Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

isme karar veremiyoruz didoşum ya zümraya karar verdik birinin kızının adıymış eşim soğudu aklımızın kenarında tutuyoz gül neva olsun dedim onada yok dedi hiç bişey beğenemiyoz ben cadı zilli diye seviyom babası prensesim diye idare ediyoz,
bu arada akşam kumanda testini yaptım çok tatlıydı fitoşun ki gibi ipliydi eşofman altım kemer kısmı rahatsız etti galiba tekmeliyo , bende açtım karnımı kumanda koydum terazi gibi salladı , bende bastım kalayı cadı öğlen ne yatıyodun ya hareket edeydin diye şimdide içerden tepki veriyo

bu arada ayaklarım benim taraksızdır onun kilerde taraksız gibi geldi bana aslında daha tam etlenmedi ya görüntü şeffaf o yüzden kemikleri görünüyo oda düz taraksız diye düşünmüştüm yüzünün birde tam görüntüsü olsa tam bitecektim ben bir yanı görünüyo tombiş yanaklım o benim teyzesi ben yiycem onu kimseye bırakmam

günaydın kızlarrr..
naaptınız, nasılsınızzz...
ben iyyim dün öğleye kadar uyudum hem bostanımı hem bebişimi büyüttümm..

ireeeeemmmmm :46
ben senin tombiş yanaklı, ayakları taraksız kızçeni yerim laaaa yok öle yedirmem felan noluuyozz o biim yiğenimizz.
bu sayfada okuduğum kadarıyla dr. kontrolün güzel geçmiş, gözün aydın canım.
anamm isim işi hakkaten zor haaa. biz ne yapcaz bakalım. aslında kız olursa ismi benim aklımda hazır NEHİR istiyorum ama bakalım

günaydın kızlar

bu kızımın ayacığı Eki Görüntüle 740184 buda yumarlak suyatııı Eki Görüntüle 740185
maşallahhhh
Günaydın minnaklar ve bu minnakların dombilik anaları

aynada kendimi çok dombik buldum da canım o yüzden...kendi cüssemden korktum bir an...:18:
günaydın serabımm...
dombik deme dombik deme bu sabah pantolon düğmesi sıkıştırınca şöle dönüp alıcı gözle baktım göbüşüme, top gibi toplanmış, dombikleşmiş.
ama ben cüssemden tırsmadım çok uzun zamandır bu anı bekliyorum bben

aynalara bakmak yasak bizeee psiklojimiz bouluyo sonraaa ya da bakıyosan kesinlikle yan profilden bakma

Ben gidiyorum kızlarrr ders başına marş marşşşş hoşçakalınnn

günaydın didoşum ve güle güle iyi dersler canım, az kaldı ha gayret

benim kızım keyfine düşkün teyzesi öyle mıncıklamalı işlere gelmez bilesin ben rüşvet vercem sütü sallandırcam siz napcanız bakalım

gunaydın kızlar ben geldim ..

biz yeni evimize geçtik.. çok sükür evimiz genis, güzel.. burada diğerinden daha rahat edicem gibi görünüyo..
insaAllah Rabbim bu yeni evimizde, yeni umutlarla, yeni dileklerle, dilediğimiz o güzellikleri bizlere nasip eder... Aminn..

netimiz biraz önce geldi.. hemen gireyim dedim..
sizleri de özledim.. e nasılsınız bakim, herkesler iyi mi

hoşgeldin canım eviniz hayırlı olsun rabbim gönlünüzdekini tez vakitte versin inşallah ....

umudummmmm hoş geldin canımmm.
yeni evin hayırlı olsun, allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
bu topikde 2 arkadaşımız yeni evine geçince bebiş haberini aldı. allahım tez zamanda sana da nasip etsin.

günaydın kızlar

bu kızımın ayacığı Eki Görüntüle 740184 buda yumarlak suyatııı Eki Görüntüle 740185

teyzesi yesim o ayaklarııı yesinnnnnn tombiş ayaklım bal yanaklımmmmmmmm maşşallah sanaaaa

Günaydın minnaklar ve bu minnakların dombilik anaları
,

günaydın serabımmm he yaaa dombili olduk iyiceeee

günaydın didoşummmmm ve paşası

ballı lokmam günaydınnnnnnnn p.tesine az kaldı sabah mı kız randevunnn

umudum hoşgeldinnn dün sana baktım he dedim yok epeydir uğramamış sen geldinnn yeni eviniz hayırlı olsun bitanem güle güle oturun tez zamanda muradını versin rabbim yeni evinde canım benimmmm

hoşgeldin canım eviniz hayırlı olsun rabbim gönlünüzdekini tez vakitte versin inşallah ....

umudummmmm hoş geldin canımmm.
yeni evin hayırlı olsun, allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
bu topikde 2 arkadaşımız yeni evine geçince bebiş haberini aldı. allahım tez zamanda sana da nasip etsin.

çok saolun kızlar.. Allah razı olsun, iremim, reçelimmm ..
dua ' larınızı eksik etmeyin kızlar.. dilerim Mevlam layık görür o güzellikleri bizlere de

aa reçelim bu haber beni de umutlandırdı..

bu evimiz epey içime sindi.. yerleşirken hep dua ede ede, ...
Rabbim nasip eyle...
Rabbim nasip eyle..

insaAllah bebis haberini bnde sizlere verebilirim...
Amin cnm

umudum hoşgeldinnn dün sana baktım he dedim yok epeydir uğramamış sen geldinnn yeni eviniz hayırlı olsun bitanem güle güle oturun tez zamanda muradını versin rabbim yeni evinde canım benimmmm

saol kuzum.. nassın bakimm..

dün bana bakınca gördün mü beni

insaAllah hayırlı gelir kuzum..saol cnm

gözünaydın oğluşun geliyomuşş
herkesler iyidir heralde.. var mı değisik bi haber

zaten şuan ilacımı kullanıyorum..
biosteran dhea vardı ya hani..
geçen haziran adetimde kontrolüm vardı..
kan ve tahlil için
kan sonucumdan, FSH değerim 15 ti ya hani.. o 8.1 ' e düşmüs.. şükür.
ultr. sonucum ise.. 5 yumurtam var..
bu değerlere göre, bana ve esime ne zaman tüp düsünüyorsunuz dediler
dedim ben dana kendime gelemedikm, nasıl bu halimle hemen düşüneyim.
onlarda şu duruma göre ve yumurtalarımı bian önce değerlendirmek için diyolar tabi..
zaten bu ilacı içerken, korunmak gerekiyormus..sakıncalı bi ilaç yani..yani bu ilala hamile kalan olabiliyomus ama, çocuğun sakat fln olam ihtimalı olabiliyomus..bunun için korunmak şartmış..
yani 3 ay boyunca bu ilacı içicem..şuan 2. ayımdayım..temmuz ayında da kullanıp snra tüp düşünürseniz dediler ama..
insaAllah diyorum, ilaç sonrasınad kendliğinden olsa.. Rabbim den bu yorgunluğumla ne isterim ki başka

saol kuzum.. nassın bakimm..

dün bana bakınca gördün mü beni

insaAllah hayırlı gelir kuzum..saol cnm

gözünaydın oğluşun geliyomuşş
herkesler iyidir heralde.. var mı değisik bi haber

baktım baktım gçremedim kuzum teee 25 mayısta girmiş en son dedim ya evde değildir kafa dağıtıyodur dedim içimden ev değiştirmekte kafa dağıtır tubikin de dediği gibi 2 arkadaş yeni evlerine geçtiklerinde hamile kaldılar inşallah rabbim seninde muradını vericek ben canı gönülden inanıyorum bitanemmmm sağolasın evet oğlu geliyo bizler aynıyız yeni bi değişiklik yok kuzum

bitanemmm güzel gelişmeler var yani hayırlısıyla şu 1 aylık sürecide atlatırsan mevlam mubarek ayda müjdeni almayı da nasip eder inşallah belkide dediğin gibi kendiliinden gelir mucizen canım benimmm

Çıktım kızlar ayrıntıdan bebişim ve sanırım bana benziyor sol rahim damarım da kan akışı biraz azmış haftaya doktoruma sorucam umarim bi problwm yoktur

Çıktım kızlar ayrıntıdan bebişim ve sanırım bana benziyor sol rahim damarım da kan akışı biraz azmış haftaya doktoruma sorucam umarim bi problwm yoktur

hoşgeldin fatmikimmmmmm ve GÖKALP paşa demek annene benziyosun sen heeee birde maviş gözlü kıvırcık saçlı ol da tadından yenme sennn

neden olurmuş bişi demedimi bakan doktor :44::44::44:

hoşgeldin fatmikimmmmmm ve GÖKALP paşa demek annene benziyosun sen heeee birde maviş gözlü kıvırcık saçlı ol da tadından yenme sennn

neden olurmuş bişi demedimi bakan doktor :44::44::44:

Radyoloji uxmani oldugu icin bissey demediaftaya doktrumuz ne diyecek bakalim cok takafama kilosu biraz cabimi sıktı 416 gram olctu doktor acaba baksa makine diye mi oyle cikti yada gokalp beslenemedi mi

Radyoloji uxmani oldugu icin bissey demediaftaya doktrumuz ne diyecek bakalim cok takafama kilosu biraz cabimi sıktı 416 gram olctu doktor acaba baksa makine diye mi oyle cikti yada gokalp beslenemedi mi

bebeğim haftasına göre orantılı ama kgsi sıkma sen canını bakalım doktorun ne diyecek hem onlar yaklasık kgsini söylüyolar besleniyodur benim paşa yiğenimm boyu uzundur belki haftasına göre ondan da öyle çıkmış olabilir ama düşük değil bence haftasına göre iyi gibi geldi bana

radyoloji uxmani oldugu icin bissey demediaftaya doktrumuz ne diyecek bakalim cok takafama kilosu biraz cabimi sıktı 416 gram olctu doktor acaba baksa makine diye mi oyle cikti yada gokalp beslenemedi mi

hadi gözün aydın kaç dk sürdü , bu arada aramızda 10 gün var benim kide 350 gr dedi niye azmıymış kilosuda sen neye göre takıldın ki :44:

hadi gözün aydın kaç dk sürdü , bu arada aramızda 10 gün var benim kide 350 gr dedi niye azmıymış kilosuda sen neye göre takıldın ki :44:

Ana yuregi iste tonbis olsun istiyor doktir az demedi ben kuruntu yaptim heralde bu arada saol iremim yarimsaat fulan surdu

saolasın cnm insaAllah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…