- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.661
yemeğimizi yedik şiştik şişimizin inmesini bekliyoz...
oohhh afiyet olsun bebikommm ve kuzusunaaaaaaa
yarasın kuzularımıza ...zaten onlara yarasın diye yiyoruz yoksa bu sıcakta hiç birşey hoş gelmiyor...
kızçelerrrr ben p.tesi sabahtan yaptırıcam asımı sonra işe gelicem çok ağrıyomukine :44::44::44::44:
aynen yawru insan yutamıyo yemeği de işte bebelere yarıycak die yiyoruz kan ter içinde kalıyorum yemek yerken
fulicimm bir şey olmaz canımm sen rahat oll senin gibi hatuna bir iğne etki etmez
insan yutamıyo yemeği ne demek kızzz:44::44::44: ben öyle bir yutuyom kii löp löpp gidiyo
kızçelerrrr ben p.tesi sabahtan yaptırıcam asımı sonra işe gelicem çok ağrıyomukine :44::44::44::44:
yawrum bana bişi olmaz olmamasına da işe gelicem ya birde burası karısırsa akşam olmaz banabakalım gidelim vurulalım bakalım
acıktığımda ve klima çalışınca löp diye gidiyo kuzu valla...aynen yawru insan yutamıyo yemeği de işte bebelere yarıycak die yiyoruz kan ter içinde kalıyorum yemek yerken
nabıosunuz bacılarrrrrrrrrrr nefes almaya geldik biz
ahhhhaaaa miillet geldi...
benim ağrımadı kuzu ilk aşı da.bende cuma vurdurcam ikinci iğneyi ki eğer ağrı yaparsa cumartesi evde yatar dinlenirim diye...
valla didoşum bizim ofis öyle sıcakki bide yemek sıcak olunca yutamıyom yemeği falan karpuz kavuna talimim bu aralar dolayısıyla çabuk açıkıyorum
kızım nerdesiniz yaaa canımız sıkıldı ,
bebeğim benim çok acımadı sen yinede sol kola yaptır sorun olmaz bide duşunu al git
doğru diyorsun canımm ben sıcak yemek yapmıyorum pekk ondan löp löp gidiyo
anladım yawrum birazda hemşirenin el hafifliğine bağlı gibi bakalım biz neler yasıycaz
takma kafana canım accık diyet yaptın mı düzelirsin...ben şimdiden kestim yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum...maşallah kızına kocaman olmuş...aç karnına mı yapılıyor şeker yüklemesi ona göre sabah alayım yoksa randevumu:44:
evet bi arkafaşta öyle dedi yüzü daha netleşiyormuş 24. haftadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?