu 3 boyutlu renkli ultrason diye geçiyo.
bi de bunun 4 boyutlusu varmış. onu ben bilmiyom, bizim serap yaptırcak, onda görcem ben de ilk.

peki ben kontrole gidince doktordan istesem verir mi yanı ekstra bi işlem ve ücretle mi yapılıyo yoksa sadce resim için bi işlem yapıp resim verebiliyo mu ya ben de istiyorum kızım ı böle net görmek :)))

peki ben kontrole gidince doktordan istesem verir mi yanı ekstra bi işlem ve ücretle mi yapılıyo yoksa sadce resim için bi işlem yapıp resim verebiliyo mu ya ben de istiyorum kızım ı böle net görmek :)))

canım sen ayrıntılıya gittin mi o renkli değil miydi genelde ayrıntılı en azından renkli usg oluyo , bende dört gözle ayrıntılıyı bekliyom

canım sen ayrıntılıya gittin mi o renkli değil miydi genelde ayrıntılı en azından renkli usg oluyo , bende dört gözle ayrıntılıyı bekliyom

gittim ama renkli olmadığını başlayınca farkettim yaaaa o zaten bı acı acı içme oturdu ama ben hiç böle düşünmemiştim dedim doktor da o videolarda gördükleriniz işin şovu ölçümler bu şekilde daha ii alınıyor takılma dedı bana Allah tan doktor gerçekten ölçüm konusunda bayağı bi isim yapmış ve uzmanlık sertifikası falan var ama içimde ukte kaldı baska bı hastanede sırf görmek için gideyım dedım ama Ankara da çok pahalı ((

Canlarım nasılsınız bakim?
Fatmikim tosunun çooooooook seker maşallah... Allaha emanet olsun.... Güzel poz vermiş paşa... Kilosu da gayet normal canm takılma onlara asıl şimdiden sonra kilo almaya başlıyolar hızla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…