- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.641
Kimsecikler yok mu yahuuuu?
yok kuzum yaa millet dağıldı kimseler yok
accık çene çalmaya geldik herkes kayıp herhalde...nasılsın kuzun nasıl?iremin kaçta randevusu? bugün randevusu varmış!!!
izne mi ayrılıyon kuzu...ayyy heycan başlar başlamaz olur mu? ben de haftaya perşembeye düşünüyorum canım bakalım kız kardeşim bekle bende görmek istiyorum diyo bakalım onlara göre ayarlayacağım...öğleden sonraydı sanırım iremin randevusu
ben iyiyim bugün son iş günüm işleri toparlamaya çalışıyorum yarın ayrıntılı var onun heyecanı var şimdi sen nasılsın ne zamandı ayrıntılı
izne mi ayrılıyon kuzu...ayyy heycan başlar başlamaz olur mu? ben de haftaya perşembeye düşünüyorum canım bakalım kız kardeşim bekle bende görmek istiyorum diyo bakalım onlara göre ayarlayacağım...
evet bi hafta yokuz çok şükür biraz nefes alıcaz deniz filan iyi gelecek
geç olmucak dimi senin ben pazartesi yaptıracaktım doktorum öyle demişti ama izin yüzünden cumaya çektim ben
Selam kızlar ve bebikolar, ben geldim Zeynebimle...
Dün şeker taramam yapıldı ve şekerim yüksek ötesi yüksek çıktı malesef. Hastane doktoru diyetisyene gönderdi. Bugün sonuçları kendi doktoruma gösterdim. Gözlerine inanamadı ve testi tekrar yapmamı söyledi. Yarın sabah bir daha test yapılacak. Bu arada bebişim kocaman olmuş. 25 haftalık. 800 gr ve 32 cm. Boyu haftasından beş gün ileri dedi doktor maşallah. Yani şeker işi hariç herşey çok şükür maşallah iyi. Haber vereyim dedim. Ayrıca şeker taraması yaklaşanlar, kesinlikle 5 gün tatlıdan pirinçten etten uzak durun ben durmadım sonuç bu. Ben bile sat 3 e kadar süren açlığa dayanamadım. Açlık dışında şekerli suyun tadı fena değildi. Benden bu kadar....
Selam kızlar ve bebikolar, ben geldim Zeynebimle...
Dün şeker taramam yapıldı ve şekerim yüksek ötesi yüksek çıktı malesef. Hastane doktoru diyetisyene gönderdi. Bugün sonuçları kendi doktoruma gösterdim. Gözlerine inanamadı ve testi tekrar yapmamı söyledi. Yarın sabah bir daha test yapılacak. Bu arada bebişim kocaman olmuş. 25 haftalık. 800 gr ve 32 cm. Boyu haftasından beş gün ileri dedi doktor maşallah. Yani şeker işi hariç herşey çok şükür maşallah iyi. Haber vereyim dedim. Ayrıca şeker taraması yaklaşanlar, kesinlikle 5 gün tatlıdan pirinçten etten uzak durun ben durmadım sonuç bu. Ben bile sat 3 e kadar süren açlığa dayanamadım. Açlık dışında şekerli suyun tadı fena değildi. Benden bu kadar....
kuzu ben zaten yaptırdım ayrıntılıyı bir sorun çıkmadı çok şükür...ama sırf cd için tekrardan yaptırıyorum merakta etmiyor değilim han nasıl kuzum kime benziyo diye...
ay doğru kafa kalmadı bende bende çok meraklardayımm çok az kaldı
24.haftada tam net oluyomuş görüntü birazcıkta onun için bekliyorum
ay sorma kuzu düşündükçe heyecan basıyo zaten beni:18:evet bi arkafaşta öyle dedi yüzü daha netleşiyormuş 24. haftadan sonra
ay sorma kuzu düşündükçe heyecan basıyo zaten beni:18:
ay bu kızçeler nerdeler yavvvv insanın canı sıkılıyorr
bugün herkes kayıp herhalde...kimse de olmayınca insan tuhaf oluyo...bende bugün erken kaçtım okuldan...
iyi yapmışsın zaten öğrencilerde yok bu seminerler boşa ya öğretmenleri yormak
buraya çok alışmışız kimse olmayınca boşlukta oluyo insan
nabıosunuz bacılarrrrrrrrrrr nefes almaya geldik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?