Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

merhaba kızlar nasılsınız ben ve kızım iyiyiz dün babası elini karnıma koyup konuştuğunda ilk kez tepki verdi kızım eşim o kadar şaşırdı ki bana ben bile nasıl etkilendim senin bi de içinde taklalar atıyor çok şanslısın kıskandım dedi :))) alem adam :))) tüm gece eli karnımda uyudu :))))
Aşı ile ilgili de arkadaşlar benim vurulunca acımadı ama aksam ağrı basladı 2 gün kütük gibi kaldıramadım kolumu 2.dozu cuma yaptırıcam evde olayım 2 gün ağrısa da evde olayım diye bı de duş alıp gidin suya girmiyoruz bi süre nacizane bilgilerinize :)))

Evet canım aç olman gerekiyor. Teşekkür ederim, yarın yenileyeceğiz testi bakalım ne çıkacak. Olmazsa diyet değil direkt insülin iğnesine geçeceğim ben. Daha faydalıymış. Aldık bir tane yaptık bile.
eniyisini doktorun bilir canım...ama çaresiz değil accık yediklerimize de dikkat ettik mi düzelir..ki sen iğne vurulmuşsun direkt dengeye girer inşallah..

benim de tekrar ayrıntılım var salı günü;)
yani 24.haftada olmuş oluyoruz...oğlusum ensesini göstermemişti ya dr. Bi daha gel demişti,fırsat bu fırsat kacar mı hiiiiççç:D

siz bizim ofiste olsanız sopa ile kovalarlar ben daha bi kere bile girmedim ayrıntılıya bi abla var diyoki çok girme ultrasona dedim asıl cep telefonu ile konuşmayalım o daha zararlı:52::52:

merhaba kızlar nasılsınız ben ve kızım iyiyiz dün babası elini karnıma koyup konuştuğunda ilk kez tepki verdi kızım eşim o kadar şaşırdı ki bana ben bile nasıl etkilendim senin bi de içinde taklalar atıyor çok şanslısın kıskandım dedi :))) alem adam :))) tüm gece eli karnımda uyudu :))))
Aşı ile ilgili de arkadaşlar benim vurulunca acımadı ama aksam ağrı basladı 2 gün kütük gibi kaldıramadım kolumu 2.dozu cuma yaptırıcam evde olayım 2 gün ağrısa da evde olayım diye bı de duş alıp gidin suya girmiyoruz bi süre nacizane bilgilerinize :)))

merhaba canım iyiyz saolasın dün bizim babamızda masal okudu oğlumuzaa :16::16:

ay dün ben taktım bu bebek hareket etmiyor diye irem dışardan hareketini gördüm yazmış ben daha hiç görmedim bu nasıl olur diye deli oluyodummm benim oğlan neden hareket etmiyo diye
bende dışarıdan hissedemiyorum ki kuzu...ama dün gülmekten öldük eşimle..konuşuyorum konuştukça içeriden balon patlatıyo gibi bişiler yapıyo benim kuzu..eşim konuşmaya başlıyo benim minnakım duruyo..ben konuşuyom yine başlıyo eşim konuşuyo duruyo...

abla neden yüksek çıktı acaba belki yanlış olmuştur bizim bi arkadaşında öyle oldu ikinci teste normal çıktı maşallah kızın çok uzun boylu poslu bir kız olacak demekki

Neden öyle çıktı ben de anlamadım. Sınır 140 benim 245 çıktı yani çooook yüksek. Doktor o yüzden yenilenmesini istedi. Yarın sabah tekrar yapıcaz bakalım...Evet boylu bir bebek ama ilerleyen haftalar ne gösterir bilemeyiz. Kilosu gayet normal dedi. Doğum iznime 6 hafta kaldı.

mıkır mıkır hereketlerini yerim ben kuzucukların

hihihihi bende yirim bendeeee :1::1:

bende dışarıdan hissedemiyorum ki kuzu...ama dün gülmekten öldük eşimle..konuşuyorum konuştukça içeriden balon patlatıyo gibi bişiler yapıyo benim kuzu..eşim konuşmaya başlıyo benim minnakım duruyo..ben konuşuyom yine başlıyo eşim konuşuyo duruyo...

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: yaramaz şeyyy :16::16::16::16:

kızlar dikiş makinesi kullanan var mı?

a101 de singerin bi makinesi indirime girmiş benimde malum oğluşa hazılayacağım şeylerde ve evde bikaç bişeyde ihtiyacım var şahsen sorduklarım kullanırsın zor değil diyolar küçük portatif bişey eşim istersen alalım dedi ama düşünüyorum sabahtan beri :44::44::44::44:

singer promise 1409

Son düzenleme:

ne bilim irem öyle diyince moralim bozuldu baloncuk bendede oluyor :16::16: eşimde diyo ben ne konuşcam dedim masal oku o zaman açtık netten okuduk

siz bizim ofiste olsanız sopa ile kovalarlar ben daha bi kere bile girmedim ayrıntılıya bi abla var diyoki çok girme ultrasona dedim asıl cep telefonu ile konuşmayalım o daha zararlı:52::52:

canm benim dr. Dediki siyah beyaz yani 2boyutlu ultrasonun zararı yokmuş,4 boyutluya sık girmemek gerekiyomus,mesela benim bebişin ensesini ölçemedi,taaaa 2 hafta sonra çağırdı arada zaman olması gerekiyomuş...

ne bilim irem öyle diyince moralim bozuldu baloncuk bendede oluyor :16::16: eşimde diyo ben ne konuşcam dedim masal oku o zaman açtık netten okuduk

yok kuzu ben hafta olarak da senden ilerdeyim ama bende hissetmedim..ama kuzum unuttuğum anda patlatıyo baloncukları içeride..:9:

dün eşim hararetli hararetli bişey anlatıyodu,ses tonu yüksektir bi de.... O konuştukça tekmeledi,korktu garibim zaar...
cnm irem leblebi yutmuş solucan ya,göbüşte yağ olmadığı için dıışardan görmüştür...bozmayın moralinizi....

kızlar dikiş makinesi kullanan var mı?

A101 de singerin bi makinesi indirime girmiş benimde malum oğluşa hazılayacağım şeylerde ve evde bikaç bişeyde ihtiyacım var şahsen sorduklarım kullanırsın zor değil diyolar küçük portatif bişey eşim istersen alalım dedi ama düşünüyorum sabahtan beri :44::44::44::44:

Singer promise 1409

ben hiç beceremem canım o yüzden yok benim

dün eşim hararetli hararetli bişey anlatıyodu,ses tonu yüksektir bi de.... O konuştukça tekmeledi,korktu garibim zaar...
cnm irem leblebi yutmuş solucan ya,göbüşte yağ olmadığı için dıışardan görmüştür...bozmayın moralinizi....
eşim dün çok sinirlendi ama neden sana tepki veriyo da bana tepki vermiyo diye..bozma moralini dedim senin sesine de alışsın anlasın senin babası olduğuna sana da tepki verir...beni şimdi babası olarak görmüyo mu diyo şehzadeleri:9:

Back