- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.681
Karnınızdaki minnaklar napıyolar
Karnınızdaki minnaklar napıyolar
eniyisini doktorun bilir canım...ama çaresiz değil accık yediklerimize de dikkat ettik mi düzelir..ki sen iğne vurulmuşsun direkt dengeye girer inşallah..Evet canım aç olman gerekiyor. Teşekkür ederim, yarın yenileyeceğiz testi bakalım ne çıkacak. Olmazsa diyet değil direkt insülin iğnesine geçeceğim ben. Daha faydalıymış. Aldık bir tane yaptık bile.
benim kuzum dün mıkır mıkır dönüyodu bugünde bi iki seğirme ile devam ediyoruz
benim de tekrar ayrıntılım var salı günü
yani 24.haftada olmuş oluyoruz...oğlusum ensesini göstermemişti ya dr. Bi daha gel demişti,fırsat bu fırsat kacar mı hiiiiççç
merhaba kızlar nasılsınız ben ve kızım iyiyiz dün babası elini karnıma koyup konuştuğunda ilk kez tepki verdi kızım eşim o kadar şaşırdı ki bana ben bile nasıl etkilendim senin bi de içinde taklalar atıyor çok şanslısın kıskandım dedi :))) alem adam :))) tüm gece eli karnımda uyudu :))))
Aşı ile ilgili de arkadaşlar benim vurulunca acımadı ama aksam ağrı basladı 2 gün kütük gibi kaldıramadım kolumu 2.dozu cuma yaptırıcam evde olayım 2 gün ağrısa da evde olayım diye bı de duş alıp gidin suya girmiyoruz bi süre nacizane bilgilerinize :)))
bende dışarıdan hissedemiyorum ki kuzu...ama dün gülmekten öldük eşimle..konuşuyorum konuştukça içeriden balon patlatıyo gibi bişiler yapıyo benim kuzu..eşim konuşmaya başlıyo benim minnakım duruyo..ben konuşuyom yine başlıyo eşim konuşuyo duruyo...ay dün ben taktım bu bebek hareket etmiyor diye irem dışardan hareketini gördüm yazmış ben daha hiç görmedim bu nasıl olur diye deli oluyodummm benim oğlan neden hareket etmiyo diye
abla neden yüksek çıktı acaba belki yanlış olmuştur bizim bi arkadaşında öyle oldu ikinci teste normal çıktı maşallah kızın çok uzun boylu poslu bir kız olacak demekki
mıkır mıkır hereketlerini yerim ben kuzucukların
bende dışarıdan hissedemiyorum ki kuzu...ama dün gülmekten öldük eşimle..konuşuyorum konuştukça içeriden balon patlatıyo gibi bişiler yapıyo benim kuzu..eşim konuşmaya başlıyo benim minnakım duruyo..ben konuşuyom yine başlıyo eşim konuşuyo duruyo...
eniyisini doktorun bilir canım...ama çaresiz değil accık yediklerimize de dikkat ettik mi düzelir..ki sen iğne vurulmuşsun direkt dengeye girer inşallah..
bende dışarıdan hissedemiyorum ki kuzu...ama dün gülmekten öldük eşimle..konuşuyorum konuştukça içeriden balon patlatıyo gibi bişiler yapıyo benim kuzu..eşim konuşmaya başlıyo benim minnakım duruyo..ben konuşuyom yine başlıyo eşim konuşuyo duruyo...
siz bizim ofiste olsanız sopa ile kovalarlar ben daha bi kere bile girmedim ayrıntılıya bi abla var diyoki çok girme ultrasona dedim asıl cep telefonu ile konuşmayalım o daha zararlı
bi doğsalar zaten edeceğimizi biliyoz biz...akşam eşim açmış kayınvalideme minnakımı şikayet ediyo..ona tepki vermiyormuş diye...delisin sen dedim...hihihihi bende yirim bendeeee
yaramaz şeyyy
iNŞALLAH CANIM. BEN ZATEN BİRŞEY YEMİYORUM DOĞRU DÜRÜST. O yüzden diyet işine hiç girmedim:)
ne bilim irem öyle diyince moralim bozuldu baloncuk bendede oluyoreşimde diyo ben ne konuşcam dedim masal oku o zaman açtık netten okuduk
dün eşim hararetli hararetli bişey anlatıyodu,ses tonu yüksektir bi de.... O konuştukça tekmeledi,korktu garibim zaar...bende dışarıdan hissedemiyorum ki kuzu...ama dün gülmekten öldük eşimle..konuşuyorum konuştukça içeriden balon patlatıyo gibi bişiler yapıyo benim kuzu..eşim konuşmaya başlıyo benim minnakım duruyo..ben konuşuyom yine başlıyo eşim konuşuyo duruyo...
cnm irem leblebi yutmuş solucan ya,göbüşte yağ olmadığı için dıışardan görmüştür...bozmayın moralinizi....ne bilim irem öyle diyince moralim bozuldu baloncuk bendede oluyoreşimde diyo ben ne konuşcam dedim masal oku o zaman açtık netten okuduk
kızlar dikiş makinesi kullanan var mı?
A101 de singerin bi makinesi indirime girmiş benimde malum oğluşa hazılayacağım şeylerde ve evde bikaç bişeyde ihtiyacım var şahsen sorduklarım kullanırsın zor değil diyolar küçük portatif bişey eşim istersen alalım dedi ama düşünüyorum sabahtan beri :44::44::44::44:
Singer promise 1409
eşim dün çok sinirlendi ama neden sana tepki veriyo da bana tepki vermiyo diye..bozma moralini dedim senin sesine de alışsın anlasın senin babası olduğuna sana da tepki verir...beni şimdi babası olarak görmüyo mu diyo şehzadeleridün eşim hararetli hararetli bişey anlatıyodu,ses tonu yüksektir bi de.... O konuştukça tekmeledi,korktu garibim zaar...
cnm irem leblebi yutmuş solucan ya,göbüşte yağ olmadığı için dıışardan görmüştür...bozmayın moralinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?