- Konu Sahibi antidepresif
- #30.781
Fitosum didemim sizin memleketten grviyorum manisadan geciyoruz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fitosum didemim sizin memleketten grviyorum manisadan geciyoruz :)
Eki Görüntüle 740316 ol dumu kızlar foto koydum
günaydın kızlarrrr ....................
günaydın kızlarrr derken...oğluşumu tosunumu yok mu saydın irem teyzesi...
sizin nezdinizde bünyenizdeki herkese slm![]()
as irem teyzemiz nasılsınız iyi misiniz? Nişanlım nasıl iyi bakıyon di mi kendilerine...![]()
Ama teyzoşlar,paşaları ve kızçeleri günlerdir nerdesiniz siz ya... Biz sizi özledik... Kimsecikler gelmedi...
Herkeslere günaydınlar...
güle güle canm... Öpüldünüz....gülücüküm hoşgeldin canım ama ben çıkmak zorundayım okul saatim geldi saat 9u gösterdi...herkes kendine iyi baksın...ben kaçtım...
nişanlınız iyide annesi salak c.tesi gün görümcem camlarımı silmeye geldi bende mevlüte davetliydim bugün kalsın dedim, oda çarşambaya kadar yok, bende sanada demiştim ya içlerini sileyim dışı kalsın ona dedim aklımca dinlenerek sildim ama sabah anca geçti bel ağrım, yarısını sildim yarısıda duruyo camların keşke hiç silmeseymişim ablam ne içini ne dışını sil demişti ama ben aklımca yük olmayım yapabildiğimi yapıyım demiştim
iyiyiz kuzu sen nasılsın paşan nasıl bakalım görüyom yazdıklarını karpuz büyütüyomuşun![]()
günaydın herkeseeeeee![]()
Günaydın kızlar herkeseeee..... geçmişe biraz bakayım mutlkaa vardır kaçırdığım haberler...
Ablam geldiii ders çalışıyoruzz ve internete girmeye pek vaktim kalmıyorrr bu haftalık böyle idare edin beniii tabi unutmayın ama bizleriiii..
fatmişim sanırım izne çıktınn gel gör bizim memleketlerii alaşehir e de uğra :)
günaydın kızlarrrr ....................
Ama teyzoşlar,paşaları ve kızçeleri günlerdir nerdesiniz siz ya... Biz sizi özledik... Kimsecikler gelmedi...
Herkeslere günaydınlar...
nişanlınız iyide annesi salak c.tesi gün görümcem camlarımı silmeye geldi bende mevlüte davetliydim bugün kalsın dedim, oda çarşambaya kadar yok, bende sanada demiştim ya içlerini sileyim dışı kalsın ona dedim aklımca dinlenerek sildim ama sabah anca geçti bel ağrım, yarısını sildim yarısıda duruyo camların keşke hiç silmeseymişim ablam ne içini ne dışını sil demişti ama ben aklımca yük olmayım yapabildiğimi yapıyım demiştim