Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yok kuzu ben hafta olarak da senden ilerdeyim ama bende hissetmedim..ama kuzum unuttuğum anda patlatıyo baloncukları içeride..:9:

dün eşim hararetli hararetli bişey anlatıyodu,ses tonu yüksektir bi de.... O konuştukça tekmeledi,korktu garibim zaar...
Cnm irem leblebi yutmuş solucan ya,göbüşte yağ olmadığı için dıışardan görmüştür...bozmayın moralinizi....

bu sabahta benim kociş serviste yüksek sesle konuştu o zaman bi baloncuk patladı bende :1::1::1:

Yağla alakalıdır dimi bende öyle düşündüm

bu sabahta benim kociş serviste yüksek sesle konuştu o zaman bi baloncuk patladı bende :1::1::1:

evet bebikom yağ ile alakalı mesela iremiom ve didoş zayıf karın yağları yoktur bile onlar daha rahat hisseder ve görür ben gözle göremiyorum anca hissediyorum işte tımbikim ya benn :9::9::9::9:

eşim dün çok sinirlendi ama neden sana tepki veriyo da bana tepki vermiyo diye..bozma moralini dedim senin sesine de alışsın anlasın senin babası olduğuna sana da tepki verir...beni şimdi babası olarak görmüyo mu diyo şehzadeleri:9:
:):):)
babaların seslerine genelde yüksek sesle konustuklarında tepki veriyolar... Meğer tırsıyomuş,irkiliyomus yavrular...

bence öyledir canm..birde sırt üstü yatınca görülüyo,böyle bi anlık seyirme gibi....

kuzu anam k.validem flan biliyo ama bakalım daha kararımı veremedim bende çünkü kapı süsü yastık battaniye anı defteri ve hediyelik magnet yapıcam bunlar içinde lazım olucak ama hala düşünme aşamasındayım :31::31:

valla benim kaynanam biliyo dikiş alın eve filan diyo ama ben kullanmuyorum diye almıyorum

bizler var ya çok yağlı gacılarız haaaa:9::8::8::8:erisin accık yağlar...

ayy nasıl ericek yaaaa

Back