Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

teşekkürederiz kuzummmmmm aminnn hepimizin bebeişleriii kahkahalarla büyüsnn

bende baktım butik bebeye ama doğum gideceğim zaman kaç kg olacağımı bilemediğimden elleşemedim

he bana diyodun kalktın aynı hatayı sen yaptın afferin dediler mi bari kuzum sana da...

çok güzelmiş odası Allah sağlık ve huzurla bebeğini kucağına almayı ve odasında,evinde annesi ve babasıyla büyütmeyi nasip etsin canım :)))

teşekkürederiz kuzummmmmm aminnn hepimizin bebeişleriii kahkahalarla büyüsnn

bende baktım butik bebeye ama doğum gideceğim zaman kaç kg olacağımı bilemediğimden elleşemedim

büyük ihtimal ben s giyerim diye düşünüyorum çünkü sabahlıklar normal kıyafetlere göre daha büyük oluyo ama m aldım bakalım gelsin anlarız ....

selam teyzoşlar biz geldikkkk.

oğluşum göbeğimde dans ediyor resmenn gıdıklanıyorum

fulicimm oğluşunun odası çok güzel olmuş güle güle kullansın inşallahh orada uyusunda büyüsünn tıpış tıpış yürüsün :)

tubişimm bir pipili bebiş de senden yok mu artıran Artık sende alışveriş yapmaya başlarsın :)

gülcükümm sen iyi bak oğlunaa o doğduktan sonra bütün işleri sen yaparsın ne de olsa

iremmm kız cam silme vaktimiz geçti artık bizim dikkat ett yapma kuuzm. bizim camlar da pis pis duruyoo silecek adam lazım ama bu gidişle doğumdan sonra ben silecem sanırım.

dün ablama ev temizliği yaptırdım sağolsunn pırıl pırıl oldu her yer... evim o kadar pismiş kiii sormayınn

bizden haberler böyle kızlarr bir mola vermeye kaçtık yanınıza

hoşgeldiniz didoşummmmmmmm maşşallah senin paşana her anını hissediyorsun artıkk ne güzelll darısı bizlerin basına peşinden geliyoruz sırayla

hoşgeldiniz didoşummmmmmmm maşşallah senin paşana her anını hissediyorsun artıkk ne güzelll darısı bizlerin basına peşinden geliyoruz sırayla

evt canım darısı sizlere olsun inşallah şurada ne kaldı ki paşaların doğmasınaa onlar doğsun dışardan tekmeler yumruklar savuracaklar bizlere

valla ben son aya bırakıyım diyorum bilemedim ki şimdi :44::44::44::44:

ben o fiyata bulamam gelsin aşağı yukarı olursa zaten belki bu durumumdan az geniş olurum diyorum

canım benim evin çatı katı yapıldı camlarım inşaat kiri hep harç toz değil , yaz gelincede pencereyi açıyorum perdeleri boya badanadan sonra yıkıycam ama camı açtıkça ev toz olmaya başladı camdaki tüm harç perde cama sürtündükçe eve dökülüyo silinmesi şarttı daha evin yarı penceresinin içiyle açılan kapaklarını sildim geri kalanları ablam siler kızçemin halasının ellerinden öpecek napalım silmeme kararı aldım yani .....

iyi yapmışsın kuzum sen zayıfsın az çok bedenini kestreblirsin ben dombul olunca nasıl olacağımı kestirmedim ondan netten alamadım ve de son zamana bırakıyorum gerçi sabah tartıldım ben hala aynıyım haftasonu doktorun tartısında ne çıkıcaz bakalım :18::18::18::18::18:

bende 20 haftayı 6 kilo ile kapattım diğer yarıya 9 kilo verdim maksimum 15 kiloyla kapatsam süper olacak işte 5-6 kilosunu doğumda atsam şimdi ki halimden 3-4 kilo fazla olurum diye hesap edip aldım olmadı veririm yanına başka şeylerde aldım kargoda sıkıntı olmaz ...

ii düşünmüşsün bebeğim bakalım bende evdeki gibi çıkarsam tartıda ilk 20 haftayı 2,5 kg ile kapatırım sonrasına bende ortalama 10 kg veriyorum çünkü iştahım açılmaya basladı birde ben kilolu hamile kaldığımdan sanırım az aldım inşallah dediğin gibi kapatırız doğumdada 5-6 gitse emzirirken hamile kaldığımız kg ye ineriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…