• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

cok sagol ablacım,cok sükür keseden olmadıgı icin icim rahat,ama tedbir icin proluton igne yaptılar ve serum veriyolar,sürekli yatıs tabi birde.... Pazartesi cıkıcam kısmetse....

cok sükür canm iyiym moral olarakta toparlandım,gerekirse doğuma kadar yatıcam,oglusumdan kıymetli degil ya....kafamı sizle dagıtırım artıkın....

canm allah razı olsun en güzeli sizleri destekcim olarak görmek..telden grdiğim içiln sürekli yazamasamda buralarda olurum didosum....

tesekkür ederim tubişm.... Evdede annem bakıcak bi süre bana artık...bol bol dinlenip oğlusumu ve karpuzumu büyütcem:)
:56:

yat bol bol dinlen kuzu...hiç stres etme kendine..çabuk toparlarsın zaten...

yat bol bol dinlen kuzu...hiç stres etme kendine..çabuk toparlarsın zaten...
evet kuzu yiyom içiyom yatıyom.....
İyiyim fitosum oğluma sifonyer aldık geldik sen nasıl oldun yok dimi kanaman
cok sükür canm yok kanamam,galiba aynur ablanın da kanması olmustu ya öyle biseydi herhalde.... Bi daha olmaz insallah...
Hayırlı olsun sifonyeriniz kuzum,iyi günlerde kullansn oğlusun insallah....

Selam kızlar....bizi merak ettinizmi?carsamba gün tam isten cıkmadan lavaboya girdim,kanama geldi aglaya aglaya hastaneye gıttık. Sonra nst ye grdm sancı yok dediler ultrasonla baktılar.rahim icinde kesede kanama yokmus,muhtemelen rahim agzından gelmıstır dediler bi daha gelmedi sükür sadece işyerinde geldi.... Kesildi yani,ama her ihtimale karsı gözetim altında tutalım dediler,ogünden beri hastanede yatıyorum.... Pzts ye kadar da kalıcam,sağ kolumda serum var,tel.den tam yazamıyorum,dualarınızı bizden eksik etmeyln.

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine de bebişede habersiz bırakma bizi ..

Günaydın fitoşumm nasılsın? ALp paşamız nasıl? Bugün hastanedeki son günün dimii yarın evinde rahat rahat dinlenirsin annişin de yanında tabi ne güzel :)

günaydın cnm benim.... İyiyiz cok sükür,alp'im de iyi maşallah....
Evet canm yarın cıkıyoruz insallah...artık evde yatıp dururum...:)biraz tembellik yapalım oğlusumla...;) siz nasılsınız bakalım.....

günaydın cnm benim.... İyiyiz cok sükür,alp'im de iyi maşallah....
Evet canm yarın cıkıyoruz insallah...artık evde yatıp dururum...:)biraz tembellik yapalım oğlusumla...;) siz nasılsınız bakalım.....

Senin oğluş annesini evde dinlendirmek istiyormuş da ondan yaramazlık yapmış :)

Biz de iyiyiz teyzesi bugün yalnızız Alp kardeşimize bir bakalım dedik

Senin oğluş annesini evde dinlendirmek istiyormuş da ondan yaramazlık yapmış :)

Biz de iyiyiz teyzesi bugün yalnızız Alp kardeşimize bir bakalım dedik
eksik olma canım....
yirim ben senin oğlusunu.... Evet alp annem yoruldu diye düşündü galiba:)az önce dr.amcamız geldi... Bi sıkıntın var mı dlye sordu... Yarın radyoloji ultrasonuyla bi baktırıp cıkartalım dedi....:D

valla ütüye ara verdm şimdi gözüm kesmiyor birazdan kalkıp yapıcam yazın ütüsü daha çok oluyor ya

üfff ütü deme bana yaa benimde duruyo ütüm ama yapacak adam arıyorum:1::1::1: bu sıcakta gözüm kesmiyo hiç:31:

o 20 li hastane çıkışına baktım da onu alırsan hastanede başka bir şeye ihtiyaç duymazsın bence zaten iki takım alayım desen aynıya geliyo

Back