Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Maşallah Gökalp bebeğe :) Düşünüyor öyleyse var :)) Kan akışı önemli ama gelişimi haftasıyla uyumluysa demekki paşamız yeterli besini alıyor. İnşallah doktorun da bunu söyleyecek. Ama sola da yatmayacaksan ne tarafa yatacaksın? Takma kafana, sağlıklı bebeğin çok şükür...

Günaydın kızlar herkeseeee..... geçmişe biraz bakayım mutlkaa vardır kaçırdığım haberler...

Ablam geldiii ders çalışıyoruzz ve internete girmeye pek vaktim kalmıyorrr bu haftalık böyle idare edin beniii tabi unutmayın ama bizleriiii..

fatmişim sanırım izne çıktınn gel gör bizim memleketlerii alaşehir e de uğra :)

fatmiş senin oğlan de nasıl bir poz vermiş öyleee keyifciii :)) maşalalhh:nazar::nazar::nazar:yeğenimize iyi bak..

kilosu bence gayet normal canımm sen niye takıldın ki anlamadımm??

Ama teyzoşlar,paşaları ve kızçeleri günlerdir nerdesiniz siz ya... Biz sizi özledik... Kimsecikler gelmedi...

Herkeslere günaydınlar...

gülücüküm hoşgeldin canım ama ben çıkmak zorundayım okul saatim geldi saat 9u gösterdi...herkes kendine iyi baksın...ben kaçtım...

as irem teyzemiz nasılsınız iyi misiniz? Nişanlım nasıl iyi bakıyon di mi kendilerine...:55:

nişanlınız iyide annesi salak c.tesi gün görümcem camlarımı silmeye geldi bende mevlüte davetliydim bugün kalsın dedim, oda çarşambaya kadar yok, bende sanada demiştim ya içlerini sileyim dışı kalsın ona dedim aklımca dinlenerek sildim ama sabah anca geçti bel ağrım, yarısını sildim yarısıda duruyo camların keşke hiç silmeseymişim ablam ne içini ne dışını sil demişti ama ben aklımca yük olmayım yapabildiğimi yapıyım demiştim

gülücüküm hoşgeldin canım ama ben çıkmak zorundayım okul saatim geldi saat 9u gösterdi...herkes kendine iyi baksın...ben kaçtım...
güle güle canm... Öpüldünüz....
nişanlınız iyide annesi salak c.tesi gün görümcem camlarımı silmeye geldi bende mevlüte davetliydim bugün kalsın dedim, oda çarşambaya kadar yok, bende sanada demiştim ya içlerini sileyim dışı kalsın ona dedim aklımca dinlenerek sildim ama sabah anca geçti bel ağrım, yarısını sildim yarısıda duruyo camların keşke hiç silmeseymişim ablam ne içini ne dışını sil demişti ama ben aklımca yük olmayım yapabildiğimi yapıyım demiştim

benim camları da annem sildi sağolsun....benden hayır yok artık... Yemeklerimi annem yapıyo,işimi annem yapıyo... Ben sadece yatıyom...boşverdim işi falan,hiiiççç umrumda değil kimse yapmasa bile dokunmam bu saatten sonra... Oğluşum herseyden kıymetli....

günaydın herkeseeeeee :3::3::3:

günaydın serabım ve tosunu:3::3::3::3:

Günaydın kızlar herkeseeee..... geçmişe biraz bakayım mutlkaa vardır kaçırdığım haberler...

Ablam geldiii ders çalışıyoruzz ve internete girmeye pek vaktim kalmıyorrr bu haftalık böyle idare edin beniii tabi unutmayın ama bizleriiii..

fatmişim sanırım izne çıktınn gel gör bizim memleketlerii alaşehir e de uğra :)

güünaydın didoşummm seni ve paşanı unutmak ne mümkünnn bitanemmm :54:

günaydın kızlarrrr ....................

günaydın iremiomm ve kızçesiii prensesiii :16::16::16:

Ama teyzoşlar,paşaları ve kızçeleri günlerdir nerdesiniz siz ya... Biz sizi özledik... Kimsecikler gelmedi...

Herkeslere günaydınlar...

günaydın gülücüküm fitoşum ve ALP paşaaaa :54::54::54::54::54:

kız bende c.tesi anamı çaığırdım temizliğimi yaptı sağolsun ama bende ucundan tutum dedim kızsada banyoyu falan yıkadım onu çekele bunu eşele bende öldüm bel ağrısından :50::50::50::50:

günaydın teyzişkolaarrrr ve yiğenlerimm nasılsınız bakalımmm

bizim c.tesi günü odamız geldiii :52::52::52::52::52: mobilyalar epey büyükmüş oda biraz dar geldi ama öyle kötü durmadı :9::9::9::9::9:
gidip gelip odasında seviyorum kuzumuuu :52::52::52::52:

sabah sabahda aşımızı olduk kaydımızı yaptırdıkkk birde pıtpıtpıtpıtpıtpıt kalp atışımıza da dinledikkk :49::49::49::49::49:

Back