- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.821
çok güzel fulimmm güle güle kahkahalarla kullansın paşaaa
tubiş sanada hayırlı olsun gelsin pipili gelsin alışverişler
alışveriş demişken ben cuma gündüz alamadıklarımı fazlasıyla akşamı eve gidince aldımbugünde butik bebede gecelik türlerinde indirim vardı genelde m ve l bedenler kalmış sadece sabahlık aldım sadece bilginize dışarda sordum indirim yazısı olduğu halde bana 65 lira fiyat verdiler butik bebeden 30 liraya aldım olmazsa geri göndercem m aldım olmayada bilir gerçi .....
nişanlınız iyide annesi salak c.tesi gün görümcem camlarımı silmeye geldi bende mevlüte davetliydim bugün kalsın dedim, oda çarşambaya kadar yok, bende sanada demiştim ya içlerini sileyim dışı kalsın ona dedim aklımca dinlenerek sildim ama sabah anca geçti bel ağrım, yarısını sildim yarısıda duruyo camların keşke hiç silmeseymişim ablam ne içini ne dışını sil demişti ama ben aklımca yük olmayım yapabildiğimi yapıyım demiştim
Eki Görüntüle 741996 Eki Görüntüle 741997 Eki Görüntüle 741998
uyku setimiz sermedik birdaha toplama sıkıntımız olmasın die perdemiz abajurumuz ve cibinliğimiz eksik onlarıda en sona bıraktık
zaten son aya girmeden kıyafetlerini falan yerleştirip bir daha detaylı çekeriz resimlerini
anammmm biz niye görmedik odayı gözümüzden kaçmış...güzel günlerde kullanın canım benim..
he bana diyodun kalktın aynı hatayı sen yaptın afferin dediler mi bari kuzum sana da...
Eki Görüntüle 741996 Eki Görüntüle 741997 Eki Görüntüle 741998
uyku setimiz sermedik birdaha toplama sıkıntımız olmasın die perdemiz abajurumuz ve cibinliğimiz eksik onlarıda en sona bıraktık
zaten son aya girmeden kıyafetlerini falan yerleştirip bir daha detaylı çekeriz resimlerini
teşekkürederiz kuzummmmmm aminnn hepimizin bebeişleriii kahkahalarla büyüsnn
bende baktım butik bebeye ama doğum gideceğim zaman kaç kg olacağımı bilemediğimden elleşemedim
çok güzelmiş odası Allah sağlık ve huzurla bebeğini kucağına almayı ve odasında,evinde annesi ve babasıyla büyütmeyi nasip etsin canım :)))
büyük ihtimal ben s giyerim diye düşünüyorum çünkü sabahlıklar normal kıyafetlere göre daha büyük oluyo ama m aldım bakalım gelsin anlarız ....
teşekkürederiz serap teyzesiii gidip gelip bakıyoruz odamıza doğsunda hayat bulsun odası
ama biraz pahalıya patlamış sanki canım sana...ben tövbeliyim sadece ütüye zaman harcayacam artıkın..aynen ben deneme yanılma yoluyla öğrendim meğer dinlenerek yapsak bile yoruyomuş iş beni acil hizmetçimi gönder dedim zaten herife
selam teyzoşlar biz geldikkkk.
oğluşum göbeğimde dans ediyor resmenn gıdıklanıyorum
fulicimm oğluşunun odası çok güzel olmuş güle güle kullansın inşallahh orada uyusunda büyüsünn tıpış tıpış yürüsün :)
tubişimm bir pipili bebiş de senden yok mu artıranArtık sende alışveriş yapmaya başlarsın :)
gülcükümm sen iyi bak oğlunaa o doğduktan sonra bütün işleri sen yaparsın ne de olsa
iremmm kız cam silme vaktimiz geçti artık bizim dikkat ett yapma kuuzm. bizim camlar da pis pis duruyoo silecek adam lazım ama bu gidişle doğumdan sonra ben silecem sanırım.
dün ablama ev temizliği yaptırdım sağolsunn pırıl pırıl oldu her yer... evim o kadar pismiş kiii sormayınn
bizden haberler böyle kızlarr bir mola vermeye kaçtık yanınıza
hoşgeldiniz didoşummmmmmmm maşşallah senin paşana her anını hissediyorsun artıkk ne güzelll darısı bizlerin basına peşinden geliyoruz sırayla
evt canım darısı sizlere olsun inşallah şurada ne kaldı ki paşaların doğmasınaa onlar doğsun dışardan tekmeler yumruklar savuracaklar bizlere
valla ben son aya bırakıyım diyorum bilemedim ki şimdi :44::44::44::44:
selam teyzoşlar biz geldikkkk.
Oğluşum göbeğimde dans ediyor resmenn gıdıklanıyorum
Fulicimm oğluşunun odası çok güzel olmuş güle güle kullansın inşallahh orada uyusunda büyüsünn tıpış tıpış yürüsün :)
tubişimm bir pipili bebiş de senden yok mu artıranArtık sende alışveriş yapmaya başlarsın :)
gülcükümm sen iyi bak oğlunaa o doğduktan sonra bütün işleri sen yaparsın ne de olsa
Iremmm kız cam silme vaktimiz geçti artık bizim dikkat ett yapma kuuzm. Bizim camlar da pis pis duruyoo silecek adam lazım ama bu gidişle doğumdan sonra ben silecem sanırım.
Dün ablama ev temizliği yaptırdım sağolsunn pırıl pırıl oldu her yer... Evim o kadar pismiş kiii sormayınn
Bizden haberler böyle kızlarr bir mola vermeye kaçtık yanınıza
ben o fiyata bulamam gelsin aşağı yukarı olursa zaten belki bu durumumdan az geniş olurum diyorum
canım benim evin çatı katı yapıldı camlarım inşaat kiri hep harç toz değil , yaz gelincede pencereyi açıyorum perdeleri boya badanadan sonra yıkıycam ama camı açtıkça ev toz olmaya başladı camdaki tüm harç perde cama sürtündükçe eve dökülüyo silinmesi şarttı daha evin yarı penceresinin içiyle açılan kapaklarını sildim geri kalanları ablam siler kızçemin halasının ellerinden öpecek napalım silmeme kararı aldım yani .....
iyi yapmışsın kuzum sen zayıfsın az çok bedenini kestreblirsin ben dombul olunca nasıl olacağımı kestirmedim ondan netten alamadım ve de son zamana bırakıyorum gerçi sabah tartıldım ben hala aynıyım haftasonu doktorun tartısında ne çıkıcaz bakalım :18::18::18::18::18:
bende 20 haftayı 6 kilo ile kapattım diğer yarıya 9 kilo verdim maksimum 15 kiloyla kapatsam süper olacak işte 5-6 kilosunu doğumda atsam şimdi ki halimden 3-4 kilo fazla olurum diye hesap edip aldım olmadı veririm yanına başka şeylerde aldım kargoda sıkıntı olmaz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?